Komentari

ruthlessbitch.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • apple

    to su moje-Chrisove tene... nemogu vjerovat da ih nigdje u brodu nema za kupit...barem ne one kje ja oću ...bijele sa crnim...a šta to...ja sam u gore navedenom tekstu anonimna ''cura'' ...e pa cura je promislila i cura zna da je u krivu al cura je jako zaljubljena i tu se niš ne može...a on je taaaakoooo........... :) uglavnom...falila si mi u birtiji večeras...ja imivona se nasadile za šank...ja se cijelu večer nadala da će se ovaj vratit i možd kojim slučajem sjest kraj mene i lupkat po onom vragu...al niiiije...bilo je i napetih situacija sa onim starim( neću nikog imenovat nikad ne znaš ko može doć do ovog, al ti znaš na kog mislim...)i vlasnik nas často pićencem tako da sam prekršila ono obećanje da neću piti ni kap alkohola do natino B-daya...al ovo sam uzela iz pristojnosti...uglavnom, kruškovac mi se više ne gadi :) ... i damir me ispipo F-U-J !!!!!! i iskajlo je ivonu... ma svašta smiješno bilo...al nije kao kad si ti tu ...hihi ...pretjerujem sa ovim pisanjem...al jednostavno se ne mogu zaustaviti... ne znam što mi je....htjela sam ti reć da si si malo sjeb blog sa ovom oooogromnom slikom...de smanji to ženo!!! i htjela sam ti re da ti NIMALO ne vjerujem da se zaljubljuješ u ivana...vidla sam kako si hladna bila dok rte grlio...a i uostalom jaaako se dobro sjećam što smo mi jučer tj. prekjučer pričale...eto sad kad sam se napisala sad ne moram pisat postek na svom blogu.... pusek micek :)

    avatar

    13.05.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  • čmofa

    ehej evo nisam zbilja dugo ostavila tebi neki komentarčić pa da i ja nešta napišem.... nadam se da si se večeras zabavila sa dragim....de molim te ostavi se onog krmeta! i. je tako neki drag i nježan i reper je, savršen za tebe! i tako ste mi preslatki!što se tiče informacija... držim ti fige! i da, mogu ti reć da je tupac bio zbilja PRESLADAK kad je bio mali...mali buco!eto tako, ne znam više šta da ti napišem...vidimo se u ponedjeljak!pozdrav!

    avatar

    14.05.2006. (01:33)    -   -   -   -  

  • apple

    ajmo moceko moje novi postek!!!!! yor diiir vas in birtija juče wočing tekma...imo je tvoju maramu hihihihi :))))) mwa!!!

    avatar

    18.05.2006. (08:40)    -   -   -   -  

  • apple

    e i da -promijeni ovo u boksu di pise da nisi u nikakoj vezi

    avatar

    18.05.2006. (08:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...