Komentari

jele86.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • portretsnova1

    Stotine je odgovora tu, ne trudi se razumjeti. I ako ti nije stalo, zaboravi. Samo se nasmij trenutku. :-)

    avatar

    22.05.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • marioneta

    daaa, drag mi je, ali sad takve drasticne promjene, ma skontat cu ja to kad tad.. kad opet podjem do njih, nece me moc izbjegavat 24 h dnevno, ali svejedno me zanima sto ih potice na to...? na prvu situaciju sam saznala sto je odgovor, i mislim da je to sto napisah, zapravo sigurna sam.. a ta osoba je cijela 'beba' pa razumijem.. ;)

    avatar

    22.05.2006. (16:00)    -   -   -   -  

  • Running before time took our dreams away....

    Ja stvarno mislim da se ti njemu sviđaš.Najozbiljnije.Iz svega toga šta si napisala,to je moj zaključak.Ali,tako ti je meni uvik bilo prije.Ja vrlo rijetko vezu pretočim u prijateljstvo nakon šta pukne.Osjećaji koje su imali muški za mene uvi su bili dosta intenzivni.Kad sam bila s nekim,taj bi me stvarno volia,a kad bi prikinili,udaljili bi se od mene potpuno.Osim jedne iznimke.Pozz...

    avatar

    22.05.2006. (18:50)    -   -   -   -  

  • bistri vitez la mansche

    Gle ne brini se oko detalja i takvih pizdqarija, ja sam to radio i skoro sjebao sve oko sebe. Tom dečku se vjerovatno sviđaš, ali on isto pazi na detalje pa ga jer neki zasmetao i nekaj si je utuvio u glavu. Paa stoga ako ti se sviđa iskreno ga pitaj da ti objasni zakaj je takav,najbolje je biti iskren, najviše toga se riješi i razrješi.
    a ako ti se ne sviđa ćemu se opće truditi?

    avatar

    23.05.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    "totalno zahladjenje odnosa koji i nisu postojali" na žalost prepozato mi je to, baš tako sa nekim curama koje su mi se sviđale. a ovaj što gleda, pa da istina, čovijek voli gledat lijepe stvari :)

    avatar

    23.05.2006. (18:35)    -   -   -   -  

  • sed

    Kao Lannisterovi. Oni to čine između sebe jer misle kako ih nitko drugi nije dovoljno vrijedan. Primjer iz knjige "Pjesma leda i vatre". Ako nisi čitala , nije važno. Muškarci dušo , vole očima, a žene ušima. Muškarci vole rukama, a žene mozgom. Da ti sad ne nabrajam, skužila si uzorak. Muškarci imaju dvije glave a žene samo jednu. Kad im mala glava govori "Joj ova ženska je mrak!" Velika kaže: "Šuti šupljoglavi! To nam je rodica!" mala glava kaže: "nema veze! Ima dobro dupe kao da nam nije rodica!" :)
    Ja sam imao tu nesreću u životu da mi je rodica naj lepša žena koju sam ikad imao čast vidjeti u životu: Radio sam u dvije firme sa preko tisuću žena u tekstilnoj industriji, išao na ženski faks dizajn odjeće, ali nikad u životu nisam ni prije ni poslije imao čast sresti ljepšu ženu kao što mi je rodica iz Dubrovnika. Visoka tamna brineta duge guste kose i vodenosivih očiju kreće se kao vila, ima krasne duge ruke i noge , majko božija plakao sam od ganutosti svaki put kad sam bio s njom u društvu. Kad sam bi mlad izbjegavao sam je zbog stida jer sam mislio da se to na meni vidi. Ali sam bio dovoljno pametan pa sam znao to skriti. Ona je baš ko za vreaga, mene naj više voljela jer crtam , pišem i to pa me stalno grlila a ja proklinjao dan kad su nam se bake rodile kao sestre blizanke. Starija je od mene godinu dana. I danas izgleda kao Vila. Ne znam za tvoj slučaj baš sve detalje , ali ti moj možda ukaže na što .

    avatar

    24.05.2006. (09:05)    -   -   -   -  

  • sed

    E to ti ipak ne smijem reći. Mogu ti samo reći da smo porijeklom Neumljani.

    avatar

    24.05.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  • Figetta1812

    Ubij govno!

    avatar

    19.06.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...