Komentari

dwhiskeyd.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • vale

    heh!!!!! pa da si faca stavil bi i te slikice di ste goli!možda bi ti i blog bil zanimljiviji!=) znaš da se šalim.,...još malo i bliži se rođendan....nadam se da bude fešta?????mislim da si opet onak lijepo i lagano popijemo. =) pozdraf... i kad pemo na kavu????

    avatar

    16.05.2006. (12:28)    -   -   -   -  

  • maja16-kc

    alo decki pa nisam znala da imate blog..nadam se da te bili ovaj vikend vani nisam vas vidla ja sam bila u orinocu dolje i ilo je zakon ajd saljem vam kiss i svratite do mene.

    avatar

    21.05.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • :(

    ____$$$$$$$_____#######______#######____$$$$$$$_$$$$ $$$_________ _________ ______$$$______##########_###########_____$$$_____$$$____________________ ______$$$_____########################_____$$$___$$$_____________________ ______$$$_____########################______$$$_$$$______________________ ______$$$______######################________$$$$$_______________________ ______$$$_______####################__________$$$____$$$$$$$$$__$$$___$$$ ______$$$________##################___________$$$____$$$___$$$__$$$___$$$ ______$$$_________################____________$$$____$$$___$$$__$$$___$$$ ______$$$___________############______________$$$____$$$___$$$__$$$___$$$ ____$$$$$$$___________########________________$$$____$$$___$$$__$$$___$$$ ________________________####________________$$$$$$$__$$$$$$$

    avatar

    21.05.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...