Komentari

nasboljisvijet.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • can you feel my hounting presence

    Hem... Puuuuuno slika.... Puno...Dobre su. Sviđa mi se šuma, i ono munjeno stablo... Jel prošlo ono s ruke? Onaj bliski susret s koprivama? Ja ga nikad nisam imala pa ne znam na što to liči... Htjela sam te pitati... Ti si sam radio č. štapiće, bilježničicu,i onu pisaljku... E, sad kako si napravio tu pisaljku i kako si ju posvetio? Ono... znaš...

    avatar

    22.05.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  • Sic

    Eh sad... Nije da sam i ja perverzna ali baš su mi zakon ovi puževi... Baš slatko...

    avatar

    23.05.2006. (20:25)    -   -   -   -  

  • awia

    hmmm... može jedno pitanje? malo sam preletila tvoje postove i vidjela da si se nedavno krizmao, pa dobro koliko ti onda imaš godina?!?
    jer ako si se krizmao u dobi kao svi normalni ljudi 13-14 god da nisi onda možda malo premlad za to da se baviš takvim stvarima?! a i ono što si napisao da si pravio spellove za biljke i takve stvari mislim da pričaš gluposti. nije da te kritiziram i ne moraš me sad odma popljuvat. i mene zanimaju takve stvari alli se ne usudim sama bavit bilo kakvom magijom jer su mi bliski članovi obitelji (pa i ja) bili začarani crnom magijom. jedva smo se toga (uz nečiju pomoć) riješili i zbog toga se ne želim igrati čak ni sa sitnicama!

    avatar

    25.05.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...