Komentari

dustinthewind.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Tena

    Zlato čula sam da vam je bilo predobro u subotu, Matea mi se već pohvalila- a mogu reč i da sam ja preeeesretna sa ishodom tog vašeg izlaska, fakat mi je drago... No ja sam zaboravila tebe jučer/prekjučer pitat-a kad ćeš ti u Zg? Btw-Zahvaljujem na pozivu u Gs, i ja bi tamo i to vrlo rado(!), ali to će nazalost pričekat:( do 4. razreda/ iliti maturalca (ono na kaj ja mislim)... o da, da,da:)). Pusač..

    avatar

    23.05.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • ANGELUS

    Ma nema postede...SUtra ste svi gotovi... :)

    avatar

    23.05.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • Žmeljči

    Baš mi je drago šta vam je bilo lipo Matea mi je sve ispričala i tako da znaš probile ste mi bubnjić kad ste me zvala lude jedne pijane! fala na lipim željama valjda ću i ja priživit maturu i upisat faks drž mi fige! sutra je party time ulit ćemo se ka majke he he ipak je zadnji dan tužno zar ne?ajd mala pusa provaj preživit invaziju maturanata i smišljaj kad ćeš doć vamo!! :-))))))

    avatar

    23.05.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • lepa protina kci

    ljepoto evo da se javim...danas sam tužan :(( a tužan je i dan...jucer 32 stupnja,danas zima..maturanti slave na igralistu,postavili satore,pjevaju,vesele...gledali smo ih s prozora,bila je i predaja kljuceva(ne znam dali to kod vas ima,nama su kljuc predali 4.e....i iskreno,osjecat cu se jadno kao četvrtašica...i iskreno,pere me neka nostalgija za školom kad sam vidjela svih njih u onim majicama s natpisima tipa "školu smo sažvakali,sad idemo"...koliko želim kraj škole,toliko ga i ne želim...uh...
    bezveze sam.
    ljubim

    avatar

    24.05.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • Pero

    Hmm, bok! :) Jesi se osusila :P? Enivejz, ono za slike iz Kraljevice budem ih objavio na blogicu u novom postu koji budem postao za koji dan, sad trenutno mi se neda :)..

    avatar

    29.05.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • Shorty

    Khm khm, pozdrav prijateljice, ti to voliš ne s dužom kosicom zbog mene jelda ;) ma znao sam ja to, kako vam je u razredu? E da i nedajte da Frane padne jer ću vas podavit i onda se sigurno neću vratit, pozdrav

    avatar

    31.05.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...