Komentari

maleni1986.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Syrenica

    ..drago mi je da ti se svidio Osijek, sad znas o cemu pricam kad o njemu s tolikim zanosom pricam.. i drago mi je da si se lijepo proveo..
    ..mozda ne bi bilo ovako kako je da si mi ono odmah rekao, ali nemam velikih predrasuda, a mislim da tako ni ti, ljudi smo, dogovorili bi se vec ;).. drago mi je da su ti sad ti neki prijasnji ruzni dojmovi ipak slomljeni i da vidis da mi Slavonci nismo bas tako losi kako se prica hehe..
    *pusa*

    avatar

    29.05.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • annab18

    eto koka, vidim ja da si se ti dobro proveo, možda bi bilo i bolje da si ipak malo jednu večer proveo u pravom noćnom izlasku, ali nema veze....od svih slika meni je ipak draža ona tanjur pun jela....mislim da sam tamo vidjela kulena....ajoj ja ga obožavam...mljac......mljac....eto koka, uživaj pusa :)

    avatar

    29.05.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • Malen ispod zvijezda :-)

    @Anna - dobro si vidjela, a ja ti mogu rec da je bio vrlo dobar, fin.
    @Sirenica - ::::----))))
    :-)

    P.S. jucer oko rucka provalili su nam u sobu, ali srecom nisu mi nista uzeli, sve sam imao sa sobom, ali mom cimeru su uzeli 500kn, a u susjednoj sobi dva fotoaparata. :-(
    Tako da smo sada ostali bez slika sa izleta :-((
    Možda ce lik biti fer, pa vrati barem memorijsku karticu ili snimi sliek na cd, pa posalje.

    avatar

    30.05.2006. (07:27)    -   -   -   -  

  • Fresh Prince

    E i meni je jako drago da si se super proveo. Isto tako nadam se da ćeš jednom doći i u Freshovu kuću, a ne samo proći kraj nje (i to bez mahanja). Što se tiče večere, imam zamjerku, premalo krastavaca, a takvo jelo bez krastavaca jednostavno ne prolazi, barem kad ja jedem :)) I ja već neko vrijeme planiram otići do Osijeka, ali to ću sad preko ljeta, uzet si jednu nedjelju, pa prijepodne svratiti do tržnice automobilima (to obožavam, možda si i kupim nešto), a onda poslije probat malo i grad vidjeti! Žao mi je zbog krađe, uvijek mislimo, neće se to dogoditi nama, ali eto dogodi se!

    avatar

    30.05.2006. (11:14)    -   -   -   -  

  • Malen ispod zvijezda :-)

    @Fresh - krastavci nisu na pladnju, oni su bili u jednoj ogromnoj zdjeli pokraj, a buduci da mi je fotac na mobu, takav kakav je, nikakav, nisam uslikao i njih. Sto se kuce tice, s vreemenom, i ja se nadm da ce i to bito

    avatar

    30.05.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • Fresh Prince

    Koliko se meni čini tamo na pladnju se nalaze tri krastavca :) znači slikao si ih, pa sam mislio da je to sve što se 'kiseline' tiče.

    avatar

    30.05.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..bas bed za fotke.. stvarno steta, i nisam bas optimist da cete ih dobiti nazad.. e da, predbiljezavam se za ovaj sastanak u kuci gosp. Fresha ;) .. ili za neku kavicu u Osijeku.. mogli bi, ha?! the three of us :) ..

    avatar

    30.05.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • Fresh Prince

    Ok sirenice, proširit ću ja malo kuću, pa ćemo svi stati... salim se, naravno da si pozvana (čak mislim da si i službeno bila pozvana). A volio bih da se jednom svi zajedno nađemo, možemo sirenica i ja do Zg-a zajedno kad idemo kući, naći se s malenim i malo prošetat metropolom, ha?

    avatar

    31.05.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • Malen ispod zvijezda :-)

    Ne bih imao nista protiv, bas nista. A, moram da napomenem kako je i moja kuca dosta velika i otvorena za susrete;
    "Nikad se ne zna gdje covjek moze "zavrsiti"" N.N.

    avatar

    31.05.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  • Fresh Prince

    Za mene osobno vrijedi ona 'gdje družina nije bijesna, nije ni kuća tijesna'
    A dobro je imati prijatelje i poznanike posvuda, zar ne?

    avatar

    31.05.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..@Fresh - mislim stvarno nemam rijeci.. pa nisam tolika da trebas kucu prosirivati za mene, ne treba mi cijelo krilo kuce da bih mogla doci.. c-c-c.. i da, vec sam i sluzbeno pozvana (na vlastitu inicijativu kao i ovdje heh).. a ni ova zamisao sa Zagrebom nije losa.. da, mogli bi ;) .. @Maleni - dakle, dogovorili smo se.. sad samo da nam se slobodni termini poklope i stvar je rijesena.. pozdravcic!

    avatar

    31.05.2006. (21:09)    -   -   -   -  

  • laura neo

    evo nabasala san na tvoj blog, i dosta je zanimljiv...
    Najviše sam se zadržala na postu o neokatekumenima i drago mi je ništa ne osuđuješ nego si se o svemu vidin raspita i sazna dosta toga...
    Nadan se da ćeš možda doć i na kateheze kad budu u tvom gradu pa tko zna...

    avatar

    05.12.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...