Komentari

kimi4ever.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • aredhel

    A trebaš vidjet mene kak sam se rascmizdrila. Jesi pogledala onaj video gdje igra golf? Tamo sam ga prvi put čula kako se iskreno nasmijao i plakala sam do kraja dana.

    avatar

    28.05.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • aredhel

    ako ti je dosadno možemo bilokad uzajamno hvaliti Kimija, moj e-mail ti je sailor.venus@mail.inet.hr

    avatar

    28.05.2006. (18:58)    -   -   -   -  

  • aredhel

    Sorry kaj sam napasna :) Samo sam još htjela pitat čija je ova pjesma Eternal Flame, htjela bi ju downloadirat. Over and out.

    avatar

    28.05.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • ~Kimi is a king of f1~

    ej ja sam pokušala naći na internetu ali ništa....:( naravno da se možemo dopisivati i još bolje bi bilo ako imaš ICQ!Imam puno videa od kimija i vidila sam taj kada igra golf!I da njegov osmjeh je zarazan!moje frendice nije on uopće zanimao a kada sam im pokazala kako se smije na tom videu cijelo vrijeme su to gledale! :)

    avatar

    28.05.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • Ferrari-F1

    E zaista mi je žao zbog Kimija!On je trebao biti prvi,nitko drugi-NEGO SAMO ON!Zaista me ganulo ona scena kad se vraćao do boxa!Ej hvala za komentar!Primjetio sam da si me stavila među linkove!Zbog toga ti šaljem najslađi ljubač na svijetu!
    Ej vidjet ćeš,slijedeća utrka-on će definitivno pobjedit!I znaš zbog koga će pobjediti?ZBOG TEBE!
    Pusa od tvojeg Ferrari-boya!
    P.S video je preeezakon!

    avatar

    28.05.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • @ntea :)

    prvi put sam tu...i cim sam vidjela naslov znala sam da cu puno vremena u buduce ovdje provoditi. moram samo rec da je kimi jednostavno najbolji i da nikako nije fer i prepreprevise je ovo sto mu se sve dogadja...vidim da svi dijelite misljenje sa mnom. stvarno mi ga je zao, ne kuzim zasto se sve to bas njemu dogadja, jadan. fenomenalan je vozac i davno je trebao postati prvak. jucer kad sam gledala monte carlo tako sam se veselila sto je konacno sve krenulo bar nekako kako treba, ali onda...opet!!! opet!!! po ko zna koji put...i ja naravno padam u bed i vise uopce nisam pratila utrku kako treba. skoro sam se rascmizdrila kad su ga pokazivali kak ide prema boksu, a on mrtav hladan...jadnik...a tako je sladak. ja ne razumijem svoje frendice koje govore da je alonso zgodan a za kimija nista...samo meni u inat. stvarno me znaju izivcirati tada. sad idem pogledat ovaj video. iskreno se nadam da ce ga pocet pratit sreca ovoliko koliko je sada nije imao. kimi 4ever, jednostavno ga obozavam. btw ovaj pregenijalni blog ide odmah u moje linkove ;))) veeeeeliki k!zz!!!

    avatar

    29.05.2006. (18:28)    -   -   -   -  

  • @ntea :)

    e fakat su mi navrle suze na oci...svaka cast ko god je ovo napravio... :'(((

    avatar

    29.05.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  • ~Kimi is a king of f1~

    to mi je najdraži video...iako je tužan...imate riječi te pjesme na ovom blogu

    avatar

    29.05.2006. (19:29)    -   -   -   -  

  • osoba za kimija

    e baš mi je drago da svi vi vjerujete u kimija,znam da je on odličan vozač i osoba i vjerujem da će sljedeći put biti jako dobar i neizvjestan!!!

    avatar

    30.05.2006. (17:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...