Komentari

ljubavneboli.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Samo moje priče

    Ok, Werther, hvala ti na komentaru... Drago mi je da si tako odlucan vezi svog ponasanja... samo... znas sta me brine? Sve previse pricas ti o odlukama i postavljas retoricka pitanja, na koja na kraju ni ne odgovoris... (dali mozes pitanje "sta je ljubav" razumjet bilo kako drugcije?) I znas da ljudi koji navise obecavaju obicno i najmanje ucine? Postoji korelacija vezi toga! Nisam siguran da ti post ispadne najcitljivije. Probaj ti umjesto toga radije opisat neko zivotno iskustvo, nesto sto bi moglo imat moral, poantu. Nije toliko vazno da se ti je desavalo uskoro... Dobit ces i komentare onda - bar nadam se, da ti je to cilj. Zasto bi zelio objavljivat nesto, sto je samo za tebe? Citaj druge ljude (recimo one, koji su cesto posjeceni) i razmisli kako oni "prodaju" svoju poruku. Dobit ces ideje, sigurno. Zelim ti srecu u zivotu i ljubavi... i pazljivo sa introspekcijom! ;)

    avatar

    25.05.2006. (01:09)    -   -   -   -  

  • Neki moj svijet...

    vidila sam te kod marka na blogu, pa sam dosla viditi sta ima i kod tebe...
    trenutno neman bas vrimena za citati al cu se sigurno vratiti...

    avatar

    25.05.2006. (08:47)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    Werher, jos nesto moram dodat... jako mi je drago, da si prvi muski koji je posjetio moj sajt. Jako sam bio vec zabrinut da se nalazim na Veneri umjesto na Marsu. :D I nemoj mi zamjerit za kriticke rijeci koje sam ostavio, zelim ti sve najbolje! Laku noc ;)

    avatar

    28.05.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  • Ems

    zanimljiv blog pozz

    avatar

    29.05.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  • idamnyou

    to što te boli u kostima nije ljubav. to je malo hormona i malo povrijeđenog ega. ljubav je mir i harmonija. sve ostalo su obična iživljavanja. uživaj u svakom danu i dobro se zajebavaj. nemoj misliti da ćeš propustiti pravu ljubav ako se naučiš dobro zajebavati i nemoj da te nikad bude sram reći za sebe da si plemenit i iskren. sve to su prekrasne vrline, uživaj u njima, nemoj ih skrivati, ali trudi u sebi razvijati mudrost koja će ti omogućiti da ih koristiš na pravi način. onda ćeš moći i prepoznati neku koja upravo to želi. doći će ti topla, iskrena i prava ljubav, samo to poželi. i samo se opusti.

    avatar

    04.06.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...