Komentari

greeneyedgirl.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Bugenvilija

    To sa specijalistima je isto i u Njemačkoj, a ni doktor tvoj ti ne kaže sve, već se mudro šuti i daju ljekovi bez konzultacije sa pacijentom. Za šećernu bolest tibetanski doktori samo odmahnu rukom ali gdje naći tib. doktorau u Bosni ne znam. Znam samo da je moj muž pio jari grah, napravljen kao kavu i da mu je od toga za 2 mjeseca se stanje potpuno normaliziralo. Pozdrav :))

    avatar

    28.05.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Živjela sam dugi niz godina s dijabetičarom tako da sam poprilično dobro upoznata s tom bolešću. Dobra stvar je da se uz malo kontrole može živjeti skoro pa normalno!

    avatar

    28.05.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  • Fräulein

    ah, neupuceni su, cini se..

    avatar

    28.05.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  • estera

    draga moja, u zadnje vrijeme i ja se sve više uvjeravam u nemarnost našeg zdravstva. i također sam mislila da sam obolila od neznam čega dok nisam sama shvatila. nadam se da će sve biti u redu;)

    avatar

    28.05.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Moj svekar ima dijabetes koji mu takodjer utjece na rad srca.Znam da covjek mora paziti jako sto jede,masno nikako,i puno seta. Nisu to stvari za igrat se. A kakvo je stanje tamo u zdravstvu mogu i zamisliti. Kad odes tamo,tatu pod ruku i kod privatnika, nema ti druge,nazalost. Eto, i to to je jazzie rekla da se uz malo kontrole moze normalno zivjeti, to stoji. Neznam, ako ti mogu kako pomoci, mailaj.

    avatar

    28.05.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Kao ona koja ide bar jednom tjedno doktoru znam koliko je sve to grozno.Sad ti roditelji neće doći zbog bolesti?Šteta!Ako ikako mogu pomoći javi mi na mail.Budi uz tatu i redovito ga zovi.To je najvažnije!Pusa!

    avatar

    28.05.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • Angie

    Drži se budi hrabra i stalno mu trkeljaj da pazi na prehranu i redovito kontrolira šećer.Nemoj se smijati ali mi smo s mojim dedom šećerašem isprobali sve moguće pa i narodnu medicinu navodno snižavaju prirodno žute mahune i muškatni orašćić.

    avatar

    28.05.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  • Jaca

    hvala vam svima na kometarima - stvarno mi puno znaci imati ovakav support system i moci s vama podijeliti i dobre i lose vijesti. Znam ja da je to bolest s kojom se moze skoro normalno zivjeti kad je pod kontrolom. Moj sef je ima vec nekih 5 godina, mjeri secer svako jutro, pije tablete, pazi sta jede i sve je okay. Ono sto mene trenutno najvise brine kod mog tate je sto ne mogu da mu dovedu secer pod kontrolu - ide iz krajnosti u krajnost, od premalo (pa mu bude muka) pa do previse (sto takode ne valja). Ali mozda je to zato sto su ga tek nedavno diganozirali, jos uvijek on ide na neke testove, ne znam, time se tjesim....
    Petra, mi idemo tamo 20. jula na tri sedmice i iskreno da ti kazem tako mi je drago sto bas ove godine idemo. Moci cu ih vidjeti, mozda cak i sa njim otici doktoru... A sad ih zovemo svake nedelje (a i prije smo tako), posaljemo im lovu za doktore i ljekove... na zalost to je sve sto mozemo za sad uraditi

    avatar

    29.05.2006. (02:12)    -   -   -   -  

  • yazza

    na zhalost, na balkanu doktori josh ne znaju kako da se ponashaju... i najveci problem je shto nikad ne znah da li da im vjerujesh. i onda te taj dopunski stres josh vishe zezne. umjesto da se chovjek sav posveti svom lijechenju, on mora i sam da postane doktor... nadam se da ce ti se tata oporaviti uskoro i da ipak njegovi doktori znaju shta rade! mozhda samo ne znaju kako da to pokazhu.

    avatar

    29.05.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  • makedo

    draga, ne zhnam da ti pisem ovdje ili ces na mail. Kardiologija u TZ je dobra, cakstovise odlicna, ako je sa srcem nek ide gore i nek se ne sekira. Sto se tice diabetesa, ne znam kakvo je stanje. Moj stari ga je dobio 5 godina nakon prezivljenog infarkta. redovito se bocka i kontrolira secer, ne pije jos lijekove jer je na granici. Mora ozbiljno shvatit i kanut se doktora opce prakse. Trazit specijaliste, pa sta kosta da kosta...

    avatar

    29.05.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Budi sretna da mu mozes financijski pomoci,znas i sama koliko njima znaci 100$. Super da ides tamo pa da mozes malo uzeti stvari u svoje ruke.Pozdrav!

    avatar

    30.05.2006. (04:49)    -   -   -   -  

  • Shireen

    Ih, meni ovdje svake hefte vade krv. Ruke mi izbodene mi ko u narkomanke, a ne znaju ni oni zasto to rade. Pa mi kazu poslije da imam premalo eritrocita. Pitam se zasto???
    Nadam se da ce ti tata biti dobro. Secer nije bezazlen, ali kad se covjek prilagodi, moze normalno zivjeti s njom.

    avatar

    31.05.2006. (00:00)    -   -   -   -  

  • oceana

    Imam losa iskustva sa standardnom medicinom, pa cu radije totalno sutjeti o tome jer nemam lijepih rijeci za taj business ( u punom smislu rijeci, nazalost). Od srca ti zelim da i ti i tvoji za oca pronadjete dobar nacin izlijecenja. Hugs veliki!

    avatar

    31.05.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • ..::No Inspirejšn::..

    Super blog, zanimljiv...:))

    avatar

    01.06.2006. (20:26)    -   -   -   -  

  • RAINWOMEN

    Moja mama vec godinama vodi bitku sa diabetesom pa znam kako Ti je, srecom ima dobrog lijecnika tu u Zgb, u klinici Vuk Vrhovec koja je bas specijalizirana za takve bolesti, pa mozda da ga dovedes ovamo???

    avatar

    02.06.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • florena

    Ne znam koliko je daleko Zagreb od tvojih roditelja, ali kad bi ti stari mogao doći do klinike Vuk Vrhovac puno bi mu pomoglo. Gore rade najbolji stručnjaci i stvarno su divni prema pacijentima. Da ti ne pišem koliko ti približe tvoju bolest, da se nakon boravka gore i ne osjećaš kao bolestan čovjek. Naravno upozore te na sve opasnosti koje vrebaju, ali ti i puno pomognu da prihvatiš tu svoju bolest kao nešto s čime možeš živjeti kao svaki drugi čovjek, samo sa malo više opreza.

    avatar

    02.06.2006. (20:50)    -   -   -   -  

  • gugo

    iz prve ruke:....neznam gdje ti je tata u kojem gradu,ali ako nije u sarajevu tuzli ili mostaru to je već problem,ne u lijekovima njih ima koje ti srce zaželi nego u samom pristupu i profesionalnom odnosu na relaciji doktor..bolesnik,.nekažem da i u drugim gradovima ne postoje sposobni doktori ali ako se traži kvalitet mogućnost da ga pronađeš van ovih centara je vrlo mala..zato uputnicu i tatu u tuzlu..

    avatar

    03.06.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Draga Jaca, iskreno mi je žao... a nemam savjeta, znam samo za tzv. staracki dijabetis, ili onaj s rođenja za života, mislim, da postoj te dvije vrste... mislim i ja da bi mu posjet kod specijalista najbolje bilo, kao što to GUGO predloži... U nadi da je Tvom ocu opet bolje srdačni Ti voooZdrić moj!

    avatar

    04.06.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • Friva

    Vjerujem da će ti tata biti dobro i dobro je što dolazite tako skoro pa da ga odvedete tamo gdje mu mogu dati bar više informacija o onome što ga točno muči. Imam puno iskustva i sa kardiolozima i sve nekim pustim doktorima koji ti ne znaju ništa objasniti. Nikada nisam čula za dijabetes srca, ali znam da neliječeni dijabetes može uzrokovati oštećenja mnogih organa. Možda je sreća da je ipak dijabetes otkriven jer sa disciplinom i promjenom načina života može živjeti kao i svi ostali ljudi. To znam jer mi je svekar isto dijabetičar i baš stalno govori da je gladan. Treba jesti češće po manje. Ako ti bilo što bude trebalo, pa bar vezano za ZG, slobodno se javi.

    avatar

    05.06.2006. (11:41)    -   -   -   -  

  • yogica

    kako je sad tata, jesu li mu uspjeli stabilizirati secer? Jaco bit ce on dobro, a za dijagnostiku i doktora tamo nemam rijeci! Zelim sve najbolje...

    avatar

    07.06.2006. (18:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...