Komentari

gogame.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Marko

    super blog...

    avatar

    29.05.2006. (13:20)    -   -   -   -  

  • Mladen (bez linka)

    @Marko - Hvala Marko, a jos vise je super igra koja je ovdje tema. :)

    avatar

    29.05.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  • Quetz (Daniel)

    Oi! Buduci da nisam bio na vikend turniru, ostao sam ful neupucen sto se tice turnira u Cormonsu (Italija). Prije vikenda nije jos nitko potvrdio da ide (ili je a ja to ne znam?). Koliko znam za sada, idemo Mladen, Marko V. i ja (imamo jedan auto i rezerviran apartman za 4 osobe, krece se u ovu subotu oko 6-7 ujutro, vraca se u nedjelju oko 8-9 navecer). Tko je cetvrti? Je li nesto dogovoreno ili je mjesto jos otvoreno? Za slucaj da je jos otvoreno, tko bi htio ici? Javite se sto prije (sto se troskova tice, treba pitati Mladena). Moram znati da li nas je troje ili cetvoro tako da znamo reci organizatoru da li je mjesto u apartmanu slobodno za eventualno jos nekog igraca tamo (da ne placamo bezveze cetvrto mjesto a ispadne da nas ide troje).

    avatar

    29.05.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • Mladen ali bez linka

    @Svima iz kluba - Skvadro, ovo vas Daniel pita, ak neznate ko je ovaj gore. Ide autom u Cormons u Italiji. Zasada su tri mesta popunjena i ima jos jedno. Javite mu se. Idem i ja. Cim dojdem iz Japana okrecem u Italiju.
    @Quetz (Daniel) - Sada tek vidim da si i ti napisal ko si. Sam automatski pisal i ne vidjevsi. Nebum, brisal. Sam dobro napisal. A, sada idem napisati post. Sam pak jednu dobuil, a jednu zgubil. Pozdrav!

    avatar

    30.05.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...