Komentari

2sistem.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ceLu

    E Ševa... slažem se u potpunosti s tobom! Nakon medalje iz Pule zaboravile smo ono: "Svi za jednu, jedna za sve!" A ja mislim da je razlog tome i odlazak trenera koji je i formiro našu ekipu, a i počele se se formirati neke "zvijezdice". Da smo složne ko nekad u Puli, medalja sa svjetskog bi nam visila oko vrata.... Al šta sad... NAdam se da će se odnosi u ekipi popraviti do idućeg državnog,pa da se probamo prošvercat na svjetsko... :) Mislim odnosi se moraju popraviti jer odbojka je sport koji se sastoji od 12 igrača i nitko ne može reći da igra samo za sebe jer onda dolazi do totalnog raspada igre, a to nam se dogodilo ovih dana.... Eto pozzz i uživaj... Snimi mi balaševića.... ja ću ti slike iz Poreča...

    avatar

    14.05.2006. (17:37)    -   -   -   -  

  • be more like me and less

    Ševa ja te volim i obožavam i prije svega cijenim,ekipa nam je u totalnom ku..fale mi naši dani ponosa i slave,sve to što nas je nekad dražala,ovo sad me sve ubija katkad mi se i gadi..Tako da igram i treniram samo zbog sebe..sjećanja su ono što nas drži,sjećanja kao nada da če opet biti tako,ali nikad..volim te jako jako..i u potpunosti se slažem sa svime što si napisala..
    *BANE RULEZ*..
    rAKI

    avatar

    14.05.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • Pam

    Hvala ceLu i Raki na komentarima!Ma kako bilo da bilo sve vas volim,doći će bolji dani...nadam se...Drago mi je da je još nekome stalo.

    avatar

    15.05.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • be more like me and less

    ej ševa kako se zove ona stranica gdje su slike s svetskog??

    avatar

    17.05.2006. (23:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...