Komentari

felipo72.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Naturaliter

    mene sve to upućuje na zaključak da čovjek mora više slušati no govoriti. Pozdrav mojoj dragoj prijateljici! A onda standardno pitanje: kad će post na čakavštini? :-) A daj pliz!

    avatar

    14.05.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • mirta

    Ovo na kraju je odlično. Već sam nekoliko puta vidjela ovaj post....ali uvijek zastanem kod nabrajanja ovih 5 stvari.. Btb! :)

    avatar

    14.05.2006. (23:20)    -   -   -   -  

  • BW

    drago mi je da si se vratila i to sa prekrasnom pričom,vidiš ja bi bila isto brzopleta i pomislila bi da on jede moje kekse,u pravu si da ne treba brzati već dobro proučiti situaciju.pusa tebi.

    avatar

    15.05.2006. (19:21)    -   -   -   -  

  • Naturaliter

    A bit će da smo se onda sigurno sreli u Puli. Bio sam u jednoj obitelji u kojoj svi govore čakavski, a bila tamo i jedna mala koja piše blog pod nickom felipo72 samo sam ja odlučio ne predstaviti se i ostati inkognito. Ma šalim se! Nisam bio u obitelji. Bio sam odsjeo u jednom hotelu nadomak Arene, zove se Scaletta (Flavijevska 26). Neki Hercegovac i Njemica vlasnici. Navečer smo kum i ja kojeg ne srećem u Zagrebu ali smo se evo sreli u Puli išli na pizzu, do pizzerije se ide kroz neka vrata iz rimskog doba, slavoluk ili što već pa se skrene desno u neku usku uličicu. Pizza je bila očajna. Tako mi i treba kada nisam htio na večeru u hotel. Ovo za talijanski sam te zezao malo. Oko čakavice smo se onda dogovorili, he he :-)

    avatar

    17.05.2006. (10:28)    -   -   -   -  

  • Naturaliter

    lijevo ne desno, pardon, zapravo desno ak se gleda od rive, a lijevo ak se gleda od centra :-)

    avatar

    17.05.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  • Tišina

    @Nat kako si ti samo opsežan i detaljan :-) sve si zapamtio (lijevo, desno, ulicu, broj....-svaka čast) ..... pizza je bila očajna ali ne zato jer nisi večerao u hotelu nego zato što se nisi javio svojoj prijateljici i tražio savjet :-)))

    avatar

    17.05.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...