Komentari

boggroma.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • dvije_sarme

    Ne zaboravi na potencijalno otvaranje brojnih novih radnih mjesta: UT-Animatora - posebno obučenog lako naouruzanog specijaliziranog osoblja koje bi se brinulo da se UT-turisti zabavljaju unutar ograda pod naponom diljem LijepeNase, te da njihov boravak bude nezaboravan ("Brzo, idiote mali s fudbalerkom! Kupaj se i pracakaj masnim nozicama, inace cu te ovim stapom na struju dok si u vodi!! I da vidim smjesak!!!! Os se vratit iduce godine?!? I bolje ti je!......"). Radno mjesto UT-Animatora, naravno, placeno je samo virtualno, jer se radi o UT-turistima koji su se uzdigli u hijerarhiji i ostali ovdje, time doprinijevsi nasem katastrofalnom prirodnom prirastu, sto je dobra stvar za ponuditi turistima i krajnji cilj koncepcije UT-turizma kao takvog........ne?

    avatar

    12.05.2006. (20:06)    -   -   -   -  

  • alethea

    pjesnici su turisti u svijetu

    avatar

    12.05.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  • eviltwin

    jebeno. nadam se da si kliknuo na ono "pošalji tekst uredništvu". ovo je važno!

    avatar

    13.05.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • crolga

    Koju školu moram završiti ako hoću biti UT-turist? Tečaj neki? Bilo što? Gdje je prijavnica? Kome se trebam javiti?

    avatar

    13.05.2006. (20:54)    -   -   -   -  

  • Šjor Robinzon C.

    Brzo skini to s bloga, da ne bi ta "ideja" došla do foteljaša u ministarstvu i kao ne bi ušla u 956. strategiju razvoja u zadnjih 3,5 godine. Još gore da se ta tema pojavi kao predizborno obećanje! Lijepo te molim u ime svih "nas" koji zivimo od "običnog" turizma.
    Inače spremni smo organizirati prosvjede pa i sa barkama i brodicama doploviti na Markov trg i stati u obranu digniteta turizma kakov je nekad bio oliti po naški "zimer fraj".

    DanP. u ime inicijativnog odbora za ustroj stožera za zaštitu digniteta svih iznajmljivača "zimer fraj".

    avatar

    14.05.2006. (00:26)    -   -   -   -  

  • M

    @Dvije Sarme - gle, nemoj sad izlijetat s detaljnim dopunama, znaš da još uvijek čekamo odgovor od Ministarstva.....@Alethea - Pjesnici će poslužit za smišljanje marketinškog slogana, kao što to obično biva......@Crolga - obrazovanje nije prioritet. Turist je jedinica najšireg profila......@Dan Poslije - program je i smišljen da se, između ostalog, suzbije smještaj na crno kakav otočani prakticiraju, te time pljačkaju državu :)

    avatar

    14.05.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  • /parallel/

    chitam li ga, i chitam. i svaki put iznova. i ono, znash da ja teshko shvacham te stvari, takve prirode. al shvatila sam jedno, mozhda krivo, al, onda ako sam ja UT-ovac, nishta ne radim? mislim na nishta kao ovo pospremanje kreveta.. ipak, do 2067. mozhete to malo josh doradit, ono, detalji and stuff. a mozhete se i udruzhit sa propalim novinarima z politologije, koji imaju velikohrvatski plan za buduchnost, obogachenje, proshirenje sve preko rusije i to, gdje bi hrvatska postala svjetska velesila. mozhda i ima neshto u tome... al ja se ne kuzhim bash u takve stvari, kao shta rekoh.

    avatar

    15.05.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • /parallel/

    i da, nemoj me sluchajno stavit r.i.p., jer che ti otpast glava z ramena :)*

    avatar

    15.05.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • M

    >=( Ne, ništa nisi razumjela. Kao uteovac radiš dva posla. Jedan je normalan posao za koji ne primaš plaću. Drugi je turist-posao u kojem zapravo ništa ne radiš nego uživaš besplatno u turizmu. Znači osam si sati običan zaposlen čovjek, a van radnog vremena plus vikendom si profi turist....gle ne znam ja to ovako normalno objasnit. Tako se pišu dopisi! I nije bitno da se sve razumije, samo mora apsurdno zvučat!....a jel mogu onda stavit M.I.A. kao nešto neutralno da mi ne otpadne glava s ramena? (:

    avatar

    15.05.2006. (16:42)    -   -   -   -  

  • /parallel/

    jaoooj, to ne pishe! nisam ni ja z marsa pala, valda :p

    avatar

    15.05.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • M

    Al sve gore piše! Zakukuljeno u taj neki...žargon.

    avatar

    15.05.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...