Komentari

betmenandrobin.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Kajtebolibriga

    Ajde budes nasla nekoga za doorse, gle napravi ono kaj sam ti ja reko... skini majicu i pocni se derati volim te James i sigurno ces se dobro provesti..... buahahahahahahaha :)

    avatar

    18.05.2006. (18:48)    -   -   -   -  

  • Coro

    Nemoj ti radje slusat brajkovica,kad bi to napravila drugi bi se dobro proveli,ti mozda ne.ali pa na doorse idi sa cvetkom,a onda ces tano vidjet puno ljudi koje poznajes.i bas ti hvala na zeljama da crknemo na vlaku smrti.mogla si s nama.ajd uzivaj;btw mozda mesnati bude tamo

    avatar

    18.05.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • khm.da.

    obozavan tu pismu...ou jea...pozZzZzZzZzZz

    avatar

    18.05.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • ifa

    Kiki everything gonna be ok!!! izaći ćeš nakraju u boogaloo i zabavit ćeš se i vidjet zanimljive ljude!!! he,he.... :) iskreno se nadam i držim ti fige... he,he... :) e da baš ti hvala kaj nam želiš smrt...!! šmrc... sad sam tužna... :( fakat ćeš mi falit ovaj vikend... nema nijednog luđaka na izletu... he,he...!!! :)) ma preživjet ćeš ti ovaj vikend... he,he... :) i pozdrav ofci koja sjedi pored mene i ljuti se na mene jer sam bila bezobrazna! OPROSTI!!!!!!!!!!!!!! :) ...probat ću ne više... he,he... :)) pusa svima...!!!! :))

    avatar

    19.05.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • Pozor

    jesi dobila poruku odgovori mi!!!!idem!!!!al ne jde tata moj po nas jel ide na pričest pa će bit pjan!!!!!odg!!!!!!!!!i ići češ prosit sa mnom na trga za kartu.

    avatar

    19.05.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...