Komentari

reggaeneracija.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • :::josipa:::

    EEeeeeeeeeeeeeeeeej fora blog

    avatar

    12.05.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • -----------

    ooopaaaa novi dizajn...samo da te obavijestim-linkah te!ljep pozdraf i do melina(hihihih)=)

    avatar

    12.05.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • °dubwise nocompromise°°

    @josip - bok pozdrav tebi =)
    @soda - a fala ti vis vis mogo bi i ja taj box napraviti a neda mi se sada sam puno toga napravio...uff =)

    avatar

    13.05.2006. (17:19)    -   -   -   -  

  • -----------

    ma šta si napravio????stavio si peru i dve pjesme....šta je to????joj.joj.joj=P

    avatar

    14.05.2006. (00:12)    -   -   -   -  

  • °dubwise nocompromise°°

    @soda - stavio sam peru i jednu pjesmu... =)

    avatar

    14.05.2006. (17:08)    -   -   -   -  

  • -----------

    oh oprosti...ispričavam se....=P

    avatar

    15.05.2006. (00:16)    -   -   -   -  

  • °dubwise nocompromise°°

    isprika prihvacena =)

    avatar

    15.05.2006. (01:21)    -   -   -   -  

  • JAH

    e kako si ti ružno biće.kako bi švacineger u predatoru rekao PREDATORU:A JESI GADAN MAJČICU TI!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    15.05.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • nabu

    i ti si mi neki rasta jebem ti krv, nemas pojma o nicemu, i samo da kazem da su crnci ti koji poticu rasizam i ne samo medu bjelcima vec medusobno, neznas nasu kulturu stoga ne zajebavaj tu s nekim svojim dozivljajima rastafarjanizma, svaka cast marleyu, al da tebe vidi i cuje brijem da bi te puko, nemoj srat rastafarjancu o rastafarjanizmu, malo si pre "bijel" za to! a sat ti izvuci smisao iz ovih mojih rijeci i ako ga skuzis, svaka ti cast!

    avatar

    15.05.2006. (19:20)    -   -   -   -  

  • °dubwise nocompromise°°

    @jah - a jbg sorry druze meni je svejedno za tvoj komentar.i da barem stojis iz svoga imena koje je skroz krivo nebi to pisao..
    @nabu - da sinko znam da crnci poticu rasizam i da ljude kao sto sam ja skroz odbacuju sa strane nit ne zele cuti za njih.ali ako je to tako zasto onda neznam sizzla ili netko koji pjeva da treba ubiti bielce i u tome stilu zasto pjeva na reggae festivalima di dolaze bielci?sta nije to malo dvolicno? onda nemres mene osudjivati a svoga velikog "brata" ili "sljedbenika" ili sta god bi ti on mogao biti postujes.onda pada isto kao i ja.
    neznam zasto si ti tako lud i nabrijan,ajde reci sta te smeta?sta si tako nabrijan?
    ja sam izvukao svaki smisao tvojih rijeci i skuzio sam te,ali sam duboko uvjeren da ti mene ne kuzis.
    Budi pozdravljen

    avatar

    16.05.2006. (00:18)    -   -   -   -  

  • °dubwise nocompromise°°

    i da ja nikada nigdje nisam napisao ili rekao potvrdno da sam ja rasta,mislim da ti bas i nisi cist.ako oces jos raspravljati mozjemo se naci na kavi/soku/pivi/pljugi

    avatar

    16.05.2006. (00:41)    -   -   -   -  

  • nabu

    gle, prvo ja nisam musko, uglavnom sta taj lik mozda zove bijelce da mu dodu tamo, a i to sto kazes mozda imas pravo da nisam cista, i koji je tebi, imas tu neke stvari o rastafarjanizmu i covjek lako moze zakljuciti da si rastafarijanac, zar ne, , ali ja nemam nista protiv bijelih, crnih ili zutih ljudi, samo kaj si vi kaotiga neki pobornici reggaea znate zabrijati neke stvari i totalno sve krivo shvatiti, i ocito nisi shvatio smisao mojih rijeci jerbo si fulo, neke rijeci znaju izgledati drugacije na papiru, ali uglavnom samo da ti kazem da znam vise stvari od vas klinaca o reggaeu itd.

    avatar

    16.05.2006. (22:45)    -   -   -   -  

  • °dubwise nocompromise°°

    znaci cura si mozdja se i znamo (eli?od fie frendica)...skuzio sam ja tvoje rijeci ali ja se uopce ne "furam" na tvoju kulturu.iako je to glupa rijec za takvo nesto.
    ja mislim da sam tebe shvatio ali neznam sta mi e moglo promaknuti,bas sam te citao i medj redaka sta mislis,mozdja smo se mimoisli i shavacinja,tj ocito jesmo kada si napisala da jesmo.pa da napisao sam da nisi cista,sorry nisam znao tvoj spol sada znam,jer kada mi netko uleti joj mali ti su glup ruzan si ko predator kako si ti (neznam dali si ti,ali briem da jesi) nemam odma liepo misljenje,ne zbog "uvrede" za predatora jer se ni nisam uvrijedio.
    a ne fakat sta ti bi ta tako instiktivno pljujes odma?stavio sam ovaj patwa rijecnik jer ima dosta rijeci koje ni ja ne razumijem,pa da ih i drugi procitaju.
    ja jedem meso,pusim duhan i piem tu i tamo,ali vasa,tvoja "vjera" tj nacin zivota ima tolko rupa i neshvacenih stvari da je to nemoguce.neki dovoljavaju da budu bielci raste neki ne neki postuju selasijasa neki ne,neki oce nazad u afriku neki ne.
    eto ostavi msn il icq pa da nastavimo "prepirke" ako ih ti tako shvacas.
    Pozdrav

    avatar

    16.05.2006. (23:19)    -   -   -   -  

  • SwordMastah

    @nabu... kad već toliko znaš o rastafarijanizmu trebala bi znat da žena može biti produhovljena samo kroz muškarca... kad već toliko znaš o reggaeu... onda bi trebala znat i da marley nije crnac... nego mulat... prema tome može on meni pušit kurac... jer je za ortodoksnog rastafarijanca jednako baldhead koliko i ja... kavke su to pizdarije... medo nikad nije rek'o da je rasta... niko nikad od "nas klinaca" nije reko da je rasta... rastafarijanizam je jebeno glupa vjera... ima genijalne ideje... koje idu u kontradikciju sa nekim idejama koje su totalni idiotizam... i te genijalne ideje prihvaćam... prihvaćam ljubav, mir, i'n'i... prihvaćam borbu protiv babylona i pozitivnu energiju... a sizzlu nabijem na kurac... nabijem im na kurac rasizam, nabijem im na kurac nepoštivanje žena i nabijem na kurac to što nisu liberalni i nabijem na kurac pol' dancehall scene...

    i da... volim reggae... obožavam ga... ja sam pis'o onaj tekst gore... o putu na zion...

    massive respect!

    avatar

    17.05.2006. (13:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...