Komentari

betmenandrobin.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • good luck!!!

    Pozdrav Majke Božje Lurdske

    Ovaj e-mail neka ostane kod vas.

    E-mail putuje od Majke Božje lurdske od 12.2.1987.
    e-mail nemojte zadržati niti na bilo koji način uništiti,jer ćete imati veliku nesreću u kući.
    Pomolite se dva put Zdravo Marijo.Za 144 dana dobit ćete vijest.Kako ste dobili ovaj e-mali tako ga i u narednih 96 sati otpremite.E-mail putuje iz Amerike od dječakla kojemu je pomogla Majka Božje Lurdska u velikoj nevolji.U roku od 24 sata dobit ćete neke ugodne vijesti ili će vas nešto obradovati u kući ljubavi ili bilo čemu drugom.Vjerujte Majka Božja Lurdska će vam pomoći.Jedna je osoba nepromišljeno spalila tekst i kasnije joj se cijelo imanje zapalilo.Druga je osoba pokidala list i imala je veliku nesreću.Ovaj e-mail će vam donijeti sreću u kući,a ako pravilno postupite srća je vaša.
    Svoju adresu nemojte slati.

    Hvaljen Isus i Marija – Neka vas sreća prati.
    E-mail šaljite onima kojima želite sreću.
    Boga volite – Bog vas voli.
    Sa ljubavlju je sve moguće.

    Ovaj e-mail je poslan da vam donese sreću.Original ovog e-maila je u novoj Engleskoj.Već je devet puta obišlo svijet,a sada je sreća poslana vama.Postati ćete nenadano sretni 4 dana nakon što dobijete ovaj e-mail,samo ga morate poslati dalje.Ovo nije šala.Sreća je za vas ovaj puta stigla poštom u obliku ovog e-maila.
    Pošaljite 20 kopija ljudima za koje mislite da im je potrebna sreća i čekajte da vidite što će se dogodit za 4 dana.Nemojte slati novac!
    Lanac potječe iz Venezuele,a napisao ga je Saul Anthony porijeklom iz Južne Afrike.Ovo pismo mora obići cijeli svijet,pa ga pošaljite prijateljima i znancima.Nakon nekoliko dana doživjet ćete nešto ugodno i lijepo,čak i ako ste praznovjerni.
    Connnstantine Diaz dobio je ovo pismo 1953.godine i rekao da njegova sekretarica bapravi 20 kopija i da ih pošalje.Nekoliko dana kasnije pobjedio je na lutriji.Carlo Dadit dobio je pismo i zaboravio je da ga treba poslati u roku od 96 sati i dobio je otkaz.Nakon što je ponovno pročitao pismo,napravio je 20 kopija i poslao ih.Nekoliko dana kasnije dobio je još bolji posao.Jedan oficir je dobio 4700000 dolara.Delon Fairhild nije vjerovao pismu i bacio ga je,a 9 dana kasnije je umro.1987. godine jedna mlada žena iz Kalifornije dobila je ovo pismo.Bilo je nejasno i nečitko.Obećala je da će ga prepisati,ali ga je ostavila za kasnije.Nenadano se suočila s problemom kao što je skup popravak automobila.Pismo je nije napustilo u 96 sati.Na kraju je dobila novi auto.
    Misli pozitivno,nemoj slat novac i nemoj zaboraviti na ovo pismo,prednost je uopće dobiti ga.Ovo je pismo poslano od nekoga tko ti želi sreću.

    avatar

    26.05.2006. (09:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...