Komentari

ankhagram.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • punk petar pan

    ja imam dvd s da vincijevim kodom, jako zanimljivo moram priznati, mislim, mene općenito zanimaju takve stvari,... inače, fora blog, metal je dobra glazba,... vidim pisao si o eurosongu i fincima, ma meni ti je ta grupa totalno bezveze, ako je to metal onda sam ja neki opaki hardcore goth, ma mislim, metalci koji pjevaju na eurosongu, WTF?!?. to su nespojive stvari, bar meni. još samo fali da se neki nazovi punkeri tamo pojave i svi ih proglase zakonom, nema to smisla, još su ti iz lordija dobili svoju ulicu ili trg ili što već, ma to nema smisla, i te maske, uopće nisu fora, meni je zakon npr manson ili cradle of filth i takvi našminkani metalci, ali ovo s maskama je smiješno, a ne strašno,... zašto je metal postao pop?!? inače, blog je fora (znaš da upravo slušam don't fear the reaper od him-a :)), i metal je zakon, ali onaj pravi metal, vidiš, mi smo punkeri malo sjebani pa mrzimo komercijalu i uvijek nešto underground furamo i tak, ali nemam ja ništa protiv toga, ako je baš pravi metal :) hehe, ovaj vampir sa strane je smiješan :) pozz (au jebote, koliki komentar,...)

    avatar

    23.05.2006. (14:52)    -   -   -   -  

  • dijete u vremenu

    ja bi gledala taj film!! nadam se da će vam biti dobro, javite dal vrijedi šta... pa ću i ja nać vremena da ga pogledam. =) pozz

    avatar

    23.05.2006. (22:07)    -   -   -   -  

  • Vrli stari svijet

    ma film je super. Fakat su si dali truda, likovi uvjerljivi, glumci izvrsni. Ima u filmu čak nekih stvari koje su vezane uz anđele i demone a to se ne objasnjava u da vincijevom kodu. Ha. Inace super, ja sam se trgo od smijeha kak je film izdramatiziran. Ma, ja sam čudak. ;)
    Inače, ja se odavde povlačim tak da ak mene trebate, pišite na moj blog.

    avatar

    24.05.2006. (12:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...