Komentari

ribafish.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • liftboy

    NGH! NGH! GNA GNA!

    avatar

    23.05.2006. (14:58)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Vuco, Sinisa : Khm, najbolje poceti sa engleskom verzijom "Volim piti" koju je ovaj najozbiljnije snimio. "Love&drinking, love&drinking, that's the way I'm thinking, that's the way I was born and gonna die". E sad jel sam ja to tocno zapamtio, ali toga 4. razreda gimnazije, to je bio glavni hit u maloj prostoriji za komp gdje sam "pisao" maturalnu. Koliko moras biti ludi da balkanski folk snimas na engleskome. Inace za Vucu moram kazati da ima fascinantne glasovne mogucnosti, da znam pjevati i da je steta sto pjeva to smece, ali kako sam kaze, mora prehraniti svoju obitelj.

    Ungar, Miro : 1/4 4M. (Ne nije grafiterski potpis prolupalog ferovca). Jos jedan iz cijele ekipe koja je simbolizira muzicko samoupravljanje. Poznat po tome sto je bio muz Terezije Kesovije.

    Ukraden, Neda : Nekad navodno Hrvatica, sada navodno Srpkinja, jedino ziher da je nish-koristi pjevacica. Jedan od dijelova namjestaja Splitskoga festivala za vrijeme SFRJ. Beznacajna muzicka figura koja misli da je velika pjevacica, a cesto je mozemo vidjeti na domacim redcarpetima i spicama, a zasto, samo Bog to zna.

    Vitasovic, Alen : Kao heteroseksualno musko, pamtim ga kao besramno lijepoga tipa. Ja bi to nazvao Sean Connery effect. Dignuo se sa ca-valom. Ko ne pamtim legendarnu izvedbu Vatrogasaca "Jenu noc" na dve tisuce zapadnoslavenskih jezika. Kako je ca-val propao, tako je Vitasovic spal na ostarije i nezbjezni putujuci cirkus MIK.

    Vuica, Alka : kad se sjetim reakcije moje pokojne bake na njen lik i djelo :). Sve u svemu glavna jugo-jebacica u osamdesetima. Balegina draga, sve krevete prosle od svih jugo faca. Inace nadarana pjesnikinja (khm, onda mi padne Kad svira radio i Dotakni me usnama), ali u stanju napisati svaki srot pa tako za Tajci napisala "Hajde da ludujemo" /Zrinko Tutic : muzika/. Uvela srpski izraz "lazi me" u hrvatski jezik i sad svaki neobrazovani kreten (a Hrvatska ih prepuna) govori "lagati nekoga", umjesto "lagati nekome".

    Vanna (Ivana Ranilovic Vrdoljak) : uh sto bjese ona meni i mojim puckoskolcima cool. Super pjevacica, jos jedno dijete Podravine, sto se vidi jerbo se ne znam dobro obuci nakon E.T.-a. Nekako nema neke dobre pjesme da je pogurne. Tonci Vrdoljak je godinama nije mogao podnijeti (skup sa svojim sinom), ali na kraju ipak popustio pa postala sasvim dijelom klana Vrdoljak.

    Vucic, Maja : 1/4 Divas. Jos jedan u nizu razloga zbog cega bi Filozofski trebalo sravnit sa zemljom, tj. od zgrade napraviti konjusnicu. Godinama definitivno najseksi clanica spomenutog Divasa. Sve dok nije dobila emisiju i progovorila. Bila u duetu s Gabi Novak, ali covjek nije dobro razumio koja je koja jerbo je originalnom duetu bila Gabi Novak i Radojka Sverko, pa se dobro kuzila razlika, a ovako to nije imalo smisla. Koje tupavo stvorenje.

    Valic, Paola : kcer Jasne UVB (Ulaga Valic Buric). Jos jedan produkt horrora zvanog Stori-super-nova-vatever-sit-sov. Veoma lijepa cura, pristojnoga glasa. Ali, zadnje vrijeme na tapeti zbog afere "zela ju droga".

    Winter, Vanda : prvo prezime joj je s V, znam jerbo sam isao s njom 4 godine u istu gimnaziju, gledao je i slusao dok nitko nije cuo za nju. Izvanredne glazbene sposobnosti, jedina zena koja je na skolskim priredbama imala totalnu tisinu jerbo su svi bili ocarani njenim glasom. Problem je u tome, sto je nisu nasli nekoga dobroga skladatelja, jer vidite da je tu znam pjesme za koja vecina vas nije u cula a zivotu, a njezinih se nemrem setit. Nastupala u Komedijim mjuziklima. U zivo petneast puta ljepsa.

    Vuica, Matija : sastavni dio grupe Grazia. Opicena modna kreatorica koja je snimila Stiklu prije Stikle. Naime, stvar se zvala Lindjo i fakat ne razmem kako se to nitko nije sjetio. Vesele poskocice bez pretenzije da budu nesta vise. Nezvao se ja Pero Panonski.

    Valentina : zagorska kraljica trasha. Jos jedan horror devedesetih. Ma imala je udarnih hitova kao prici. Meni uvijek bila i ostala seljancica.

    Urban Damir : sto reci za covjeka koji si je skuril blahjanjem vlastitu kosu, koji nosi suknje i ciji spotovi su light-homo-pornjava. Fakat, kaj reci ??? (Ovi su u Rijeci opsjednuti seksom)

    Pero Panonski, dr.nemed. nedipl. muzikolog, bwana, skupljac postanskih maraka DDR-a ...

    avatar

    23.05.2006. (16:21)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    vidim ja kako si ti pozorno pratio jurogsong - čekao da nekome ispadne cica... pa mislim...

    avatar

    23.05.2006. (16:51)    -   -   -   -  

  • ¤¤Ribica¤¤

    Kako ti je super ovaj blog oli ti ga ovaj dnevnik.... Bebač ti je sladak skroz..... pozz

    avatar

    23.05.2006. (17:26)    -   -   -   -  

  • edopeje

    moram se raspitati u vezi ovih studentskih poslova:)))mislim da bi mi ovo na bankomatu super išlo:))))

    avatar

    23.05.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • nobody_girl

    pozdrav......blog ti je super.

    avatar

    23.05.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • kuckologija

    ajde care pogledaj blog http://vagabond.bloger.hr, procitaj zadnji post i ako se slazes ostavi nekakav komentar podrske. hvala

    avatar

    23.05.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • čušpajzz

    ja mislio da ti znaš kaj ljudi vole gledat, a kad ono vidim kita na blogu :D , aj donekle si se iskupio alavanjastom curom ali samo donekle, poz

    avatar

    23.05.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • shmizlaa

    Obzirom da je kasno, nemam volje pisat o već spomenutima trešerima. Ali, maj gad, nije moguće da ste zaboravili Zdravka Valentina - bilo je to sredinom devedestih....on je bio nešto kao muška inačica Ivane Brkić. Mislio je da je zgodan, i pjevao je ljiga-pop s čvrstim uvjerenjem da je to rock. U biti je bio loš kao Katalenić i Robert- sretan ti rođendan-Mareković zajedno. U magli mi je jedan spot snimljen (čini mi se) na neboderu u Sopotu ili tak negdje- panorama grada u pozadini, a Zdravko s vjetrom u plavoj kosici i sunčanim očalama pjeva o tinejđerskoj ljubavi. Čisti trash!

    avatar

    24.05.2006. (01:17)    -   -   -   -  

  • @ shmizlaa: NE nismo zaboravili Zdravka Valentina, treba samo ovaj blog čitati. inače, onome ko se sjetio zagorske dance kraljice Valentine, svaka čast.

    avatar

    24.05.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • shmizlaa

    moje najdublje isprike..

    avatar

    24.05.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • [ Lordi Monsters ]

    Lordi nisu SOTONISTI.. i upravo taj Kita, vjerovao ili ne piše CRKVENE PJESME.. pozzdrav!

    avatar

    24.05.2006. (17:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...