Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • trill

    Vidiš, možda je to i moj problem :)) Uvijek me jedna cipela žulja, a druga mi je dobra. Baš ću obratiti pažnju na strane svijeta, odnosno nogu ;), možda je i kod mene baš lijeva u pitanju :))

    avatar

    15.05.2006. (13:16)    -   -   -   -  

  • ŽELJA

    COOOOOOOOOOOOOOOOOOL BLOG

    avatar

    15.05.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Srdačan pozdrav i hvala na posjeti. Viš ti problema, čovjek ni ne zna kakvu sve ljudi muku muče. Kad sam nosala prvu Potočnicu u trbuhu i natukla nekih 20 kila, noge mi se raspljeckale s 38 na 39. Belaja meni, radosti nećakinjama koje su dobile sve moje čizme, cipele i sandale. Jednostavno nisam mogla više noge uvaliti u staru obuću. Ali mi se ravnomjerno raspljeckale, na sreću. Sad manja Potočnica ima problema s nogicama, jedna joj je kraća pol cm pa mora nositi uloške ili postolar mora nadoštukati na jednu petu taj manjak. A u cipelice Barbie i druge šminkerske ne možeš uvaliti ortopedski uložak. Nema druge nego se nekako snaći...

    avatar

    15.05.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • vakuum

    uglavnom nemam tih problema, al mogu si misliti kaj to znači onome ko ima... Moja mama je lijevoruka, pa smo oduvijek imali doma samo škare za lijevake, bez obzira što smo brat i ja dešnjaci. A mama bi nas uvijek pitala: Ko je dirao moje škare za ljevake?!? :))))) Viš' ti problema... :))

    avatar

    16.05.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • more nade

    Hvala ti na posjeti mom blogu. Već duže svratim ovdje (od jeseni), i pratila sam fotodokumentaciju koju objavljuješ. Svidio mi se vaš obiteljski život i poželjela sam da moja prijateljica koja sad živi u Kuvajtu piše ovakav blog koji bi meni omogućio da je lakše pratim. Zato sam ja otvorila svoj da ona zna kako sam ja i što ima u svakom trenu da to nije mail... za sad ona nema blog, ali ja se evo još nadam. :-)
    U vezi viška/manjaka centimetara. Sreća moja nemam problema. Ali znam koje su to bile muke kod moje sestre. Ona je jedna od onih s nejednakim grudima. A silna mi je bila kad je supruga uvjerila da su iste. On je jednom pitao: Ovaj, jel to .. ovaj... a ona odmah NE. Pukla sam od smijeha kad mi je to ispričala. Sad imaju i dijete zajedno i sasvim je svejedno, no meni je to ostalo onako kao neka dogodovština. Pozdrav!

    avatar

    16.05.2006. (12:44)    -   -   -   -  

  • izvornade

    Hvala ti jer si svojim posjetom počastila moj blog. Hvala ti na lijepim željama! Glede brojeva cipela moj je problem što imam stoplao broj 38, ali zbog širine stopala kupujem cipele broj 39. Iskreni pozdrav tebi i tvojoj obitelji!

    avatar

    16.05.2006. (13:26)    -   -   -   -  

  • Vinci

    vidiš, nikad nisam razmišljao o takvim stvarima. uvijek sam se smatrao simetričnim, a sad zbog tvog posta već satima stojim ispred zrcala tražeći anomalije. e baš ti hvala! :)))

    avatar

    16.05.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    Al ste me nasmijali, mada su to velike muke i boljke, nastavljam se smijati, tak je barem meni lakše! ;-)))

    avatar

    16.05.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    nemam takvih problema

    avatar

    16.05.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Hehehe ja nemam tih problema.Moje role za ribičiju su univerzalne.Samo se okrene ručica i već je za lijevake.A kaj se tiče ustajanja na lijevu nogu,to si u pravu.Baš ispod oka gledam jednu koja je to učinila jutros...pozdrav i hvala ti na posjetu.Ovo bi mogao biti početak jednog divnog prijateljstva(H.Bogartt u Cassabllanci)...Bok..

    avatar

    16.05.2006. (17:53)    -   -   -   -  

  • Mazohistički miško

    ma ja sam uvjerena da bi našla neke cipelice za tebe..:))

    avatar

    16.05.2006. (20:23)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Hm,hm, sad si mi dala misliti, kak se ono veli. Ja sam lijevo-desna. Desna mi je noga jača, ali kad je riječ o rukama - zanimljivo je da (iako sam dešnjakinja) i lijevom rukom činim ono što bih po svoj prilici trebala činiti desnom pa je to nekima čudno kad vide. Kao - nisam lijevakinja, a eto... I tako dalje...baš smo asimetrični, kako si napisala. Valjda da nam bude zanimljivije ;))

    avatar

    16.05.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • SMRZNUTA DAMA

    hvala na posjeti mom blogu...sladak djecacic i ja imam nesto slicno doma:))))))) malog plavog vrazicka koji nema mira ni sekunde......uf

    avatar

    16.05.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • nutella ;)

    Vidiš... baš zanimljivo... ma hvala bogu da nismo skroz "pravilni", ne bi nam bilo zanimljivo ;) Koje sve plesove plešeš?

    avatar

    17.05.2006. (00:32)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    s obzirom da sam učila o tim stvarima, znam da smo totalno asimetrični, čak, jedno od drugog stopala zna biti različito po cijeli centimetar, a veće se uglavnom odnosi na ono s kojim se više koristiš.Ništa, vrijeme nam je da poduzmemo nešto. Odlična ti je ova ideja sa prodajom po jednoj cipeli :D

    avatar

    17.05.2006. (08:08)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    *nutella, ljevo sastrane imaš box gdje piše Mama i link na još jednu stranicu, a osim toga, mijenjam potpisne linkove jer nemogu imati oba, pa u komentarima možeš naletiti na isti potpis, samo sa linkom na Pegaz ;-)

    avatar

    17.05.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...