Komentari

antith.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • KIEDIS !!!!!!!!

    zAKON JE BLOG.SAMA DJECA SLUŠAJU BIG SHIT.POZDRAV

    avatar

    21.05.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  • crvena

    ej...gle ni ja ne volim taj th previše ali mislim da nema smisla praviti takav blog...jer ukusi su različiti...neko voli cajke, neko voli techno...i šta sad, jel se trebamo poubijati zbog toga?! onak.......smiri se malo........pozz ! =)

    avatar

    21.05.2006. (14:05)    -   -   -   -  

  • OzzY

    Ja bas napisao post da mi ne dajete takve komentare, a vi uporni!

    avatar

    21.05.2006. (14:13)    -   -   -   -  

  • ~°..No one knows..°~

    tebi je očito jakoooo dosadno u životu.. a to je žalosno ;(

    avatar

    21.05.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • peace to all of you

    ne možeš govoriti ljudima kakve postove da ti ostavljaju, pogotovo ako blog definiraš kako si ti svoj definirao.
    ne znam zašto se svi toliko uzrujavaju oko Tokio Hotela. pa to je samo običan njemački bend koji ima neke čak solidne pjesme, ali vjerojatno ih ti nisi niti poslušao. mislim da ono što ljudima najviše smeta jest izgled pjevača benda. ali ako ćeš nekoga etiketirati homoseksualcem i slično samo na temelju svojih površnih predrasuda, onda je posve jasna stvar kakva si ti površna osoba.
    postoje mnogi popularni bendovi koje ne volim, ali njih sigurno ne bih niti spominjala u svom blogu, da ga pišem.
    a i ova pjesma u pozadini nije bogzna što. lijepo je što slušaš ono što voliš, pa tako i nastavi.
    moje godine te ne zanimaju, ali imam ih vjerojatno puno, puno više od tebe.
    nisam fan Tokio Hotela, ali malci imaju par dobrih pjesama. a klinac Bill stvarno je simpatičan.
    ma, znam, znam ja, ti si samo ljubomoran i zavidan što se sve tinejdžerke pale na njega, a ne na tebe, he, he... :-)
    kad smo kod šminkanja i sličnih dekorativnih gluposti, pa pogledaj samo malo svoje punk bendove.... hm.... jesu li TO muškarci?
    ne znam, nekako mi se čini da se muška vrsta polako istrjebljuje... yeah, svi ćemo postati žene!!!! BEWARE! malac Bill samo je napredan, ispred svog vremena, za razliku od nekih kromanjonaca.
    ma znaš da je ovo zadnje samo proser.
    želim ti uspješno odrastanje.

    avatar

    21.05.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • OzzY

    Joj, daj molim te! Ti mislis da nisam poslusao pjesme i te stvari?
    Prva stvar, normalno je da sam poslusao pjesme, ja sam se pripremio da radim ovaj blog, nisam povrsan, stvar je u tome sto su ovi stvarno losi! Npr. ja ne govorim protiv narodnjaka i Technoa zato kaj sam tamo vidio da ima i dobrih stvari! Ali bi govorio npr. protiv Skore, jer on radi bezveze narodnjake!

    Jos nesto, ja ne mogu biti ljubomoran na to da se oko njega cure vrte, jer vjeruj mi i da se oko mene! Samo je stvar kaj se oko njega vrte klinke!

    Odgovor girl : pogledaj kako je tebi u zivotu, pa onda govori, kaj ti znas kako je meni u zivotu, ovo je obican blog. Jos da ga i pisem redovito bi cak priznao tvoj komentar!

    avatar

    21.05.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  • Jimmy

    škoro ne pravi cajke već domoljubne pjesme. to je skroz suprotna stvar

    avatar

    21.05.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • Jimmy

    e morska zvjezdice a ko to sluša tokio hotel od starijih? možda tvoja baba i djed? to je neka tvoja izopačena rupetina tamo di ti živiš i tamo sigurno nisu ni čuli ništa osim jebenih cajki i tokia. a ti sanjo, nemoraš se uopće brinut da vrijeđamo tokio radi cura ili para jer cure su im sve do 14 godina a oni imaju 16... kako bi htio za curu imat klinku od 12 godina.. uf al bi je jebo. mislim užas. a što se tiče para, oni su svu svoju intimu prodali za pare. kamera ih snima dok seru i kad se bill popiša u gaće već imaju snimak. nemaju nikakvu intimu i vidi se na njima da im je stalo samo do para a ne do muzike.
    to kaj mislite da je bill zgodan to su sve gluposti jer ja sa kilu šminke mogu izgledat ko naprimjer sean paul il ko zna ko. ako nisi primijetila on ti ima madež ispod usnice, a na kojoj god slici pogledaš tog madeža NEMA. zašto? zato kaj je prekriven tonom šminke. lik je skoro pa dva metra a ima kila ko ja, a ja sam visok oko 170... i onda još pokazuje na nastupima svoje kosti kao trbušni mišići... jadno je to....

    avatar

    21.05.2006. (15:44)    -   -   -   -  

  • Jimmy

    morska zvjezdice... ja sam njih čuo jednom i nemaju nikakve veze s rockom niti normalnom glazbom. a ja sam sigurno ljubomoran na njih što on samo klinke ima za obožavateljice i što prodam CIJELU svoju privatnost za pare... vidi se da su očajni balavci. a što se tiče tvog pljuvanja, ti nemožeš pljuvat po bendovima koje ja slušam jer su pet puta bolji od tokia i nemožeš im nać slabu točku... ne prodaju se i imaju obožavateljice koje su starije od 15 il 16 godina, za razliku od tokia.

    avatar

    21.05.2006. (21:25)    -   -   -   -  

  • x-rate

    E, legendo, najjači si!!! Jebeš one pedere iz Tokio Shitela!!!
    Svi su pederu, a jel ste skužili da onaj Tom glumi nekog repera??!!
    Hahahaha, pokidaje se! btw.lordi su dobili Eurosong!!!
    Vidio sam neke likove iz Lithuane, s pjesmom kao glasujte za nas,
    pobjednici smo,haha i onda kad je došo neki debeli i počeo plesati!!
    Aj peace&respect, chill ya man!!!
    I da -afrika-paprika!

    avatar

    21.05.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • bill's girls

    sorry ali nemoj vrijeđati morsku zvijezdicu ona mi je frendica i samo mi reci šta ti misliš postići s time što ih vrijeđaš i šta ti sad misliš da si ti sad neka faca ma daj ćovjeće da usporedimo tvoju i billovu sliku u koja razlika on je 1000% posto ljepši i ćak ima nešto u glavi za razliku od tebe ti si jedan praznoglavi idiot u koju školu ideš višu uzaludnu smijer nadaj se daj umukni i idi u štalu musti krave,ako nisu presušile....i kako si ti nizak ćovjeće sve cure normalne visine mgu ti jesti sa glave e da ko bi htjeo imati curu od 12 godina pa ja imam 14 i razvijenija sam od cura koje imaju 20 pa umukni...

    avatar

    22.05.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • Life with(out) TH

    Uzasan blog jadan si brate ne da mi se pist svi znaju da si ti bolesno ljubomoran na TH i tak

    avatar

    22.05.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  • Jimmy

    e J&S, prvo nauči pisat praznoglava šminkerico. ja nemam pojma čija je frendica ta zvjezdica nit me zanima već mi pokušavamo nešto naučit vas glupe klinke koji niste čuli ništa osim cajki i tokia. da čujete neki normalan rock ko što su guns n' rosesi onda bi skužila da slušaš smeće. normalno da sam ja ružniji neg taj pederko bill zato što on ima cijeli katalog šminke na faci. si ti skužila kolko on pudera trpa na sebe? jel znaš da on ima madež ispod usnice. a sad se ne vidi zato što ima tolko pudera da ni on ne zna kak izgleda bez šminke. fakat ste vi curice čudne kad volite tog našminkanog šminkija. mogla si odmah bit lezba kad si već zaljubljena u njega. nađi mi jednu curu od 16 il 17 godina koja sluša to smeće. još ako kažeš da je tokio rock... pa ljudi će ti se smijat tolko u facu da više nećeš to nikad reć. mogu si mislit kak si razvijena ko 20-godišnjakinja... sigurno si našla neku izopačenu i isušenu ciganku pa se uspoređuješ s njom. daj molim te, curice od 14 godina tek počinju nosit grudnjak a ti kao oćeš reć da imaš sise ko pamela anderson... malo si previše umišljaš neke stvari, daj se spusti na jebenu zemlju.
    a što se tiče škole ti sigurno ni nećeš završit osnovnu školu pošto ti je pravopis TOTALNO, ali mislim ono TOTALNO RAZJEBAN. pa ne znaš reć jednu riječ bez greške.

    avatar

    23.05.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • BLONDY_ANGEL_14_ZG

    E ,CURO,BOLJE TI JE DA OBRIŠEŠ OVAJ BLOG ŠTO PRIJE JER JE PROTIV TOKIO HOTELA!
    U SUPROTNOM ,DOK TE JA PRONAĐEM I UHVATIM,E MAJKU ĆU TI JEBATI NA KRIŽU! NEMOJ SE ZEZATI S TH-OVCIMA! ONI SU ČISTE LEGENDE I NIŠTA TI NISU SKRIVILI! TO ŠTO SU SE PROSLAVILI,I ŠTO SU PRE ZGODNI,OD KUD TI PRAVO DA PIŠEŠ PROTIV NJIH? ČUJ,IMA ONIH KOJI BI ZA NJIH DALI ŽIVOT I KOJI BI DALI SVE,AMA BAŠ SVE DA IH UPOZNAJU,STZOGA DAJ POGLEDAJ KAKO JE NAMA KOJI TO MISLIMO,KOJI BI SSVVEE DALI ZA NJIH,AKO JE NAMA KAD GOVORIŠ PROTIV NJIH? E SAMO DA SE STAVIŠ U TAKAV POLOŽAJ,NA TAKVO MJESTO!! STOGA TE MOLIM DA PRESTANEŠ PISATI TAJ POST,JER TVOJE RIJEČI STVARNO BOLE...
    NEMOJ PISATI TO SRANJE RADI ZAGREPČANINA DA GA ZABAVIŠ ILI DA PRIVUČEŠ PAŽNJI NA SEBE KAKO SI TI PAMETAN OVO ,ONO...
    STOGA TE OD SRCA MOLIM DA UGASIŠ OVO JEBENO SRANJE!

    avatar

    23.05.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • BLONDY_ANGEL_14_ZG

    E I KO ZNA JESI LI DEČKO ILI CURA????

    avatar

    23.05.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • BLONDY_ANGEL_14_ZG

    BOGA PITAJ KAJ TI KRIJEŠ IZA SEBE

    avatar

    23.05.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • ...:::S@nj@:::...

    briši ovaj blog ko si ti da vrijeđaš Tokio Hotel uopće ništa ne znaš o njima pa ih ne moj ni vrijeđati!!!I da ti koji si vrijeđo mene i jednu moju frendicu tj J&S kako ti znaš da ja nemam sise imam ih veće nego što si ih ti ikad vidjeo oh oprosti ti nikad ni nisi vidio sise kad si peder!!Ja nepismena pogledaj sebe i postoje mnoge cure što su starije od 17 godina a da slušaju Tokio hotel npr. moja seka i njene frendice koje imaju 20 godina odjebi od Tokio Hotela !!!

    avatar

    24.05.2006. (10:59)    -   -   -   -  

  • us5 je najbolji

    JA TE PODRŽAVAM!!! TH JE SHIT KOJI SVIJET PRIJE NIJE VIDIO!!! A OVA BLONDY_ANGEL AKO TE TO TAK BOLI KAD NEKO PLJUJE PO TH POČNI I TI PLJUVAT PO NJIMA!! BIT ĆE TI PUUNO LAKŠE!!

    avatar

    05.01.2007. (11:48)    -   -   -   -  

  • Tokio Hotelica

    Kada ti pljusnem jednu postat ces njihov fan. Ti neznas ni tko su oni pa zato nemoj ih vrijeđati. Oni su naj frajeri na svijetu. A ne kao ti govno jedno smrdljivo,posrano,glupo,ruzno,pedersko i neda mi se nabrajati dalje sto si jos od ovoga. Fack off. Tokio Hotel the best fack all the rest! Bolje ti je da zapantis i da izbrises tvoj jebeni govnasti glupi stvoreni blog od kurca. Tokio Hotel volim vas najvise na svijetu. A svim ant fanovima jedan lijep pozrav-Gubite se!!!!

    avatar

    24.07.2007. (18:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...