Komentari

mirisdunje.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • SLIJEDI TRAG ANĐELA

    ...hrabre sreća prati... tako kažu.. opet ti kažem, znam da ti od toga nije lakše, ali puno bi nas odlučilo kao ti.. pusa za jedan ugodan vikend! :o)

    avatar

    13.05.2006. (07:30)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    draga, ne znam što bih ti rekla....jednostavno u takvim trenutcima volim tišinu i kao ranjena životinja ližem svoje rane u nekom tihom kutku....dok ne posložim stvari na svoje mjesto. Želim ti svu sreću svijeta jer si to zaslužila.....doći će! : ))))****

    avatar

    13.05.2006. (07:48)    -   -   -   -  

  • SVIJET OKO NAS

    Draga Dunjica sve sto bi rekla sada bilo bi suvisno osim sto zagi kaze je u redu ako ti je to kakva utjeha a i mimozica isto dobro kaze, ja bi samo dodala da nitko nije vrijedan tvoje zrtve koju si mislila poloziti na oltar ljubavi, a to je bilo ili bi bilo ipak previse!Cuvaj i pazi sebe ima pod zvijezdama tko ce znati to cijeniti i postivati!Ljubi te Hera! i daj se javi koji put, stvarno sam se zabrinula da si me totalno zaboravila!

    avatar

    13.05.2006. (07:54)    -   -   -   -  

  • Dobar dan Dunjica..jel se to Tebi stvarno događa...znaš ljepo ali zame tužno..bila sam ja jednom na istom..al nedam se više..pa možda zato ja imam sada blog..da svoju bol izlijem med druge...tako mi je ponekad lakše kao, da jo držim u duši ..nešto sigurno al ne mogu sve..ljubav je bol..stvarno.. i to največa što se može čovjeku dogodit...kad netko ludo voli onda...pa bolje da prestanem..jer so u meni još žive rane..al je več bolje..jer znam, da nisam sama...da je svaki drugi na istom..poljubac!!

    avatar

    13.05.2006. (08:08)    -   -   -   -  

  • Ladyandry

    Ovaj koment gore je moj..pozdrav od ladylady!!!

    avatar

    13.05.2006. (08:10)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Dodro jutro Dunjice. Po ko zna koji put moram se divit tvojim stihovima. Već sam negdje napiso da je stihove (pogotovo dobre) najteže komentirat jer se čovjek mora stalno ponavljat. Najlakše je copy paste prvi komentar i samo nastavit tako :))))
    Hvala na čestitkama :))

    avatar

    13.05.2006. (08:46)    -   -   -   -  

  • Blue Pearl

    Da, može se dalje, ali samo onda kada srce kaže da je dosta. A srca su naša istine duboke i u njima uvijek ima posebno mjesto onaj bez kojeg jednostavno ne postojimo.
    I pusti srcu neka te vodi, sve ostalo je nebitno.

    avatar

    13.05.2006. (08:58)    -   -   -   -  

  • regrut

    jutro dunjo,zadnji stih upotpunjuje pjesmu, "svatko ide gdje smatra da mi je bolje"...istina a istina boli.pusa draga!!

    avatar

    13.05.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • deda

    ništa ispod cijene;)) pozdravčić i ugodan dan;))

    avatar

    13.05.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • erin

    jutrićććććć draga moja prijateljice.. jako lijepa pjesma.. Ne brinem se ja, znam da ćeš preživjeti.. jer ti si borac, i nije ovo najgore vrijeme. Bilo je i gorih dana, a i onih boljih. Sve je to život, a on ide dalje.. ne pita nas za nemir u duši.. pozdrav i pusica.. lijepi i ugodan ti vikend želim prijo draga..;))

    avatar

    13.05.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • ledynada

    Nadala sam se da cu jutros pronaci san koji je jucer nestao...Ali...Jos uvijek se nadam...jos uvijek vjerujem u cuda...Jer tko ne zeli biti putnik srca na tvojoj stazi...samo vrijeme ce pokazati svoje...Jos se nadam...jer u proljece se ljubavi radaju a ne umiru...i jos vjerujem u tvoje pjesme pune osjecaja...i nadam se da nisu samo laz sada...Zelim ti ugodan vikend (usprkos svega).

    avatar

    13.05.2006. (09:55)    -   -   -   -  

  • Samo za njenu ljubav...

    Dobro jutro, Dunjice. Samo hrabro glavu gore. Jaka si ti. Želim ti ugodan vikend. :o)

    avatar

    13.05.2006. (09:58)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Dobro jutro, draga. Ugodan ti vikend, neka sunce uljepša dan i otkloni tužne misli.

    avatar

    13.05.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • Friva

    Draga Dunjo, G. je rekla da će ti se javiti još danas. Puno te pozdravljam!

    avatar

    13.05.2006. (10:48)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    Privid stvarnosti je isto sto i stvarnost ako mi tako hocemo. Ratovi, proljeca i zime su skoro kao prolaznici ako znamo da postioje za nas topline i znamo gdje smo dobrodosli.Kad vagamo nase ubjedjenje uvijek dajmo prednost da smo nesto previdjeli i da nije to sto jeste . Dunjama je jesen jos daleko ! Pozdravljam te !

    avatar

    13.05.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • Evangelista

    Draga Dunjo...Samo budi hrabra, puna samopouzdanja i volje, a suze u odsjaju sunca neka blijede. Zaista, bol je tu i jecaj, i suza ali tu si i ti na svojim nogama dok stojiš u melodiji skladanoj samo za tvoj osmijeh, samo za tvoju iskru. Iskru koja se nikad ne gasi i koja uvijek gori kao što si nebrojeno puta dokazala svojim riječima, draga prijateljice... Najbitnije je znati da ništa nije toliko crno da se ne bi moglo barem posiviti i tako učiniti podnošljivijim. Neka ode ako želi, ali ti znaš da si dala sebe, a to je ono najvažnije... Kad daš sebe onda će sigurno prije ili kasnije naići netko tko će to cijeniti. I baklja će opet gorjeti jer, draga Dunjo (toliko te poznajem preko tvojih riječi), tvoja iskra je jedinstvena, posebna kao i ti sama i neće se tako lako otjerati i zgasnuti... pusu i pozdrav ti proljetnim vjetrovima šaljem.

    avatar

    13.05.2006. (10:56)    -   -   -   -  

  • Forza Fiume

    čitam puno razočarenja u tvojim stihovima,i iako sam potajno očekivao pomirenje,čini mi se da ta silna razočaranost ne može dozvoliti pomirenje,želim ti da svu silinu ljubavi pretvoriš u snagu s kojom ćeš se izboriti da lakše preboliš to svoje razočarenje u ljubavi i da kreneš novim putem ka sreći,jer to je najmanje što možeš učiniti za sebe,a sreću i ljubav sigurno zaslužuješ,neka ti je lijep i ugodan ovaj dan i vikend,draga moja prijateljice!

    avatar

    13.05.2006. (11:18)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Draga Miris dunje,
    mislim da mi ovi stihovi daju na razmišljanje...
    Budi hrabra... i čuvaj si vjera i nadu u Ljubav!
    Prijatan Ti vikend i srdačni voooZdrić pun dobrih želja Tebi (i Sarajevu voljenom)! :)))

    avatar

    13.05.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • Tanja

    draga moja Dunjice....evo i danas sam pohitala napiti se tvojih stihova.....divno i tužno...želim ti lijep vikend, puno osmijeha i srce ispunjeno srećom....

    avatar

    13.05.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • maria Helena

    Kad preovladaju slični osjećaji povučem se u sebe i preživim. Pozdrav.

    avatar

    13.05.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • maria Helena

    Pored svega znam da ćeš uspjeti i da ćemo uskoro opet čitati tvoje vedre stihove. Pozdrav.

    avatar

    13.05.2006. (12:52)    -   -   -   -  

  • Timea

    Dunjice moja ponovo se neka tuga zavukla u tvoje stihove. Draga moja, to što ga puštaš da ide je dokaz tvoje velike ljubavi... i ako ti se vrati, sada, nakon što si mu rekla da slobodno ide onda znaš da te neizmjerno voli... Dunjice moja ti si jaka, znam da jesi...i vjerujem ćeš uspjeti u svemu što odlučiš.... lijep i ugodan dan ti želim.....

    avatar

    13.05.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • Ashes and snow

    Ma predivno , a slika tek :)

    avatar

    13.05.2006. (15:55)    -   -   -   -  

  • prorokk

    I najsretnije ljubavi nažalost znaju za tugu,ona je sastavni dio života ali kad prođe ta tuga ljubav još jače procvjeta,nek cvjeta i kod tebe draga prijateljice ugodan vikend ti želim.

    avatar

    13.05.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • safiris

    pusa i zagrljaj za tebe :-*)

    avatar

    13.05.2006. (19:39)    -   -   -   -  

učitavam...