Komentari

maurich.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ~~dupinka~~

    znaš, istina je u svemu tome.. uvijek cemo imati neke ciljeve, zeljeti cemo ih ostvariti.... znam ja jednog pedesetgodisnjaka.... full je dijete, ponekad se u njegovom drustvu ja osjecam stara... :)

    avatar

    17.05.2006. (07:52)    -   -   -   -  

  • *Lonely Maura*

    Da baš sam i ja o tome razmišljala mnogo puta.I o tome kako vrijeme nevjerovanto prolazi,nisam ni mogla trepnuti a svaki put evo kraj škole..a sjećam se kada sam krenula i izgleda mi da je to bilo jučer.Ma svaki period života je prekrasan,ali u čemu je stvar,u svakom dođe do nekog zasićenja,tad moraš stat zatvorit oči i naći nešto što će poljuljat tu svakodnevnicu..
    mene isto ubija rutina,to mi je nešto najgore...i zato uvijek tražim nešto novo,a najčešće pizdarije..ali o tom drugi put..
    Inače,stvarno ti moram reć,ti znaš da te čitam od početka i koliko sam skontala u ovom postu imaš 23 godine ako se ne varam...jedna si izvanredna,doista zrela osoba za svoje godine,jer danas kad meni muškarac kaže da ima 23,24...to mi je nije kao vau,nego on koa ah...jer nisam ni sama vjerovala koliko mogu biti balavi s toliko godina,evo ti si jedna iznimka.
    A inače nemaš pojma koliko si mi pomogao svojim komentarom na mom blogu,ostala sam zapanjenja,nikad mi nitko nije onako razjasnio stvari.Rekao si što misliš a ja sam shvatila da si pogodio,ni sama ne znajući da to osjećam...Uštedio si mi dug period razmišljanja o tome,a u biti možda još dugo,dugo ne bih shvatila...hvala ti imenjače :)

    avatar

    17.05.2006. (09:16)    -   -   -   -  

  • OVO JE MOJ SVIJET

    Ajme, ovo je najduži post koji sam ja u životu uspjela do kraja pročitat. Sviđa mi se, kao da čitam svoje misli...

    avatar

    17.05.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • My strange life!!!!!!!!!

    joj čovječe to vrijeme zbilja leti..još se sad sjećam kako sam kao klinka letila po ulici i nabijala loptom,prvi razred i sve to....a sad ...sad sam već u srednjoj i ....ma koma..kad bi barem vrijeme stalo...

    avatar

    17.05.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • zivot je lijep....la vita e bella...

    pa upravo si ti taj decko koji me odusevio svojim postovima...e nemogu vjerovat da znas pjesmu ...piccolo grande amore....mi mancha da morire questo piccolo grande amore,adesso che seprei cosa dire,adesso che saprei cosa fare....pjesma mi je jebeno dobra i nema jace pjesme od te....komentaric na tvoj post:vrijeme leti ali ipak nekim ljudima sporo prolazi...ti kojima vrijeme prolazi sporo valjada neznaju sta ce sami sa sobom i nemaju nikakve okupacije pa se ubijaju od dosade...a onima koji ga znaju iskoristiti prolazi brzo...ful me zivcira kad se neki ljudi nakon odredene dobi (poslije tridesete ful zapuste), narocito zene kada rode!!!njima tu kao da je stalo vrijeme...zapuste se ne izlaze, i 90%se prepuste obitelji ili poslu...kakav je to zivot, monoton naravno...a ja osobno monotonost ne podnosim,ja bi stalno okolo "zujala" upoznavala nove ljude,i mislim da cu takva biti cijeli zivot...ma joj opet fantaziram,pa bolje da prestanem....hehehe...ciao i ako mi saznas ko pjeva onu pjesmu obavezno javi.....

    avatar

    17.05.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • :)

    :)

    avatar

    17.05.2006. (22:37)    -   -   -   -  

  • zivot je lijep....la vita e bella...

    okolica opatije,izmedu opatije i lovrana uz more su???,ma ni vrag da si i ti iz opatijske okolice??????pa obicno ti idem u monokini i mimozu na kafe...a sto se tice izlazaka opatija je nula bodova sta vjerovatno i sam znas ako zivis blizu op.,eventualno hemingway subotom...!!!ma meni ti je svugdje dobro samo da je dobra kompanijica!!!

    avatar

    17.05.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  • :)

    vrijeme leti ko ludo.. srednja škola je prošla brzo, fax proletio, i shvatiš da imaš 23 godine i da ćeš ubrzo diplomirat, i nemožeš vjerovat da si već u tim godinama da moraš tražit posao, dignut kredit za neki autić i redom sve neke stvari koje si prije smatrao brigama za odrasle...
    ali stvar je u tome da i sve to dalje treba prihvatit kao igru i ne pustit životu da te uvuče u neku šugavu rutinu.. pa u biti TEK su nam 23 -zajebancija tek počinje.. :))

    avatar

    17.05.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...