Komentari

andyrhcp.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • !× Cryin ×!

    ej...ja sam ti ona JEDNA...
    pročitala sam post i ono što si mi napisala,stihovi su prejebeni-i istiniti..nego gle znam da je život težak svi znaju,a savršen neče biti nikada...jer da je SVE savršeno ovaj svijet nebi postojao..to očito i sama znaš,ovaj svjet 'postoji' baš radi ne savršenosti,to nije igra,to je zadatak da ljudi daju sve od sebe da bude savršeno-nemoguče... (samo moje mišljenje :) )
    samo se nemoj predati,i znam da se sad tebi čini nemoguče krenut dalje..ali probaj,probaj se boriti s tim,kad tad češ upoznat nekoga tko ti se sviđa neizmjerno,kog češ zavoljeti više od ičega..vjeruj..to se meni upravo događa..:) upoznat češ osobu koja če ti promjeniti život,osoba radi koje češ se smijati,živjeti...iči dalje..voljeti..
    možda će biti teško ali će biti lijepo,lijepo dok traje..bit če ti dovoljan jedan zagrljaj te osobe..jedan poljubac..samo jedan dan..da si u zagrljaju...te osobe..
    bit če to prekrasno možda i sretno,možda bolno ali bit če..kreni dalje,probaj dalje..moguče je..sve je moguče..drž' se..
    pusa..

    avatar

    28.05.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • !× Cryin ×!

    btw-najlakše je reći ovo: 'nemogu više,ovo je kraj,nemam snage..' najlakše je žaliti se i pomiriti s time da je kraj...
    ali bit če ti lakše kreneš li dalje,iako misliš da neče..oče...kad tad sreča če ti pokucat na vrata života...vjeruj mi..pusa..pozz..

    avatar

    28.05.2006. (12:55)    -   -   -   -  

  • reinkarnation

    imam novi post :)

    avatar

    28.05.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • slavitza

    Pa hvala bogu da si skužlada su svi muški kreteni, a ono što si napisala za velikoga - sumnjivo mi to...on ti isto nekad malo zna biti glup, naravno u pozitivnom smislu, bez uvrede, pozz

    avatar

    28.05.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • belinea 12

    posjet mene blog ti je super

    avatar

    28.05.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...