Komentari

idemisenegde.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • New, Improved Organizam

    :). Ja najvise volim veseli blues. :) To je nova kovanica nastala zahvaljujuci novolinkovanom Blanku. Nemam bas primere, al smislicu nesto...

    avatar

    21.05.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • etotako

    He he...sjajan izraz. Možda sam i bila blizu tog termina. Nekoliko puta u najgadnijem bluzu drogirala sam se pesmama, koje u normalnom kontekstu razaraju, ali tada (nikad neću saznati kako), su proizvodile neki čudan veseli inat, da se ide dalje...
    A možda i nisam..
    bila blizu...(uvek ja nešto omašim) :)

    P.S. Corner of the earth od Jamira, me uvek razveseli.Provereno.
    Ali dilema, dilema...

    avatar

    21.05.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • New, Improved Organizam

    Red Blues. :)

    avatar

    21.05.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • Blank

    hehe, davim se u jazzu cijeli dan, smirujuće kada je vani sunce a pate te na poslu. Nego dezintegracija losijih planova zbog boljih je i svrha planiranja, a tehnički je ionako izvedivo obadvoje :) pa ne bi trebalo biti dileme. Vjerojatno će se kako to biva uskoro pojaviti i trilema možda i još koja lema e onda će stvari postati škakljive. Za sada je sve u redu, po mom skromnom mišljenju naravno ;)

    avatar

    21.05.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • etotako

    Ah, Blank, već osećam exponencijalni niz lema, ali ali...šta uraditi sa robovlasnicima, čije šlemče u rudniku nosim (nekad ima svetlo, nekad nema, zavisi od kopa), kada im saopštim da mi treba sto hiljada slobodnih dana, ili bar život ceo? Sigurno će mi uvaliti kredit :)

    avatar

    21.05.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  • Blank

    ako je jedini problem robovlasničke prirode, onda zbrišeš na danje svjetlo, razdužiš sljem i za to određeno vrijeme koje potrošiš na ispunjavanje planova, oni bi trebali shvatiti da si neophodna te čekati te sa nestrpljenjem čekati da se vratiš, moliti na koljenima i trebala bi živjeti ispunjenih planova, bez lema do kraja života. Naravno želio bih naglasiti da sam odustao od slušanja vlasitih genijalnih ideja pa je i samo čitanje ovoga na vl. odg. :)

    avatar

    21.05.2006. (23:54)    -   -   -   -  

  • etotako

    Prvo da naviknem sebe da IMAM PLAN (da me čuju oni koji me "poznaju", grohotom bi odzvanjao smeh), ostalo nekako već improvizovati. Bez šlema, gologlava, blejati po Rotterdamu. Bez...., blejati po Krfu. Bez planova, blejati SVUDA.
    P.S. vl.odg. tretirati kao prim.prev. :)

    avatar

    22.05.2006. (00:31)    -   -   -   -  

  • Blank

    ma to je više ekvivalent natpisu "hranilište za morske pse" na dnu bazena, al dobiješ podvodne naočale da lakše pročitaš :)

    avatar

    22.05.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...