Komentari

my0heart.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • anyone

    evo sad sam čitala tvoje postove i jedino što ti mogu sada reći je da nisi jedina koja se tako osjeća....a ovo o roditeljima...vjeruj mi kod mene se dešava nešto slično...i to me užasno pogađa...često se pitam što je uzrok svemu tome i tko je kriv ali te odgovore nigdje ne pronalazim...samo se nadam da će biti bolje no ni to nije uvijek lako...PozZzz!!!!!

    avatar

    19.05.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • kolko ti god bilo teško u životu...nisi sama....ja sam tu za tebe..i uvijek ću biti...zato ne brini imaš rame za plakanje...nemoj nikad pokleknuti nego samo hrabro naprijed...budi jača od bolova....jača od tuge

    avatar

    21.05.2006. (17:33)    -   -   -   -  

  • Zašto ulazim u život kad iz njega nitko živ nije i

    hej.. e.. sry kaj nisam komentala onaj prošli post.. al stvarno nisam stigla.. ono.. a i rekla sam ti kaj mislim.. prek icq-a..
    ovak.. sad o ovom postu.. ne.. nisi jedina koja tak razmišlja.. nit si jedina koja je povučena.. i koja isto tako kao i ti zapaža neke.. nekima sasvim nevažne stvari na ljudima.. i, ne to po meni nije čudno...
    a... o ovom kaj ti piše u boxu.. o tome kak nisi bila zaljubljena.. eh.. točno znam kak ti je.. al nemoj tak mislit.. i jedna moja frendica.. ono.. najbolja.. tak je mislila.. jer se ono.. bojala zaljubit.. ja msilim da se ti bojiš zaljubit radi rastave roditelja.. mislim da bi te to previše pogodilo da se to i tebi dogodi (ok, ne razvod, ali ono.. prekid neke veze).. i da bi onda bila slomljena.. a to ti baš i netreba.. pogotovo ne sad.. kad trebaš bit jaka.. i9 za sebe i za svoje roditelje.. i, nemoj mislit da si ti kriva za rastavu.. jer NISI!! to je njihova rastava.. znam da si ih ti spajala.. tj. pomirila opet nakon svađe.. al su ipak oni roditelji.. šta god oni i ti mislili(mislila).. budi jaka za sebe, ne za njih..
    nadam se da sam ti pomogla.. bar malo..
    čujemo se.. bye.. kisssach

    avatar

    24.05.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...