Komentari

kaodajevazno.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Irida

    pa možeš imati i jedno i drugo........, to se međusobno ne isključuje..........mislim da ti imaš zdrav odnos prema svemu i nema šansi da se izgubiš ni u virtualnom ni u stvarnom svijetu.........., uostalom ti svjetovi su se počeli međusobno miješati što je neminovno...........samo ti uživaj! irida

    avatar

    28.05.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • nobody

    I ja obično fillozofiram za tmurnih dana....što se tiče izlazaka obično je to našetavanje od, nazovimo to, diska do diska cijelu večer....., pozdrav

    avatar

    28.05.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  • hannah 2

    Slažem se s ovim da i blogeri imaju svoj život van kompjutora. Gdje se izlazi?! Pa ja najradije okupim društvo u nekom bircu i tamo se zabavljamo (ili samo s pokojom frendicom ili frendom na kavu). Velika okupljališta me baš i ne privlače jer uvijek se nađe neki IDIOT, a i sama sam nekoliko puta dobila udarce jer sam se slučajno našla usred muške tučnjave. Ja zbilja znam pogoditi "pravo mjesto" i "pravo vrijeme".

    avatar

    28.05.2006. (18:54)    -   -   -   -  

  • Tyr

    Eh, baš su sinoć u našem gradiću bili neki momci iz Pule. Bend Nailed. Vjerujem da bi trebala znati za njih.
    Što se tiče ega, znam da ga i žene imaju (tko bi rekao da znam :)) a šta fali da ga malo i podignem. Uostalom, za to istina i služi. Bitno ju je samo reći.
    :)
    ;)

    avatar

    28.05.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • Angel

    haha pa vidis ja ti imam zivot jer nemam blog...salim se...ja bi isto htjela imati blog samo neznam sta bi pisala...ja ti imam svoje prijatelje i ja vise cijenim kad se mi nademo i popricamo i zbavvimo sami za sebe nego da idemo negdje okolo...ovo sto si ti opisala je lijepo lai toga kod nas enma..imas nekoliko mjesta u rijeci di mladi izlaze ali to je uzas..oni odu tamo da se napiju i ostete bubnjice..kakav je to izlazak? ima li to smisla? ja bi rado isla na neke festivale...neke ribarske veceri npr...negdje di ce se pjevat, plesat i zabavljat a ne rasturat ali kao sto rekoh toga ovdije nema...onda ti ja uglavnom idem u setnju s prijateljima ili u kino...

    avatar

    28.05.2006. (19:43)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    @TYR-znam Nailed.Sva ti ta ekipa,svi pulski bendovi imaju prostorije u rojcu(ex-vojarna),tako da ih znam sve jer je to jedino mjesto gdje se okuplja alternativa(osim rock caffea)Nisu loši dečki(Nailed)mada ih ja ne slušam.
    Nije ništa loše u istini,ali smatram da dizanje ega nikada nije dobro jer naš ego i ovako previše upravlja nama.Nije da ti zamjeram,ali nisam niti navikla niti mi je ugodno primati hvalospjeve.Volim pohvaliti tuđi rad,razmišljanje ili što god,ali sa par umjerenih riječi.Nadam se da kužiš što želim reći ;-)
    @Angel-pa ima valjda neko mjesto,mora biti..Inače,nije ovo svaki vikend tako.Paradiso kao i Bikeri su samo par dana ljeti,a Rojc je često poluprazan i bez ikakvih događanja.No ipak,ja sam neizmjerno sretna što imam tako neko mjesto za izaći.Pa ako ništa drugo barem znam da meni i ekipi neće nitko govoriti da smo šišmiši,adams family,mrtvačka kola,sotonisti i sl.(a bilo je i gorih naziva-samo zato jer nosimo crno.Ma svašta!)

    avatar

    28.05.2006. (20:36)    -   -   -   -  

  • delilah

    myself nema zivot, pa ne izlazi nikam posebno... smrc smrc...

    avatar

    28.05.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • Jednostavno, Bodulka

    naravno da možeš; hvala :)

    avatar

    28.05.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • darlene

    Razmisljah dal da odgovorim ili ne... Jer ipak znas da sam asocijalna =) Tako da cu samo da te pozdravim =) Veliki mah mah =D

    avatar

    28.05.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    @Darlene-ma nisi ti asocijalna,samo nisi među pravim ljudima :-) Neki bi mene mogli okrakterizirati kao takvu budući da izlazim rijetko,samo na rođendane,koncerte i tako(ovo ostalo samo negdje đir sa frendicom) i nisam baš da ću se ubaciti u neku ekipu...ma zapravo imam perioda kada sam asocijalna,ali onda totalno.Provodim vrijeme u prirodi sa drvećem :-) Ali to dođe valjda kada mi je pun kurac svega... Veliki pozdrav Darlene :-)) !

    avatar

    29.05.2006. (07:10)    -   -   -   -  

  • borivoj

    ljepo, bogami... pozdrav i pusa, boro

    avatar

    29.05.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • vedjak

    Jedan duboki naklon i srdačan pozdrav!

    avatar

    29.05.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...