Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Boleslava

    ...upravo učim gramatiku iz hrvatskog....želiš li još koju bolnu rečenicu?....ili ti je ovo dovoljno?
    ma evo još jedna: lektira je u petak a ja nemam knjigu.... (by the way imaš li ljermontova?)....i najžešća za kraj:...šanse za proći s pet: 1:1000000000000000000000 - točnije, sve šanse su umrle još jutros u 9.35 kad sam predala Ljubljani najgoru ikad napisanu zadaću...mislim da ću dobiti pehar za najdebilniji sastav ikad....

    avatar

    30.05.2006. (19:52)    -   -   -   -  

  • veliki tapir mata

    Ma nemoj Kiki uopšte da se sekiraš oko mature. Tetka Žerka će sve da ti kaže u pripremi ako bude da nešto ne budeš znao, a ista stvar ti je i s Govom (za biologiju ne znam). Ako su biljčice tipa Pečar, Jurič, Pavlovič i MIA CVJETANOVIĆ prošlo od prve onda ćeš jadan ne bio i ti proć i to sa dobrim ocjenama. Meni ti je Cvijeta nedavno (sreo sam je neki dan u avionu) rekla da se cijela zbornica slaže da je matura jedna velika smijurija i da je i profesorima drago dati dobre ocjene na maturi pogotovo pristojnoj čeljadi (CITIRALA MI JE NEKE PROFESORE)!!!!
    Dakle bez treme i nemoj raditi drugima ono što je Butka radila meni tri sata pred našu maturu, a to ti je nešto kao ovo: zvoni mobitel tri sata i dvadeset minuta pred maturu i kaže Butka sva u suzama (U SUZAMA JEBOTE). "Ajme ajme, Maja Bajd je pala, Maja Bajd je pala!" Jebala je Maja Bajd, prvo sam mislio da se kakav avion surgo na Srđ jer je nisam od plača uopće razumio. Petnaset minuta kasnije zove Butka opet ali ovaj put da mi kroz plač objasni da će i ona past baš kao i Maja Bajd the BUMBAR. Pola sata kasnije opet zove Butka da utvrdi da će past, a malo kasnije zove tek da bude sigurna da sam ja siguran da će ona past. Zvala je još jednom ali ja više nisam bio uz mobitel već sam bio na zahodu jer me uhvatila nervoza (ZBOG NJE NARAVNO).
    Na koncu je to ispala smijurija :)))))
    BE COOOOOOOOOOOOOL

    avatar

    31.05.2006. (18:43)    -   -   -   -  

  • draška

    nema na čemu!..i danas mi se nije ništa dalo pisat...ubila me mat jutros pa ću ti sutra nastavit slat prijevode..i fala VTM-u na veoma dobrodošlim utješnim informacijama o poimanju mature naših dragih profesorica:)...isto o maturi kaže i profesorica Moja Mama...valjda mi ona ne bi lagala....jedva čekam sedmi i po mjesec...

    avatar

    31.05.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • Boleslava

    Samo da olakšam dušu: MRZIM PEČORINA!!!!!!...samo je jeb* po kavkazu i preseravo se da mu je život dosadan....vidi se da nije nikad išao u klasičnu.....

    avatar

    01.06.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  • veliki tapir mata

    Nemojte se zaboraviti javiti kada dođete u ovu žabokrećinu na prijemni :)
    Ako vam bude trebao vodić do faksa i tih sranja ili pak savjeta za prečice kroz akademsku birokraciju ... javite :)
    Sretno na maturi

    avatar

    01.06.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  • Mica

    Ovako... Za početak Mata NE SERI!!!! Nisi napiso post već 2 (slovima DVA) mjeseca, a komentari su ti malo duži... Oduševi svoju publiku o Mata d grejt van! Drugo Johne evo pozdrav (he-he) od mene i MIni mini! eto toliko... i ja patim!!! Bokić svima!

    avatar

    02.06.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • Boleslava

    Sorry ništa od čitanke jer imam naučiti cijelu jednu cjelinu iz nje za sljedeći tjedan (sad obrađujemo neka djela)...možda ti je mogu dati tek onaj tamo petak..ali ako ti je hitno, mogu ja danas napisati bilješke pa ti je sutra dati?

    avatar

    02.06.2006. (15:06)    -   -   -   -  

  • Boleslava

    ...meni ti je informatika 3...pa, dakle, što misliš KOLIKO mi je znanje o mejlovima??!!!!ja ti tu ništa ne kontam i držim se dalje od komp osmi kad tražim muziku, pišem blog ili tražim nešto za školu...i ti i Surlaba ste očito precijenili moje informatičke moći....osim toga moram se držati dalje od one male kuverte koja je ulaz za poštu, jer koliko sam shvatila, u mojoj familji stalno izbijaju neka sranja vezana uz taj nesretni e-mail...ali hej! ja ti i Surlaba se lijepo možemo dopisivati i običnom poštom...slijedimo Ljubljanin primjer i kupimo markice!

    avatar

    03.06.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...