Komentari

zauvekdaodemo.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ljube

    he,he,he..bože ovo je žena za tebe:-) di bi vam bija kraj da se jednog dana sretnete..
    puno pozd od giiiiiiirrrllssssssss

    avatar

    28.05.2006. (17:41)    -   -   -   -  

  • sportskiosvjestena.blog.h

    pa i ja gledam-šta ZAUVEK...a ono sprd...ajde neka vam ga...studenti ste a? ajde neka, nek ne pišu blogove samo klinci od 13-16 god... STUDENTI RULEZ!!!CHECK MY BLOG

    avatar

    29.05.2006. (20:09)    -   -   -   -  

  • petra

    gambi...zivcira me to tvoje minjanje dizajna i zivcira me ovaj list zauveka gori...ispadamo ko neki narkici...ne mogu to vise tripiti...sluzbeno odustajen od ovog bloga...neman vrimena, neman volje, a ni zivaca nastaviti raditi na ovom blogu (premda vec dugo nismo nista pametnog napravili)...eto...sluzbeno cu se izbrisati s popisa urednistva...ODLAZIM ZAUVEK!!!!

    avatar

    29.05.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • Gamby

    Petra šta da ti kažem to je tvoja vlastita volja i imaš pravo za to. Eto ja te pozivam još jedanput pa se ti odlući. Al ak već tako želiš onda zbogom. P.S. Ljube ne napuštaj me i ti!!!

    avatar

    30.05.2006. (00:49)    -   -   -   -  

  • Skrshy

    To je žena samo za mene,to je ljubav mog života,moj smisao egzistiranja i bivstvovanja!Moja putovnica za putove daleke i mistične!A ko to molin te živi s vama u sobi u domu.Da niste našli Indiru?Ili imate još kojeg duha?!

    avatar

    30.05.2006. (13:07)    -   -   -   -  

  • ljube

    o skrshy naš..bas nam fališ..:-( kako provodiš vrime doli u trogiru?eto bar se tješin da ću i ja doli brzo--za misec dana..kad će i to proć..
    jel viđaš koga poznatog doli?evo nam i brza bila ode prije par dana..u vezi psihologije..ali nismo se baš nešto viđale jer san morala učit...
    kvragu i faks---oću doma!

    avatar

    30.05.2006. (14:56)    -   -   -   -  

  • petra

    moja odluka je konacna i definitivna...nema nazad vise...eto vidis, opet si prominija dizajn...ovaj je 5x gori od svih ostalih koji su bili prisutni na blogu...

    avatar

    30.05.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  • Skrshy

    A evo Ljube u Trogiru sve isto,a šta kaže Brza?! Ja se evo dosađujen,ništa zanimljivog,Gamby mi je spominja da idete na Kukljicu,ali ja mislin da ja neću moć doć!A šta je Milostiva dala ostavku?! Čuja san se s Gambyen,pozdravi obe cimerice i onog/onu treću/trećeg!Na blogu san vidija da van se neko uselija!POOOOOOOZDRRRRRRRRAVVVVVVV!!!!!!!!!

    avatar

    31.05.2006. (17:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...