Komentari

malacrna20.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • linin šareni kutić

    gle prva sam :) drago mi je sto si nam se vratila..uff dilema je velika..
    ne znam sto da ti kazem,jer ne vjeruje srce pameti...kad pametno
    nes smislim napisem ti...

    avatar

    21.05.2006. (23:20)    -   -   -   -  

  • Mali Princ

    Ej! Hvala za misljenje oko moje bivse...vjerojatno si u pravu. No, ja kao ja, nekako sam uvijek vjerovao i nevjerojatno i netipično, u neke ideale koji se izdižu iznad stereotipa i prosjeka. Činili mi se da je i ona takva... I zato smo oboje mislili da je moguce ono nemoguce, ma sto bili s nasom vezom...Ali realnost je jedno,a ideali sasvim drugo...
    A u vezi ovog s dečkom. Osobno mislim da ako je veza tako jaka i čvrsta, studij u Zadru ne bi vam trebao stajati na putu i trebala bi otići. Nije Zadar tako daleko od Šibenika. Probaj razmisliti i o ovoj mogućnosti: Imali ste već hrpu problema. Što ako ne odeš na studij, počnete živjeti zajedno, a onda nakon nekog vremena shvatite da ipak niste jedno za drugo i prekinete. Vrijeme će odmaknuti, a ti ćeš možda izgubiti i njega i studij. A jel može i on u Zadar s tobom? To bi bilo najidealnije. Godilo bi vam maknuti se iz zle sredine u kojoj ste sada i biti sami među novim ljudima... To vam može pomoći. A ako je izbor ipak na tebi - ići ili ostati, po meni bi trebala - ići. To bi mogao biti i pravo iskušenje za vašu ljubav. Izdržite li i prođete taj test - to je ono pravo. A padnete li i prekinete zbog 'udaljenost' - tada ljubav i nije bila prava. Razmisli dobro. Pozdrav, i pusa.

    avatar

    21.05.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • Fresh Prince

    Ne znam, ljudi uvijek kažu da bi škola trebala na prvo mjesto, a ljubavi će uvijek biti! NE znam da li je to istina, ali znam da ćeš vanredno vjerojatno teže polagati nego redovno, pa ti je veća mogućnost za neuspjeh, a vi svakako možete prekinuti danas sutra i onda ćeš se kajati što si to učinila! Mislim da je najbitnije imati povjerenja jedno u drugo i ne davati povoda za sumnju. Moja sestrićna i njen dečko, oboje iz Broda, jedno studira u Rijeci, a drugo u Zadru, i već su oko pet godina zajedno. Vjeruju jedno drugom!

    avatar

    22.05.2006. (08:22)    -   -   -   -  

  • pokisli

    Teško pitanje. Odgovor se krije u tome koliko ste situirani, i koliko je to ozbiljna i zrela veza

    avatar

    22.05.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...