Komentari

bdsm.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • A DAY IN A LIVES OF GALAXIES

    Ja nikad nisam razmisljala jesam li dovoljno submisivna.
    U biti, ne shvacam ni tu sintagmu-dovoljno submisivan? Da ako se od mene zatrazi da dubim na glavi,ako to ne ucinim-nisam dovoljno sub ?

    Tom logikom, onaj tko mi ne bi zadavao najnemogucije zadatke, onaj tko me ne bi prebio kao vola u kupusu-nije dovoljno Dom?

    A postovanje..naravno da se mora zasluziti..Taktika "Pusti otok" ti nije losa, isprobat cemo :)

    avatar

    16.05.2006. (14:00)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    A kaj da velim... nakon dugog biranja izabrao sam najbolju mogucu suurednicu... Volio bih da svi koji su uključeni u bdsm pročitaju i porazmisle o tvojim riječima. Kako subice-isto tako i Domovi. Htio sam se sad nadovezati na tvoj text u ovom komentaru ali kad sam počeo pisati shvatih da bi to bio poprilično velik komentar :)... stoga ostavimo to za post.
    Spejsica-imaš jebeni blog :))

    avatar

    16.05.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    Tacno tako Space. Sta znaci "dovoljno"? Ko ima prava da odlucuje o tome sta je "dovoljno"? Samo mi sami. Za tebe nema frke, ti imas "opaku" glavu na ramenima i ne koristis je samo za frizuru, a bogami, i sa dlakama na jeziku se uspesno obracunavas :)
    Blogeru... rekli smo da cemo ukinuti "mudru sovu".

    avatar

    17.05.2006. (03:24)    -   -   -   -  

  • A DAY IN A LIVES OF GALAXIES

    Blog je otkriven pa sam sve pobrisala, bilo je svacega :)
    Ali ne dam se ja! Vratit cu se :)

    avatar

    17.05.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • bdsm_bloger

    kakva to mudra sova? I jedno pitanje onima koji možda malo više kuže stvari :)... Darkica ;) mi je danas rekla da nemože ostaviti komentar... da ju traži neku lozinku i da bez toga ne ide... Pogledao sam postavke komentara i koliko je meni jasno :) sve je ok. Dozvoljeno je komentiranje i anonimnim korisnicima i onima koji imaju svoj blog... I, zakaj se to događa? Il je Darkica nekaj uspjela pokvariti hehe :))

    avatar

    17.05.2006. (23:29)    -   -   -   -  

  • Princes

    Ponio me ovaj colombinin tekst. Sjetila sam se nečega iz svog života.

    Samo jednom u životu priuštila sam si seks na eks... i bilo je katastrofično (vjerujte mi, ublažila sam). Ne bih sad o cijelom iskustvu nego samo o jednom isječku koji bi nekome mogao ilustrirati možda koliko je ovaj colombinin tekst savršen.

    Ležim ja tako, opuštena, napaljena, a on polako hvata ritam u meni... ali (damn) ne snalazi se baš... ispada svako malo... nije da mi to smeta posebno... jer, hm... nije li najbolji trenutak upravo trenutak ulaska glavića u...? Dakle, on brlja dolje, ja se fino opuštam... kad!!!! Moje uši registriraju slijedeću izjavu: "Ti si prevlažna. I preuska. Zato ja ispadam." Zjenice mi se šire... ne, ne, ne, ne zbog nadolazećeg orgazma, već u nevjerici... Prevlažna? Preuska? Je li to moguće? Umrla sam skoro od smijeha :-) Ccccc, koji način da se čovjek samouvjeri da nema premalog :-)

    A što se tiče submisivnosti... ja mislim da ja uopće nisam submisivna... ali Osoba me može podčiniti, može mnome vladati, može probuditi u meni želju da se predam, da se darujem :-) Ali GDJE JE TA OSOBAAAAAAAA?????

    avatar

    22.05.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...