Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (75)

Marketing


  • Full of Colors

    ma katastrofa, ženske sve gole, jena izvela i strip, tresu svim djelovima kojima se tresti da, osim nekih izuzetaka, muškarci ili metro ili čudovišta(valjda odraz realne situacije) sve u svemu seve je bila dobra prve na listi s desne strane.

    avatar

    21.05.2006. (00:07)    -   -   -   -  

  • ŠUSTER

    ŠIC ŠIC OTKOPČAN TI ŠLIC AFRIKA PAPRIKA KURAC PIČKA MASTIKA

    avatar

    21.05.2006. (00:18)    -   -   -   -  

  • soliranje u noći

    Ovaj eurosong je totalna katastrofa,to su čisti lobiji i nema smisla uopće ići na eurosong nama malima.. Isto tako niti u EUniju... K O M A

    avatar

    21.05.2006. (00:40)    -   -   -   -  

  • ---SvE---jE---LaKo---KaD---Si---mLaD!!!

    ma sprdačina je taj eurosong,žešća...ode cijela večer bzvz,mogla sam umjesto toga pogledat neki kvalitetni film (naravno ne na naim hrv.tv programima jer se to rijetko kad dogodi)..al ne ja sam gledala tu jad i bijedu koja si svašta umišlja...svaka čast seve,baš me razveselila bez obzira na kvalitetu njene pjesme a pogotovo teksta....s s s seka...:) super blog...pozz

    avatar

    21.05.2006. (00:55)    -   -   -   -  

  • JJ

    a da mi izgubimo od turske Lepe Brene... nemam rijeci a da su pobijedili finci koji radili sprdacinu i za koje glasala "hocu internet,hocu bonove za mobitel,hocu tvoj mob da pisem poruke" generacija... ma ah..

    avatar

    21.05.2006. (01:33)    -   -   -   -  

  • tita

    meni je baš falio aco, njegovi komentari nisu nikad bili nebulozni, možda jedino nerazumljivi širokim narodnim masama

    avatar

    21.05.2006. (01:33)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    evrosong, aaa bollocks

    avatar

    21.05.2006. (04:15)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    pogledao sam te spodobe iz Finske, onda su pustili reklamu za Da Vincijev kod, prebacim na drugi a ono za Studenu, na Novu, a ono Cola sa svećenikom na plaži. uzeo sam odmah knjigu Posljednja vremena...

    avatar

    21.05.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Nama su favoriti bili Ukrajina, Makedonija, Rumunjska, vrlo dobri Bosanci - i pjesma i scenski nastup. Za Sevu smo pretpostavljali da će biti negdje u sredini. Ali da će Finci pobijediti, ni u snu pomisliti... Da, Ćurlić je bio potpuno osvježenje.

    avatar

    21.05.2006. (10:13)    -   -   -   -  

  • trill

    Meni su bili i strašno simpatični i zgodni oni iz Latvije (mislim da iz nje;) ) Oni šta su pjevali we are the winners . Imali su izvrstan scenski nastup i jako mi je žao da se u sali to nije shvatilo kao zezanciju, nego su ih isfučkali. Dobro, meni je i inače čim luđe to bolje, ali finci su mi malo prečudni i za moj ukus. Barem za evroviziju. Seve je lijepo odadila svoje, mogla je i bolje proći. Po meni :) A Duško je sve dignuo na jedan zanimljiviji i viši nivo :)))

    avatar

    21.05.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  • Helix

    OK, sve se slažem, sve je već više manje rečeno, ali najdraže mi je što si spomenula Kostadinova. Ovi Lordovi (ili kako se već zovu) su rose-fiori u odnosu na njega. Da nebulozune komentare?! Pa nemoj mu dijelti komplimente! On je sipao gluposti koje ni pas s maslom ne bi polizao. Duško je OK!

    avatar

    21.05.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • Extion

    Pa posto sam osoba koja moze apsolutno sve poslusati meni pobjednicka pjesma i nije tako losa...no dobro to je stvar ukusa. Slazem se ovo sa tobom da se sve izmjesalo, danas svi zele biti ono sto nisu, promjene jel...al davno sam ja odustao od komentiranja toga, zivim svoj zivot a te estrade neka rade apsolutno sto hoce, ne dira me :P Odo ja sad poslusat Gibotov album da vidimo sta on kaze na sve to :))) Pozdrav pegy!

    avatar

    21.05.2006. (10:32)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    Pobjednici su mi katastrofa..i na kraju kada su je otpjevali kao pobijednici..ništa baš ništa mi se nije svidjelo u njoj...meni je najbolja pjesma bila od BIH...dobar nastup..dobar izvođač..lijepa pjesma...a naša Seve..a tako je kako je ...pozdrav draga Pegyć

    avatar

    21.05.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • lei

    zgodan voditelj i harijeva lejla su bili jedina svjetla tochka, sve ostalo je u velikom, velikom mraku!

    avatar

    21.05.2006. (11:20)    -   -   -   -  

  • Vedrana

    od svih postova o euroviziji, tvoj mi je stvarno najbolji! svojima sam pročitala skoro sve što si tu napisala! e sad, moji dojmovi, finci su mi odvratni, a pjesma - tko se uopće sjeća te pjesme? sve je to zbog tih kostima, fuj fuj bljak, zgražam se sad kao i onda. oni što su pjevali "we are the winners" su mi bili najbolji, nastup im je bio genijalan :) a seve ko seve... e, i jasam francuskinju primjetila, imala je jako lijep glas, baš me iznenadilo da je malo glasova dobila.

    avatar

    21.05.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  • Chilli

    Odličan osvrt, moram reći da se slažem sa svim izrečenim. Nisam prijenos gledala na HRT-u već na nekoj turskoj tv na kompjuteru tako da sam propustila Ćurlića, ali meni je Kostadinov uvijek bio dodatni razlog za gledanje prijenosa. Čovjek se s vremenom navikne na njegove glupe komentare.

    avatar

    21.05.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    He, he, oduševio me ovaj predzadnji praviodlomak (jer ovaj zadnji od jedno reda i nije baš pravi). Da, nešto će dobro izrodit ako se CG odvoji. :-))) I ovo s Rusma je zakon. :-)))

    avatar

    21.05.2006. (12:55)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ma čuj, oni meni nisu uopće takva katastrofa, ma tamo su bili glavna atrakcija s tim maskama i čudima, Duško reče da si se mnogi i slikali s njima. E, sad, zašto ja na to tako gledam? Ma budimo realni - prošlo je vrijeme onoga što se zove - PJESMA. Prohujalo je davno s Johhnyjem Loganom i njegovim pjesmama, on je za mene bio i ostao istinska veličina. To je bila potraga za najboljom pjesmom. Ono što se s tim natjecanjem dogodilo danas (i nekoliko proteklih godina) zaslužuje upravo ovakve pobjednike. Sve se pretvorilo u cirkus. Krabuljni ples. I neku vrstu kazališta. Pa pogledaj samo koliko su rekvizita pojedinci imali na sceni! Kao da izvode kakvu kazališnu predstavu. Onaj s balerinom koja izlazi iz klavira, pa oni što su dovukli čitavu učionicu - ploče, klupe, stolice...ili pak oni kauboji (njemački!) s kaktusima na sceni...trebam li još nabrajati? Zar to nije dokaz da se više ne traži - pjesma?!
    Kad je riječ o pjesmi - riječima, glazbi, izvedbi, naravno da bih mogla nabrojiti nekoliko posljednjih Mohikanaca s "klasičnim pjesmama" - eto, predstavnik BiH pa onda još onaj jedan koji je pjevao pola na talijanskom - "Tornero", tako se zove pjesma; i još 2-3 izvođača. No, tko te pita za pjesmu. Sve što je bilo dobro, davno je napisano, uglazbljeno i otpjevano. Sad gledamo predstavu, rekvizite, masku, scenske efekte..."aliene"... I politiku, kao što si lijepo napisala. Nema sumnje. Ne traži se pjesma. Pa, kad je o tome riječ, barem su pobijedila najčudovišnija čudovišta!!! ;)))

    avatar

    21.05.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • plokmin

    nisam gledao tek koji put okrenuo program, nisam ni nasu Seve vidio, čak ne znam ni tko je pobjedio ( čudovišta predpostavljam čitajući kom.) Davno je eurosong nešto predstavljao sad više ne znam kako bih to i nazvao. Pjesme su što kažeš večinom iste, slične a i dosadne. Od svega što si ispričala jedinu pozitivnu stvar bi naveo a to je odlazak u Grčku. Ako ništa barem vidjeti sve to uživo iako nije vrijedno gledanja. Spektakl uistinu je a ostalo beeee...

    avatar

    21.05.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • nataly's life

    šta više čitan komentare po blogovima o eurosongu više vidin da je bilo sranje ! šta da kažen nego i bolje da nisan gledala ovako neman bit čime razočarana hehe :)
    pozdrav !

    avatar

    21.05.2006. (14:05)    -   -   -   -  

  • blond lady

    pobjednici su bili katastrofa a najbolja mi je bila pjesma i nastup od Hari Mata Haria

    avatar

    21.05.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • -Bridge-

    kolika se prasina digla oko toga eurosonga bila sam sretna da je nisam mogla gledati.ovdje me je zato udavio american idol.

    avatar

    21.05.2006. (14:35)    -   -   -   -  

  • Full of it

    Bok! ja sam fakat nova u ovome pa nemoj zamjeriti na napisanim rijecima. Ugl., danas sam procitala post o drugoj sansi i tamo napisala jednu molbu, ali nisam ziher hoces li to vidjeti pa sam se odlucila javiti i na ovaj post. Ako imas vremena, molim te, skoci na moj blog koji je bas samo zbog tog pitanja druge sanse i napravljen, jucer! :) unaprijed hvala! Pozdrav

    avatar

    21.05.2006. (14:44)    -   -   -   -  

  • PoZoY

    ja vas ne kužim...svi ste sprdaju iz te Eurovizije, pjesmi, natjecatelja, sustava glasovanja, ovog onog, a svi ju gledaju...i još se svi slažu da je dosadna...pa dobro ljudi kaj je s vama?!?! htel sam jučer izaći i imal sam opcije ili izać k frendovima koji su svi gledali Euroviziju ili ih čekati dok ne prođe ta debilana i onda svi skupa izaći...mislim pa niste normalni...tim više kaj je u isto vreme na TVu bil jedan od najboljih filmova ikad...Legend of a Fall...i uopće nema veze kaj sam ga gledal tolko put da znam već sve dijaloge napamet...

    avatar

    21.05.2006. (15:09)    -   -   -   -  

  • mezica

    ja gledala da vidim severinin nastup...valjda je u tome sva bit ove eurovizije - pogledati kako se seve obukla i kako se giba pozornicom, i niš više, sve je ostalo u drugom planu.muzici ni traga sinoć, ali tko ju je uopče i tražio na eurosongu?!

    avatar

    21.05.2006. (16:38)    -   -   -   -  

učitavam...