Komentari

travelfreak.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • umorni konj

    lijepo je kad si to možeš priuštit...zato piči dok možeš....i čuvaj se...Senjske ruke:)))

    avatar

    17.05.2006. (13:53)    -   -   -   -  

  • jane

    umorni konj ima najljepšu stranicu-za mene-;nikad na njemu nisam ništa pročitala,ali imao je nešto erotsko u sebi,neke staromodne žene;ono tipa,žena pred drvenom ogradom, dal' dočekuje il',ispraća svog junaka

    avatar

    17.05.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • vita e bella

    znam kako ti je i ja sam se znala naći u takvoj situaciji, ali sam shvatila da nije problem u meni ni u zemljama nego čisto u paranoji koja ponekad prelazi granice normale. ne znam kako ću se ja ponašati prema vlastitoj djeci, pa ne želim osuđivati, ali znam da moju ljubav prema putovanjima takve izjave nisu spriječile, tako da samo ti putuj, a poslije kad im budeš pričala kako je bilo uzbudljivo bježati od deset naoružanih terorista i letjeti avionom bez jednog krila, neće te više gnjaviti:)

    avatar

    17.05.2006. (17:57)    -   -   -   -  

  • umorni konj

    žena pred drvenom ogradom?zbunj...

    avatar

    18.05.2006. (08:52)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Ha ha ha potpuno te razumijem možeš misliti samo kako su moji reagirali kad sam odlučila sama ići u Peru, u posjet ljudima (doduše rođacima ali) koje nikada nisam vidjela, a pronašla ih preko interneta...Prvo su mislili da se šalim, onda kad su vidjeli da zbilja tražim kartu nisu mogli doći k sebi...A savjeti koji sam dobila, nadasve dobronamjerni su mi predočili sve ružne stvari koje bi mi se mogle dogoditi a da ih ja nikada nisam ni mogla zamisliti. Ipak, moja želja je bila jača i ne da mi se dogodilo samo lijepo nego ću to pamtiti cijeli život. I da...zavidim ti na Mexicu i mogu ti dati mali savjet, ponovi španjolski jer u latino svijetu ništa od engleskog...

    avatar

    18.05.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • arianna

    ja sam se odavno prestala opterecivat onim sta misle moji doma(kao i ostatak grada) o mom stilu zivota.njima je i solin daleko.oni i na marjan idu autom(a idu trcat?!) i nece nikada shvatiti sta se nalazi van zidina kojima su se ogradili od ostatka svijeta zato jer ne zele.jer im je tesko.sve im je tesko.ja sam stvarno happy kad vidim da nisam bila jedina crna ovca u tom najlipsem gradu na svitu(mozda to i je ali kako li to samo oni mogu znat s obzirom da ni jedan drugi grad nisu vidili??) koji vec godinama ne izlazi iz zimskog sna.pozdrav

    avatar

    19.05.2006. (00:53)    -   -   -   -  

  • Travel Freak

    Drago mi je citati vase komentare i cuti da ima i drugih ljudi koji se osjecaju kao ja. Pa cak i u Splitu! :) Lontana, stvarno si super opisala tipicni splitski mentalitet.
    The Little One - ja sam isto bila u Peruu, prosle godine. Di si ti tocno bila? Mi smo putovali od Lime do Cusca. Iako je moj spanjolski daleko od savrsenog, uspjela sam se dobro snaci, pa ce valjda i u Meksiku uspjeti.

    avatar

    19.05.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Ja sam obišla cijelu sjevernu polovicu...od Lime gore do granice s Ecuadorom. Nažalost nisam uspjela vidjeti Cuzco, a ni onaj amazonski dio, ali to planiram drugi put kad budem išla.
    Inače, većinu vremena provela sam u Trujillou gdje mi rođaci žive. Želim ti lijep provod u Mexicu, ako si se sa španjolskim snalazila u Peruu vjerujem da ćeš i tamo! Nadam se da ćeš nam napisati ponešto i ubaciti koju slikicu. Meni je velika želja Cuba. Samo što je nama iz Hrvatske to pomalo problem jer je skupo...ali jednog dana sigurno.

    avatar

    23.05.2006. (10:05)    -   -   -   -  

  • Made in Holland

    Eh koje li slucajnosti da sam bas danas pisao o strahu a da sam istovremeno naletio na tvoj blog! I obradovala si me jer sam samo dobio potvrdu svojih rijeci hehe. I ne samo to, onaj umor od svega, ovo odvratno vrijeme made in holland, o polozaju stranaca itd. nasao sam se u tvojim rijecima. Samo nastavi pisati i postavljati ove prekrasne slike!
    Pozdrav iz Delfta!

    avatar

    31.05.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...