Komentari

saroukh.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • plava mala

    lova uništava sve ono što je lijepo i vrijedi, tako je i u sportu...

    avatar

    17.05.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • serafina

    E kad bi bilo da je bilo...Imaš pravo, i ponekad kao i ja u svojoj glavi mozgaš o stvarima od kojih realno gledano nikakve koristi, ali nam je svejedno drago da smo svjesni da stvari nisu kao što se čine i da smo toga svjesni.

    avatar

    18.05.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  • Jade´s box

    E je! Sve si to pametno primjetio, promozgao i napisao. A pazi sad - ja redovito uzimam veliku dozu steroida KAO LIJEK! Istina, ne smijem se fizički naprezati pa ne iskaču mišići, naprotiv - napušem se od njih kao lubenica. Ali nije to važno. Važno je što ti isti steroidi na jednoj strani pomažu, a na drugoj čine nepopravljivu štetu organizmu. Zato nastojim sadašnje stanje što prije sanirati da se "skinem" sa njih. Popratne pojave su grozne. Nije mi jasno zašto to čine. No, da, slava je slatka, pa makar i kratka - valjda tako razmišljaju. Ili, prije će biti, uopće ne razmišljaju. Vrag će ga znati! Pozdrav!

    avatar

    18.05.2006. (22:08)    -   -   -   -  

  • dzepko

    Apsolutno se slažem! Idemo redom - doping u atletici, pa to je više smešno, ja ne znam, to, uz dužno poštovanje, i Stewe Wonder vidi. Dalje, Juventus - uh, koža mi se naježi kad pomislim na njih, kondicioni trener im je Jens Bangsbo koji ih samo pumpa svim i svachim. Te priche za malu decu kako je samo Davids dopingovan ne prolaze više nigde. Voleo bih da ih išutiraju u seriju C, da konačno bude nešto malo fer igre i kod tih Italijana. I tačno je to što kažeš za njihove igrače, svaki je u silaznoj putanji, ne računajući Zidana, koji je igračina, ali ja osim njega ne mogu da se setim igrača koji je dugo igrao u Juveu a da je negde napravio nešto. A misliš li da je Anri otišao iz Juventusa samo zato što je bio nezadovoljan što ne igra. Ne, prijatelju moj, ima tu mnogo toga - garantujem da čovek nije hteo da se drogira.

    avatar

    19.05.2006. (01:06)    -   -   -   -  

  • Život je samo san na putu prema smrti...

    POZDRAFFFFFFFFFFFFFF
    NAKON DUGO VREMENA EVO MENE

    Prije na adresi zvjezdana.blog.hr

    a sada na totalno novoj PLUURRRRRRRRRRRRRRR

    :P

    avatar

    19.05.2006. (05:03)    -   -   -   -  

  • Mexicana

    hola!!!
    ne,nisam bila u gradu Veracruz....ti?si bio u Mex-u?
    uskoro cu stavit na blog gdje sam sve bila,itd ,itd..pa skokni svako toliko!
    saludooos!

    avatar

    27.05.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...