Komentari

maurich.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Dobro ti jutrance i tnx na želji za što dužim životom. Blog ti je jako lijep, sentimentalan i realan, maštovit i jednostavan., I ja se sjećam svog prvog poljupca, bilo je to na rođendanu s dečkom od mene nižim za glavu, al osjećaj kojeg se prisjećam bio je jednak letu leptira i erupciji vulkana. Uživaj ostatak dana*Globabloga

    avatar

    30.05.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  • ...dan za danom...

    eh...tko se ne bi sjecao svog prvog poljupca...kad se sjetim tih godina...cini mi se tako daleko, a opet kao da je bilo nedavno...al mladi smo, bit ce jos mnogo lijepih uspomena...

    avatar

    30.05.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • zivot je lijep....la vita e bella...

    svaka ti (da...)cast na oven postu...ma ko da san te ja "nacrtala"...bas san uzivala citajuc ga i bome se nasmela!!!celi zivot si faca, pa ca bis vise od tega,haha...ma salin se....kad budes star, pocni pisat romane o svojim dogodovstinama iz mladosti...verujen da ce ti romani bit prodavaniji od harry pottera:-):-)))))))hehe...pozdrav:-)

    avatar

    30.05.2006. (18:07)    -   -   -   -  

  • rožica

    slažen se za ono u vezi prijateli.. moreš imet puno poznanika i veelu kompaniju, ali PRAVI prijatelji se nabroje na prsti jene ruke.. kroz lepo su svi uz tebe, ma samo oni pravi su stobun i kroz grdo!
    ja iman dve takove prijatelice i mislin da san sretna osoba!
    jena te anke pozna, vavek lepo reče zate :)
    pozdrav!

    avatar

    30.05.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • CARRIE

    ovo ti je stvarno jedan od bojeh posti...baš je lep.
    ja se isto u detalje zmišjan prvega poljupca (aha,na Valentinovo,isto va 6. osnovne :)) i saki put kad se zmislin tega me ćapa neka nostalgija,onda je se bilo puno drugačije..romantičnije. sad mi se čini da te romantike više ni,se se vrti samo oko "pražnjenja" (ne moren trenutno nać neki boji izraz)..bar se mene tako čini..
    ča se tiče mojga bloga...niman ja vremena za to pisat(ipak san mažoretkinja), a i da iman,ni baš dosta stvari o mane keh tejen podelit s drugemi ili dat svoje emocije drugen da ih čitaju..za sad man ja svoj dnevnik :)

    avatar

    30.05.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • Maurich

    Rožica i Carrie, daj otprite ti svoji blogi, pa mi ćemo van pomoć u početku ! :-)
    Baš me interesira ki me to na sva usta hvali...Rožica, ka me to tvoja prijateljica pozna ?
    Carrie, ako imaš nadimak po pjesmi ''Europea'', onda imaš smisla prepoznat ča je dobra pjesma...jedna od najčljepših rock balada...

    avatar

    31.05.2006. (02:37)    -   -   -   -  

  • *Lonely Maura*

    Kako si ovo simpatično napisao :) Primjećujem da smo dosta slične osobe,a i jebiga imenjaci smo :) Baš je divno na koji način ti doživljavaš ove uspomene i koliko su ti drage, nemogu vjerovat da se sjećaš takvih sitnica.Impresionirao si me..:)
    A ako ovako nastaviš kako sad sigurna sam da će doći prava,neznam kad ali ako dođe prava ti ćeš je bez problema i zadržati jer znaš način a i ko te ne bi htio tako osjećajnog cijelog...
    Pusa

    avatar

    31.05.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • ~~dupinka~~

    zašto i zaboravio njeno ime... prvi poljubac je prvi i nema razloga da zaboraviš ime osobe koja je za taj poljubac zaslužna... a ona prava.. doci ce, kad se najmanje budes nadao. Strpljena prijatelju...

    avatar

    31.05.2006. (11:22)    -   -   -   -  

  • CARRIE

    moj blog će morat počekat još neko vreme...za sad niman baš namjeru otpret ga,al kad (i ako)buden,bez brige,znat ćete! :)
    ne,nisan zela nick po pjesme,nego po onemu filmu "Carrie" .

    avatar

    31.05.2006. (17:09)    -   -   -   -  

  • Guedes

    ludi pregled neki, dobar, i zabavan, nasmijah se par puta na glas, na neke fotke pogotovo... kratko putovanje kroz vrijeme, događaje i neke njihove aktere... good!

    avatar

    01.06.2006. (03:03)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    ovo je bilo stvarno užitak čitati...
    kad se sjetim samo poljupca zvanog centrifuga...
    totalno sam bila razočarana...hahaha

    avatar

    02.06.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • GLORY&BILL

    e maurichu super ti je blog. daj reci svom "dragom" bratu da ode na tipkovnicu malo razgibat prste..jer fakat...mislim...pa ne piše ništa na svom blogu već 9 dana!!! pozdrav legendo!!
    Glory

    avatar

    03.06.2006. (11:09)    -   -   -   -  

  • :_-::__ JEDNa MAL@@@ _::::_:

    ejjj IAAM NOOOVII POST PA SVRATI KISS

    avatar

    03.06.2006. (16:21)    -   -   -   -  

  • valy

    Sjecam se prvog poljupca,samo on je bio sladak...Sjetim se te pjesme.Bas sladak post!Stvarno uspomene mnogo znace i uvijek te prodju neki trnci kad ih se sjetis.I ja se sjetim kad sam se palila u jednog decka i kad god bi on prosao na skolskom hodniku ja bi namjerno prosla kraj njega i tako "skupljala dodire".A na rodjendanima se uvijek igralo semafora.I uz svaki dogadjaj uvijek se veze neka pjesma.Keep rockin&super pises!!!

    avatar

    31.08.2006. (09:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...