Komentari

dzepko.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • iskrivljena hipotenuza

    moj savjet: prvo se uozbilji, baci travu i trazi curu. pa koja ce te uopce htjeti kad ne mos smirit pogled i oces samo sex. vjeruj meni, ona koja te bude htjela takvog ionako nece potrajati.

    avatar

    26.05.2006. (10:48)    -   -   -   -  

  • arianna

    covece tako si zaljubljeno delovaoooo!!! meni se cini da si jako zaljubljive prirode i da se ne stidis da pokazes svoja osecanja, ali da nemas nameru da se skrasis u nikakvoj vezi... i da te ona donja glava vuce jos podosta i komanduje hehehe :)))))))
    zao mi je za mirjanu ali polako ako je zaista tako super razumece... a majke mi, vi koji zajmite kintu da izvedete devojku napolje ste mi najbolji :)))) iako organski ne podnosim kad to neko pokusa da napravi samnom, ipak mi je nekako slatko. kad se radi o nekoj drugoj!! ma opusti se i uzivaj u zivotu :))))))))))

    avatar

    26.05.2006. (17:38)    -   -   -   -  

  • dzepko

    idemo redom - draga bonagracija da se uozbiljim i da bacim travu - zašto? Ja sam već video sve - tatine i mamime sinove kojima smo mi nedorasli, budale koje se probijaju ispred pametnih, najgore seljačine koji meni mogu da kažu da sam narkoman i da su onda oni kao bolji... Zašto da se uozbiljim, nema potrebe... Ja kod ove cure nisam tražio ništa više osim seksa, ona nije htela i molim lepo, otišla je.

    mala plava m.p. - ja to ne radim, žao mi je, neke granice moraju da postoje. Mogu da lažem da bih devojku strpao u krevet, ali ne baš toliko. Možda kad budem malo stariji počnem i to da radim, ne znam, videćemo. A ona nije bila prava osoba za mene - definitivno...

    Arianna - donja glava komanduje, naravno. Tako ti je to... A što se tiče kinte, šta da radim kad nemam, ne umem da je zadržim, klizi mi kroz ruke. Prošlog četvrtka sam imao 50 evra i potrošio sam za 3 dana! A sad ću malo da kuvam pirinač za sebe... I trudim se da, uprkos svemu, uživam u životu što više mogu.

    avatar

    27.05.2006. (02:04)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    kad se kurac upali, mozak se ugasi... al ipak mi nije jasna ta teorija da "traže ozbiljnu vezu"... pa sve oke, tražite ju, ali zakaj se ne bi poševile s nekim usput. šteta, žao mi je kaj nije uspjelo... drži se... a ovo šta se naše repke, prše i brazila tiče: moj ti je stav takav da brazil NEMA šanse da bude svjetski prvak ove godine. ja mislim da ni nema šanse da mi njih pobijedimo, da se razumijemo, al oni su preveliki favoriti i mislim da će ih neko sjebat... ludi su, fantazisti, imaju jeben napad, al ja mislim da će naletit na neku čvršću repku koja će ih stisnut, i neće im dat da prdnu i onda će ispast... a bila to hrvatska, srbija il neko treći, nema veze... svi ćemo se tomu nadat... a daj mi objasni (fakat me zanima to iz usta jednog čovjeka iz BG), na koju foru su na ovom referendumu za ocjepljenje crne gore morali skupit 55% glasova?! zašto ne 50% i na koju foru je rezultat bio onda tolko bolesno blizu tih 55?!?!?! ja sam mislio da će se oni svi htjet odvojit i da će rezultat bit nekih 80%, pa da ni neće bit važno dal je trebalo bit više od 50 ili više od 55... i još jedna stvar, kak ćete sad nastupat na tim svim sjetskim prvenstvima, pod kojima imenom i kak ćete se sad u njemačkoj zvat? nisam htio niš politizirat, samo me zanima na ovaj način. i daj mi kod mene odgovori, jer ću zaboravit tu pogledat.... fala, uživaj, popuši malo travice, popij pivicu i baci nešto pod jaja, i ja ću večeras...

    avatar

    27.05.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • azhdaja

    sve mi pocepa:)

    avatar

    27.05.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  • dzepko

    e lepo ti rekla bonagracija. Da se uozbiljiš. A i ocene ti nisu neke. Jeste da sam ti ja smetala, ali mogao si brate da me pošalješ out! Ovamo ti meni nešto zboriš. Cccc...

    avatar

    28.05.2006. (01:19)    -   -   -   -  

  • Fantasista

    kikseru:)

    avatar

    28.05.2006. (01:34)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Pozdrav! Al ne kužim ove ocjene iz kolokvija?? Mi u Hrvatskoj imamo od 1 do 5. Daj malo to pojasni!

    avatar

    28.05.2006. (10:32)    -   -   -   -  

  • Fubar Surabenu, Momentalist

    nikad, ali nikad nemoj mješati maricu i alkohol - nikad ne prođe dobro

    avatar

    28.05.2006. (11:14)    -   -   -   -  

  • vila bez krila

    malo si pretjerao sa maricom i cugom,pa ocito nisi imao dobru spiku za zensku...
    događa se i najboljima...

    avatar

    28.05.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • iskrivljena hipotenuza

    @dzepko: ma onda ok.probas, ide- ne ide i ok. mislila sam da si se totalno zapalio za tu zensku a ako je bilo samo za sex, onda nista. samo ja inace ne dozivljavam ozbiljno decke koji imaju odredjene godine (a baj d vej, ne znam kolko ti imas) a puse travu. samo moje mislljenje, nista strasno. to je zato jer meni to smrdi :)

    avatar

    28.05.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • AL SAROUKH

    Zajebo si se. Bolje pička na grani, neg kurac u ruci. Mah, ustvari ne bi ni ja imo živaca

    avatar

    28.05.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • dzepko

    čisto da neke stvari budu jasnije....

    nettle je moja rodjena sestra i ona vodi blog ali na nettle.mojblog.co.yu i večeras ima matursko veče... Nemaš šta da mi pričas, i ove ocene su mi super, samo nek se polaže!

    a za 'maricu', kako je vi zovete + plus alkohol znam da nije dobro mešati, ali šta ću, kud svi Turci tu i mali Mujo...

    A da sam se zajebi, jesam! Ali ubrzo će kiks da bude ispravljen...

    avatar

    29.05.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • dzepko

    a da, zaboravio sam, ocene - 6 je 2, a 8 bi bila 4 po hrvatskom modelu ocenjivanja (9 je nešto kao 4,5 , a 10 je 5)

    avatar

    29.05.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...