Komentari

bbs.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • bljitvica

    nemogu vjerovati da sam prva!! ko bi reko!! svaka cast-jedno pitanje? koliko si pisao taj post???? jeli te sad malo prsti bole?? PRIZNAJ!!!!!!

    avatar

    10.05.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • bLiNkiCh... :p

    daj jebote kako ti se da pisat toliko......................... hhhhhheeeeeeeeeehhhhheheheheheh ;O)

    avatar

    11.05.2006. (09:37)    -   -   -   -  

  • Lilith Entertainment

    Eto, ja sam jedna od rijetkih koja stvarno rijetko gleda tv... ali zato puno buljim u komp ;) I na kompu gledam serije, filmove i slicno ;) Sve sta imam za reci on nasoj tv: jebo vas reprize ;)

    avatar

    11.05.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • Temet Nosce

    Daj čovječe baš sam mislio ovih dana pisati o tv-u, ali ti ko da si znao pa si mi ukrao baš svaku inspiraciju. Eto, da onda ovom prilikom kažem svoje mišljenje. Ujutro ti uvijek bude totalno smeće na tv-u zato što ljudi tada rade ili idu u školu i nemaju potrebu markiarti i šta propustiti dok su na poslu. Najviše gledam rtl baš što imaju neke serije od nijemaca koje prije nisam gledao pošto sam bio još mulac, ali ima i onih koje znam napamet. Na hrt-u je samo dobra večernja škola i petica. NovaTv gledam svake prijestupne! E da, imaš pravo da su voditeljice zakon na rtl-u...i ono ti nije Tatjana Jurić nego Kikamika :). Najviše me živcira što ne puštaju više anđeo tame sa Jessicom :(

    avatar

    11.05.2006. (11:54)    -   -   -   -  

  • Temet Nosce

    e da papčino nebi bilo loše nekad navratiti i do mog bloga inače te izbacujem iz "hall of fame" i dobivaš poseban prostor sa natpisom "hall of jackass" :))).

    avatar

    11.05.2006. (12:05)    -   -   -   -  

  • liverpool_girl 8

    pišala san gaće od smijeha dok san ovo čitala...pogotovo ovaj zadnji dio...i ono sa renatom sopek...još se ne mogu prestat smijat...ali dobar post, u svakom slučaju. duži od mog zadnjeg...a taj je bilo teško nadmašit... ono s ćirom ti je stvarno bilo prejako...prekomično...jefste sine... iden sad...pusa)))

    avatar

    11.05.2006. (12:23)    -   -   -   -  

  • Mala zivcana

    Hej mačak,kaj,sad si me zaboravio već?ah....=(

    avatar

    11.05.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  • I guess it's time I run far, far away; find comfor

    hej za pocetak pozzdrav veliki...ovih dana kako sam bolesna..povracaluk na sve strane....pa samo sam za tv-om ...malo rijedje za kompom jer me stomak boooli....nego nova tv i rtl su mi goriona...ima drama serija i filmova za pogledat za razliku od hrt-a koji same nakve sjednice i politicke emisije prenosi....kad pocne pod istim krovom za valjat se od smiijeha...mislim steve urkel....simpaticnije stvorenje preko ekrana jos nisam vidila=) a kad nisam bolesna ne provodim bash toliko vremena za tv-om....mozda tri sata u dan-dva.....vecinom ili sam za knjigom(sto je veoma rijetko) ili spavam (sto je cesto) ili sam za kompom(sto je najjjcesce)....i diheheheh...dosta filozofiranja od mene...stvarno sam dosadna...ajd da me ne zamrzis radi ovog komentara prestat cu...pusek =)

    avatar

    11.05.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • Zoky-FC LIVERPOOL

    Ma naša TV je totalna kanta.
    Osim što daju malo sporta, a i to je na kapaljku, a o filmovima da i ne pričam. Daju one prastare koje sam gledao i ja iako nisam filmoljubac.

    avatar

    12.05.2006. (06:35)    -   -   -   -  

  • bLiNkiCh... :p

    Pa covjece sta se dogadja s tobom.. prije si pisao svaki dan... a sad pises pa jedno vrijeme ne pises... mora da je razlog za to neka cura... aa ajd PRIZNAJ!!!!!!!!!!!!!! hehehe kissss

    avatar

    12.05.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    U, dobar post! Deep man! Ja volim gledati tv, sva sreća da imam malo vremena pa me ne uzme tako jako, a znala sam piljiti u nju satima... Meni je dnevnik najbolji od hrt-a, definitivno. Utakmice najkvalitetnije prenosi rtl (prvi su počeli sa skicam pri izvođenju slobodnih), nova ima kućanice i seinfelda, hrt one sapunice... Svugdje fali dobrih dokumentaraca, kvalitetnih crtića, nerepriziranih serija. Dadilja se vrti po milijarduipetstotisućačetiristodvaneasti put. Ja volim tv, ali ujutro više volim radio, to mi je navika. Ciaos. Kako si ti inače? Ja ok.

    avatar

    12.05.2006. (11:42)    -   -   -   -  

  • I guess it's time I run far, far away; find comfor

    di si nesto?? =(

    avatar

    12.05.2006. (12:05)    -   -   -   -  

  • Od zore do sumraka

    He he, bbs... moram ti reći da TV ne gledam baš nešto u zadnje vrijeme... Ne znam zašto..hm, uvijek kad okrenem neki program ... REKLAMA! Užas! Ozbiljno, da te pitam... Jesi još uvijek malo ljut? Ja sam ono čudo izbrisala, tek toliko da znaš!Ima pravo kaki, zašto ne posjetiš i nas??? Mir i dobro ti želim ;) !

    avatar

    12.05.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • ..ninacH=*

    stvarno mi se nije dalo čitati post,sorry...pa ga ne mogu komentirati,pa ću te samo pozdraviti...pa POZZZ i to weliki!! hehe...joj ma ne znam šta pišem,baš sam smušena ovih dana...u biti znam,moram te pitati nešto. znaš neku manuelu,iz tvog djela ulice...? ja nemam pojma tko je to,a cura priča svašta o meni...možda ju ti znaš...javi...pusica

    avatar

    12.05.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...