Komentari

ribafish.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • ...Ispod Površine...

    yes,well,teško živjet u gradu... zato dođi živjet na selo... mirni ljudi,friški zrak,dobro vino i rakija...

    avatar

    19.05.2006. (16:53)    -   -   -   -  

  • max(turbator)

    meni ga(njega, klijota) skoro Ot(h)elo pred filozofskim u 21h navecer. nekim jebenim cudom nisu, bit ce da je nesto i u mojoj hm, omanjoj konstituciji. ;)

    avatar

    19.05.2006. (17:17)    -   -   -   -  

  • Tonka

    ..zaj ZG, dojdi ti na Korčulu.. Blato, Luka, Prigradica.. Raj..

    avatar

    19.05.2006. (17:19)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Imaš 15 min pješke do posla i 3 trajvanske stanice i ideš kliotom. Tak ti i treba....

    avatar

    19.05.2006. (18:01)    -   -   -   -  

  • c'est mois, Nemetz

    Ja se godinama vozim biciklom po gradu i za sve u gradu unutar barem 10 km radijusa je čisti mazohizam ići autom (osim u ponoć). Na zelenom valu ujutro uredno pretičem kolege s posla i mašem im, a nikad nisam platio kaznu za pogrešno parkiranje (e sad, iz očaja ili ne, ali pogrešno si parkirao i sad, uz cijenu benzina, cijenu potrošenih živaca vidi i isplativost te cijene). I kile će ti otić dolje. I bit ćeš bolje volje. Problem ovog i svih dosadašnjih gradonačelnika je bio što su se stalno prilagođavali vozačima i gradili JOŠ vijadukta, podvožnjaka, traka, mostova, pizdarija... Gradski oci, uvedite fucking moderni javni prijevoz, stavite ježeve uz rub tračnica da se auti u Savskoj ne prestrojavaju na tramvajsku prugu i maknite više aute iz centra. I napravite više te staze za bicikliste kak se spada. Ko i u svim modernim europskim gradovima. Dobar bike za gradsku vožnju moš nać i za tisućak kuna. I traje godinama. I još te pomlađuje. I DA MOŽE SE VOZIT I PO ZIMI BEZ BEDA. od love za prijevoz čitam novine cijeli mjesec :)

    avatar

    19.05.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • oceana

    Jutros sam frenda vozila u Strojarsku da istrese 800 kn i pokupi svoj auto. Zaključio je će mu idući put biti jeftinije doći avionom u Zg i vozati se taksijem po gradu nego voziti 8 sati do zg-a, još četvrtinu vremena toliko provesti tražeći parking i na kraju...platiti pauk service.

    avatar

    19.05.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    jedan od nekoliko pravila u Metropoli: nikad, ali ama baš nikad ne parkirati na mjesto gdje je zabranjeno (onaj dio gdje ne piše, a zapravo ne bi smio se ne računa..). rađe odem u garage, platim, pa sam mirna.... tako da sam ja jedna od nekoliko ljudi u gradu kojoj pauk nikada, ali ama baš nikada nije odnio auto (pljuc - pljujem preko ramena da ne ureknem ove gore napisane redove!)

    avatar

    19.05.2006. (23:20)    -   -   -   -  

  • CAOS CONTROL

    hm... tak su mojoj staroj digli auto. prvo je mislila da je ukraden, al se urazumila i nazvala njihovu službu... da bi oni rekli da ne znaju gdje je auto, ali da su primili anonimnu dojavu od nekoga iz naše zgrade da je krivo sparkirana... a kada je merđo gore (na rinzolu) bio sparkiran, nikome ništa. i pljunula je 700 kuna... i dobila zgreban auto natrag...

    avatar

    19.05.2006. (23:52)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Sad viđeh da uglavnom ideš peške a ovo je radi fuša. Isprika...tja

    avatar

    20.05.2006. (08:29)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Ja pretežno kupujem u Billi, i tam bi imali poslaaaaaa. Parkiralište iza prazno a auti sparkirani na mjestima za invalide, po travi i cesti i nogostupu... A kak bi ja to dizal. I sve one političarske limuzine kaj su oko Zrinjevca...

    avatar

    20.05.2006. (09:22)    -   -   -   -  

  • kornyjevim korakom

    Gledaj: uzmi slobodan dan, i za najveće gužve u gradu, izbuši gume na pauku (iliti onesposobi ga), bit će ti lakše. Ili mu razbij šajbu, ispiši ga sprejem, pofarbaj mu zadnji dio u fluorescentno zeleno i svakako uzmi bicikl da im pobjegneš na vrijeme. BUDI HEROJ!

    avatar

    20.05.2006. (12:39)    -   -   -   -  

  • silmarien

    ma isti kurac ti je i u Zadru..još nisan vidila da su pokupili neku zvijer od auta..a jednon mi se došlo plakat kad san vidila da dižu fiću starog ka biblija..realno više je tog čovika došla kazna i sva ta sranja nego ukupna vridnost njegovoga fiće..jel to nije za plakat? jebala ih pravda!

    avatar

    20.05.2006. (14:06)    -   -   -   -  

  • fikus

    U Rijeci ti to ovako ide:-dođu pa provjere čiji je auto najprije-ako je od nekog glavonje onda može biti i nasred ulice ne diraju ga-ako je od običnog siromaha onda se vrte pola sata oko auta čekajući da se pojavi vlasnik pa da se sa njim dogovore kako bi sebi nešto stavili u đep

    avatar

    20.05.2006. (17:59)    -   -   -   -  

  • uskrsli pklatovi

    kupi bicikl. :)))))))))

    avatar

    21.05.2006. (05:49)    -   -   -   -  

  • Kaco Mortale

    Idi sedežnicom. Tako možeš od gore i pljuvat na pauke dok dižu.

    avatar

    21.05.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...