Komentari

tep.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • trill

    Igra na krovovima. Nevjerojatno :)) Vjerojatno su gore puno mirniji i slobodniji. Nema prometa, gužve, nikoga ...osim onih koji su se baš tamo našli raspravljati :)))

    avatar

    30.05.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • Darko

    @Trill: I pokoja skupina turista čiji vodič nije znao kako bi ih drugačije izvukao iz trgovinica. :)))

    avatar

    30.05.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Krovovi su prekrasni ali sumnjam da bi gurala glavu nad otvor mesnica, brrr ;)))

    avatar

    30.05.2006. (12:15)    -   -   -   -  

  • Darko

    @Bugenvilija: Ni ja nisam baš htio dugo namještati foto aparat za tu sliku. Rekao sam si: Kako ispadne, ispadne.

    avatar

    30.05.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • alkion

    Napokon par dana lošeg vremena (barem za ići na more i raditi). Prvih dva sam iskoristio da se malo odmorim i dovedem u red mreže (malo se poderu i oštete tijekom rada a ne stigne ih se popravljati na licu mjesta), a ostatak vremena koristim za ugodu i opuštanje. Naravno prvo protrčim po blogovima da vidim šta je novo i šta se dešava. Vidim kod tebe polako nas vodiš po Jeruzalemu. Čini mi se da si nam već i nekom prilikom prije vodio po nekoj ulici mesnica gdje je nesnošljiv smrad (čak je i Vesna ostavila neki komentar tipa: jednom i nikad više). Sad me pomalo zanima tko onda kupuje i nakoji se način uopće kupuje meso? Ono tamo sa zčinim mora biti, barem po misrisima puuuno ljepše. Ipak mi se ove šetnje krovovima nekako čine naj, naj. Sve mi je to tako nekako fino napisano da sad imam podvojenu ličnost: putnik u meni bi to vrlo rado vidio i osobno doživio (pa i smrad), a racionalni ego mi kaže: čemu trošiti novce i vrijeme, Darko ti je već sve priuštio i u slici i u riječi. Naravno koristim i priliku da te pozdravim nakon malo duže vremena. Drago mi je da se u tvom stilu pisanja (i tempu naravno) nije ništa promjenilo. :)))

    avatar

    30.05.2006. (23:14)    -   -   -   -  

  • Darko

    @alkion: I mislio sam si da si zaposlen. Što se mesnica tiče, da, već sam ih jednom pokazao, a ove dvije slike snimio sam još tada. Domaći su valjda navikli u njima kupovati, premda zadnjih godina i u arapskim dijelovima vidim sve više uređenih mesnica sličnijih našima. Što se pak tvoje podvojene ličnosti tiče :), mislim da je u pravu onaj dio koji želi putovati. Ipak je drugačiji doživljaj kad čovjek sam prođe ovim krajevima.

    avatar

    31.05.2006. (06:24)    -   -   -   -  

  • -Bridge-

    obozavam tvoje fotografije .godisnji odmor za oci...

    avatar

    31.05.2006. (06:36)    -   -   -   -  

  • Darko

    @Bridge: Riječi "godišnji odmor" zvuče tako lijepo, samo što si ga ja zamišljam negdje drugdje (već mi je nekakav otočić u mislima :))).

    avatar

    31.05.2006. (08:05)    -   -   -   -  

  • sitke

    ma dajte , što se svi grozite mirisa tih mesnica; pa to je sve košer ,dakle govedina, janjetina...JANJETINA ! a to miriše (meni barem) !

    avatar

    01.06.2006. (00:37)    -   -   -   -  

  • Darko

    @sitke: Miriši kad je pečena, ali loj pomiješan s krvlju nije baš nešto najugodnije što sam u životu pomirišao.

    avatar

    01.06.2006. (06:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...