Komentari

ulf.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • rutvica

    vječna dilema - pišem(o) li za sebe ili za druge. vjerojatno i jedno i drugo. a ja zapravo provodim eksperiment - ovaj mjesec svaki dan jedan post pa makar bio zadnje govno, samo da vidim kako će to ispasti.

    avatar

    16.05.2006. (07:17)    -   -   -   -  

  • Ahem, nastavit pisati dalje..Ako se dobro osjećaš kad pišeš. Ne onaj osjećaj postignuća (ah, predamnom je novo literarno postignuće sintetičkog žanra tip pisanja), nego nekako prirodno. Čitati stihove koje ti nešto znače gdje to ne očekuješ. Hm, pa ni Charlie se ne bi predao nakon svake loše baseball utakmice?!

    avatar

    16.05.2006. (09:28)    -   -   -   -  

  • paniko

    pa, kad bi svačije mišljenje uzimao zdravo za gotovo, mislim da bi sad bio električar ili postavljač parketa :p naime, as i said before, ako nešto ne možeš izbjeć, onda to zgaziš :p tako i s tim da će bit onih ljudi kojima se nešto tvoje napisano ne sviđa (nije baš da će mrzit, al' ajd'... ako i budu, velike su ti šanse da poneki mrzitelj postane psihopat-stalker pa ćeš dobit i više pažnje neg' što si ikad mislio da je moguće :D) ili s tom autocenzurom, koja na kraju postane mazohistička. no, no.

    avatar

    16.05.2006. (16:57)    -   -   -   -  

  • rutvica

    postavljač parketa, jel' to slučajno, ili aluzija na kurta wagnera ? ili je dotični samo moja opsesija?

    avatar

    16.05.2006. (17:53)    -   -   -   -  

  • umobolan

    ionak je proljece i zedno uho traje jos malo, i kisem stalno, i boli me glava, i ne da mi se uopce pisat ovih dana... kriza kriza filleri filleri uh oh mogao bih nazvat starog da cujem sta ima novog na farmi za novi post trudim se ic kroz to bez silnog metabloganja, al ne uspijeva uvijek, ngh

    avatar

    17.05.2006. (04:10)    -   -   -   -  

  • gju

    njrgh, evo ja redovito čitam tvoj blog, a nije da imam skrivenih interesa tipa da se družim s tobom, nit sam neka indie fanatkinja, a nit bome imam loš književni ukus, a i na puno blogova sam ošla jednom i nikad više. pisac koji misli za sebe da dobro piše je rijetka ptica u povijesti književnosti, znaš i sam (primjeti da ovo ne vrijedi za one koji nisu ušli u povijest književnosti, ma kolko se kanon revidirao:).

    avatar

    17.05.2006. (16:51)    -   -   -   -  

  • unimportantlightfits

    Bah, na kraju je ispao standardan ''fishing for compliments'' post... Žao mi je, vjerujem da svi imamo te trenutke malodušja, samo ih ja očito imam ponešto češće. @gju - Što je s blogom? Zašto si prestala pisati?

    avatar

    20.05.2006. (01:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...