Komentari

alexandra8.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • srecica

    Draga, imam isti problem ali nemam hrabrosti za blog. Jedino sta ti mogu pozeljeti je ustrajnost na putu do cilja. Ja sam smrsavila 15 kg u mjesec i pol, a tek sam na pola puta. Nakon tog mrsavljenja pola godine sam se borila sama sa sobom i sa svojim prehrambenim navikama da bi zadrzala tu tezinu, a ne postigla yo-yo efekt. Sad sam krenula u pohod na jos 15 kg. A od toga 10 do ljeta i 5 tokom ljeta. Samo budu borac, ne posustaj, a sve ce ostalo doci samo po sebi. Zapamti: greske se dogadjaju, samo budi jaca i predju preko njih. I standardna: voce, povrce, bijelo mesa, povremeno integralne zitarice, a postupno smanjuj količinu hrane i ubacuj vodene dane kad su mjeseceve mjene i zacas ces skinuti prvi dio kg. Kada se pozelis i čokolade, i junk-fooda, i cipsa dopusti sebi taj dan sutra ne staj na vagu, nego provedi dan na vodi ili sokovima i sve je ok. Samo nemoj misliti da taj dan radis nesto zabranjeno i pojest ces upola manje nego sto si mislila. Kada sebi dopustis cokoladu i cips bez griznje savjesti, tvoj zdrav razum ti nece dopustiti da pojedes ogromnu milku, nego ces je pojesti koliko ti je dovoljno da se zasitis. Ja vec godinama patim od poremecaja u prehrani, i znam sto ti govorim, sve je to u glavi. Eto toliko. Velika pusa... :)

    avatar

    13.05.2006. (08:34)    -   -   -   -  

  • DiT

    Imas moju podrsku!Drzi se!Pusa

    avatar

    13.05.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • Being thin si like being perfect

    draga,pa naravno da si dobro došla...i sve ćemo te podržavati i pomagati koliko god budemo mogle i znale...na pravome si mjestu i vjeruj mi uspjet ćeš,mi smo uz tebe,svakako je dobro da se odrekneš svih ti gluposti(grickalice,slatkiši,gazirana pića),pokušaj sada jesti povrće,voće koje je dopušteno u svim količinama i naravno pij puno vode,jedi jogurte.Počni prvo ovako,s vremenom vjeruj mi moći ćeš izdržati sa što manje hrane i na kraju će ti trebati 300-400 cal. za cijeli dan.Ali moraš postepeno smanjivati unos hrane,jer ako si zadaš preteške zadatke prije ćeš odustati,a ovako je zdravije jer se kile neće odmah vratiti.Drži mi se,kiss!!!

    avatar

    13.05.2006. (12:28)    -   -   -   -  

  • yanova

    samo da znaš da ćeš tu uvijek naći cure koje će te podržat. mis mo kao kult :) i poslušaj savjete koje ti je dala anajaivi. postupno!!!

    avatar

    13.05.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • zrcalo sa dva lica

    duso dobro nam dosla,nadam se da ces ostvariti svoje snove...je li ovo stvarno kad jedna leptirica odlazi,druga dolazi...ja se namjeravma povuci...vidim da si sa strane ubacila moju recenicu tj.sadrzaj bloga i zivota vec dugo godina-zivotna teznja za savrsenstvom....ne znam da li da to shvatim kao kompliment?nadam se da ces ti uspijeti...kiss

    avatar

    13.05.2006. (13:03)    -   -   -   -  

  • OPTIMISTIC???better be...

    hej malena...drago mi je šta si nam se pridružila...sve mi želimo isto šta i ti...i vjerujem da čemo sve to i postići...samo treba biti uporan i ne posustajati a ako i posrnemo treba se podići...sretno ti sa dijetom...ostvari svoj san...budi ono što želiš biti...Pusa...čitam te.

    avatar

    13.05.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • zrcalo sa dva lica

    ribice dakako da se ne ljutim,samo sto ne zelim da itko zivi kao sto ja zivim vec godinama....nadam se da ces mrsaviti,ali da to nikada nece upravljati tvojim zivotom i umom..

    avatar

    13.05.2006. (13:53)    -   -   -   -  

  • nikad dosta

    hej srećo,i ja ti želim dobrodošlicu!i naravno,sretno!kiss

    avatar

    13.05.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...