Hmm, ja uopce nisam mogla naci mjesto gdje da nesto fino pojedem u LA (za razliku od New Yorka gdje se nisam mogla okrenut, a da ne pojedem nesto divno). I radije bi da jedes onu tortu nego da te Vinnie masira? Erm, hmmm, teska odluka, ah, ne znam, nikako da se odlucim: Vinnie ili gumeni bomboni; Vinnie ili palacinke sa Nutellom; Vinnie ili secer drito iz vrecice? Sad, kad bolje razmislim, i ja puno slatkog jedem. A Vinnie voli mrsavice, wargh!
25.05.2006. (15:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Erm, sad cu se crvenit od pustog srama: jos ne vidjeh The Brown Bunny i cudo od Vinnijevog malog/velikog. Bit ce da je to neki znak, da cu uskoro imat cast rukovat se sa njime??? Cudni su putevi gospodnji.
25.05.2006. (15:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisam još ni ja vidjela The Brown Bunny, ali vidjeh slike pojedinih scena. (I nije malen, nego je OGROMAN.) Vince je "za potrebe filma" naveo bivšu curu da mu izvede fellacio. Mislim da je htio da ljudi vide šta ima u gaćama. Instant pire? Vidiš, to još nisam probala. I s pireom imam priču: skuho se krumpir i moj deda u Dalmaciji dao mi je onu neku gnječilicu da ga zgnječim i napravim pire. Ali ja nisam prvo IZLILA VODU u kojoj se krumpir kuhao. Mislila sam da je pire inače zato tako vodenast... Dobila sam, naravno, krumpir juhu - u koju je deda (škrt ko vrag, da se ne baci) uvalio brašna i poslužio tako dobiveni pire. Samo on i ja ga nismo jeli za ručkom. Domina, sad ću te kliknut da vidim tko si.
26.05.2006. (14:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ako sam ja naučila kuhati, e onda svako na svitu može! Mater mi se davila u šnicelima "vani garav unutra krvav", ali jednog lijepog dana muž,mali i ja smo otišli u podstanare i nije mi bilo druge nego se uhvatiti kuhanja. Bilo je svega, šteta da nisam imala praščiće u blizini, ali sve je došlo na svoje.
28.05.2006. (19:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vinkomar
za ovo ideš u moje Favorites (vidiš, bija bi se kladija da se piše FavoUrites).
28.05.2006. (22:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Baš sam danas radila škampe na buzaru sa taljatelama i mogu ti reći da su bili kao iz finog talijanskog restorana. Šteta što nisam napravila i koju sliku da ti pokažem ;)))
29.05.2006. (23:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Menes
Haj, prosle sam godine, bezveze, jer sam bio na speedu da sto potpunije iskoristim godišnji odmor i istovremeno ne potrošim više od 2 kn, otisao s braticem u Madarsku na par dana. Cilj je bio Balaton, ali nismo dalje dosli od Nagykanze, gdje smo se usput, međusobno posvađali s obzirom gdje ćemo dalje ići, na Balaton ili Hevis. Vratili smo se tako isti dan nazad u Zagreb. Cijela bi ova pricica zapravo bila bezveze, da ne zelim spomenuti da smo tada naletjeli na dane palačinke u Nagykanzi. To su mi bile stvarno najbolje palacinke koje sam u zivotu jeo i za koje bih opet mogao zrtvovati vrijeme drmusanja vlakom do Nagykanie. Lijepi pozdrav!
30.05.2006. (13:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
Hmm, ja uopce nisam mogla naci mjesto gdje da nesto fino pojedem u LA (za razliku od New Yorka gdje se nisam mogla okrenut, a da ne pojedem nesto divno). I radije bi da jedes onu tortu nego da te Vinnie masira? Erm, hmmm, teska odluka, ah, ne znam, nikako da se odlucim: Vinnie ili gumeni bomboni; Vinnie ili palacinke sa Nutellom; Vinnie ili secer drito iz vrecice? Sad, kad bolje razmislim, i ja puno slatkog jedem. A Vinnie voli mrsavice, wargh!
25.05.2006. (15:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
Erm, sad cu se crvenit od pustog srama: jos ne vidjeh The Brown Bunny i cudo od Vinnijevog malog/velikog. Bit ce da je to neki znak, da cu uskoro imat cast rukovat se sa njime??? Cudni su putevi gospodnji.
25.05.2006. (15:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dzepko
ja sam kupio onaj instant pire i sutra cu kao to da pravim... e baš da vidim kako će to da izgleda
26.05.2006. (01:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Digital Domina
neznam kuhati, priznajem, ali jako sexy naručujem hranu, preko telefona.
26.05.2006. (04:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blini
Nisam još ni ja vidjela The Brown Bunny, ali vidjeh slike pojedinih scena. (I nije malen, nego je OGROMAN.) Vince je "za potrebe filma" naveo bivšu curu da mu izvede fellacio. Mislim da je htio da ljudi vide šta ima u gaćama.
Instant pire? Vidiš, to još nisam probala. I s pireom imam priču: skuho se krumpir i moj deda u Dalmaciji dao mi je onu neku gnječilicu da ga zgnječim i napravim pire. Ali ja nisam prvo IZLILA VODU u kojoj se krumpir kuhao. Mislila sam da je pire inače zato tako vodenast... Dobila sam, naravno, krumpir juhu - u koju je deda (škrt ko vrag, da se ne baci) uvalio brašna i poslužio tako dobiveni pire. Samo on i ja ga nismo jeli za ručkom.
Domina, sad ću te kliknut da vidim tko si.
26.05.2006. (14:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sesrušina
ako sam ja naučila kuhati, e onda svako na svitu može! Mater mi se davila u šnicelima "vani garav unutra krvav", ali jednog lijepog dana muž,mali i ja smo otišli u podstanare i nije mi bilo druge nego se uhvatiti kuhanja. Bilo je svega, šteta da nisam imala praščiće u blizini, ali sve je došlo na svoje.
28.05.2006. (19:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vinkomar
za ovo ideš u moje Favorites (vidiš, bija bi se kladija da se piše FavoUrites).
28.05.2006. (22:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Baš sam danas radila škampe na buzaru sa taljatelama i mogu ti reći da su bili kao iz finog talijanskog restorana. Šteta što nisam napravila i koju sliku da ti pokažem ;)))
29.05.2006. (23:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Menes
Haj, prosle sam godine, bezveze, jer sam bio na speedu da sto potpunije iskoristim godišnji odmor i istovremeno ne potrošim više od 2 kn, otisao s braticem u Madarsku na par dana.
Cilj je bio Balaton, ali nismo dalje dosli od Nagykanze, gdje smo se usput, međusobno posvađali s obzirom gdje ćemo dalje ići, na Balaton ili Hevis. Vratili smo se tako isti dan nazad u Zagreb. Cijela bi ova pricica zapravo bila bezveze, da ne zelim spomenuti da smo tada naletjeli na dane palačinke u Nagykanzi. To su mi bile stvarno najbolje palacinke koje sam u zivotu jeo i za koje bih opet mogao zrtvovati vrijeme drmusanja vlakom do Nagykanie. Lijepi pozdrav!
30.05.2006. (13:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...