Komentari

makm1.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • About a cat

    naravno da jesmo!
    ah, hvala bogu da si nešto napisao više, lol! nego, nikak da dođem do tebe, neš te fakat trebam. e, znaš one leteće vjeverice, te su pre kul! i usne su super,da. ;)

    avatar

    14.05.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • s.e.D.a.m.

    Ma neka se nebrine! Kad ce on bit spreman za duzu vezu, znat ce, vjeruj mi. Mozda se nekad cini da je malo egocentrican, ali ja ga fakat obozavam. Ako bih htio da se netko NEpromjeni onda je to sigurno on. Neka mu to nije stvar zbog koje nebi mogao spavati. Ja ga volim.
    Ja nemam lijepi um, ali on ima. Ja mislim da bi bilo bolje da ga koristi i na rijesavanje problema sa napr. Chavezom. Ipak je on umjetnik :) [iako (zeli) misli(t) da nije]...

    avatar

    15.05.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • Gedeon

    Jedina glupost je spustanje, zapravo poraz. Dan ionako ima previse boja da bi ih prebrojao, a dobro je ponekad stati i pitati sjenu zna li za put. Sjena obicno suti, pa se upitas zasto, nije zbog zloce, vec radi shvacanja. Vjerojatno Vlasi lazu kad kazu da vide, jer nitko ne vidi, ali jedino sigurno je da udarac u zid boli, ali se sigurno isplati. A i smijesno je kad budali podmetnes nogu, a i kad place nikakva korist od toga. Zato je jasno da je dobro ovako, svako pitanje je samo rekreacija, odgovor nece imati utjecaj, korito je suvise nadmocno. Da sumiram, smatram da previse pitanja ne vodi nikamo, covjek je jos uvijek instinktivno bice, i nedovoljno inteligentan da bi sve varijable uvidio. Kako i zasto su zgodna pitanja, ali nije posteno prema samome sebi da se sve polaze u odgovore. Jel'?

    avatar

    15.05.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  • Otkucaj Ritmičnosti

    mislim da si ti gospodine Gedeon (koji bi trebao imati svoj blog) rekao da je teško apstraktno, tj iz druge perspektive promatrati svijet. Fatoyo, ti si tako sladak... =)

    avatar

    15.05.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • Gedeon

    Pa, ne da je tesko, zapravo mislim da je to jako ugodno iskustvo, vec da je nas svijet materijalan, ponajprije, pa da treba paziti da se covjek u tome izgubi, sto definitivno nije dobro. Ideja o blogu se razmatra.

    avatar

    15.05.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • Gedeon

    Uglavnom, apstrakcija je nesto posebno i treba uzivati u njoj, krasno je kad nesto bjezi kalupu, kad je nesto tako neuhvatljivo. Cudno je sve to, neki jednostavno previse kompliciraju.

    avatar

    15.05.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • s.e.D.a.m.

    Ma ti previse kompliciras. Kak nekuzis da ak netko bjezi, zuri mu se. Kak nekuzis da ak netko ima previse pitanja, znatizeljan je. Kak nekuzis da apstrakcija nije nista posebno jer nepostoji, apstraktna je, pa nemozes ni uzivati u njoj. Sve je relativno, ali nemozes rec sve tak da skoro sve je relativno. Iako apstrakcija nepostoji, mak moze promatrati svijet u apstraktnom smislu jer je umjetnik. Umjetnost je opet apstraktan pojam, tak da zapravo nepostoji. I tako dalje... Mogao bi doc do zakljucka da mi nepostojimo ali opet, nesmijemo generalizirati, tak da bi smo trebali rec skoro svi nepostojimo, ili vecina nas nepostoji. Ak tako razmisljas, stvori ti se previse paradoxa i vrtis se u krugu. Iz ovoga kruga se mogu izvuc samo umjetnici, koji ali nepostoje. Zakljucak? Da li zelimo ili ne, neke paradoxe moramo jednostavno ignorirati, jer ih priroda ignorira. Dat cu ti poznati matematicki primjer. Ak hocu ic iz tocke A do tocke B moram prec pola puta, onda opet pola puta, i tako zapravo, matematicki gledano (apstraktno) nikad nebi dosao do tocke B. Ali u stvarnome svijetu (ne apstraktnom) do tocke B mogu doc. Kuzis?

    avatar

    15.05.2006. (23:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...