Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • borgman

    kada se govori o našoj zemlji onda su dvostruka-trostruka i višestruka mjerila bili česti komentari mojih šefova (originalnih engleza i amera). I vjeruj mi oni su proplivali u tome svemu rekordnom brzinom. Tužno u ovome što si naveo je, što još uvijek vrijedi kako je "kilo tuđeg mozga 2 marke". Kod slučajeva premlaćivanja stranaca (prošle godine prebili italijana), dvojica dobili suspenziju... Ovaj princip je isti kao i sa liječnicima, ili općenito sa svim "državnim" službama, između sebe se "klan" štiti nevjerojatnom spregom rođaštva, utjecaja, podmićivanja i ucjenjivanja. Razlika između nas i Europe je kao i razlika između Juga i Sjevera Italije.......a moram primjetiti kako si dobio nove borce za globalizaciju:-)))

    avatar

    26.05.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • stefica

    ah vidila sam, i nisan ni tila citat....nego nije mi jasno kome smrtna kazna, sudiji ili okrivljenome :-)))

    avatar

    26.05.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • druz

    Sto se prvog dijela bloga tice nemam sto reci. Jedino me cudi da nije slucaj otisao u zastaru. Za smrtnu kaznu nisam. Mislim da to nije rjesenje problema, kao i to da ce uvijek jedan dio ljudi biti ubojice i to nikakve kazne nazalost nece sprijeciti. A sada da li takva osveta zub za zub je dobra u nekom drustvu, nisam siguran.

    avatar

    27.05.2006. (08:22)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    U ovoj državi mene bi začudilo da je drot dobio zasluženu kaznu. :-(

    avatar

    28.05.2006. (10:05)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    A što pak veliš na članak u današnjem VL online gdje se gotovo pa poziva na linč ginekologa koji je navodno HIV pozitivan? Kao, ugrožava pacijentice. Moš'mislit! Što očekivati u ovoj zemlji u kojoj 60% stanovništva jedva da ima završenu osnovnu školu? Tonemo, rapidno...a orkestar i dalje svira.

    avatar

    30.05.2006. (00:02)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @stefica: moja želja za vraćanjem smrtne kazne je više odraz mojeg mišljenja da smo jednostavno kao društvo postali previše popustljivi prema kriminalcima i zločincima (Kao što si sigurno i shvatila, ali malo podjebaješ :-)
    @Riječanka: Nisam vidio članak, al sam vidio naslovnicu. Moram priznati da sam ispočetka reagirao vrlo slično. Pa kako, pa je li on normalan, pa zašto ih ne testiraju ... Ali, kad sam malo razmislio, ne vidim razloga zašto HIV pozitivan ginekolog ne bi mogao obavljati svoj posao s jednakom sigurnošću za pacijente kao i "normalan" ginekolog i da ga država u tome ne bi trebala spriječavati. Zanimljivije mi se čini sljedeće pitanje: "Da li bi on trebao svoje pacijentice obavijestiti da je HIV pozitivan ?" E to je već malo tricky ...

    avatar

    30.05.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...