Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Tara

    Super post! No mislim da će me čitanje tvojih postova skupo koštati ;))))) A onaj dio da je bijela koža mlađa to sam primjetila promatranjem ljudi. Hvala bogu da nisam nikad pala na trend solarija, no priznajem da sam voljela biti crna ljeti. A što se tiče cigareta e tu si me uspjela pogoditi :( i zamisliti. Sad odoh tražiti bolju kremicu i čitati sastojke, mislim da me u dm-u i ljekarni već proklinju. Dobar shoping ti je bio!

    avatar

    13.05.2006. (09:34)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Stvarno si daš truda u tim odličnim postovima, baš ti hvala sad idem prekontrolirati svoje kremice za lice i kreme za sunčanje i već vidim, pol baciti. Nego reci mi što misliš o kvaliteti testova u Eko testu? ;)))

    avatar

    13.05.2006. (10:47)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala curke! Ovo mi se cini prilicno vazna tema a i imam vam o tome jos ponesto za napisati pa sam odlucila preostala dva dijela napisati u jos dva petka. Taro, bolje da te pogodim ja, nego prerano ostarjela koza ;-)) Bugenvilijo- nemam tu previse iskustva. Zapravo sam samo jednom kupila jedan broj njihov, isto su ocjenjivali nesto u vezi kozmetike, pa me zanimalo. Recimo, da su oni neka zdrava smjernica da se covjek ne osjeca bas skroz izgubljen u ovoj dzungli ALI uvijek je zgodno vidjeti kakve kriterije pri testiranju zastupaju. Oni najvise paze na prirodne i sintetske sastojke, tako da su dali odlicnu ocjenu jednoj ljetnoj kremi za lice jer nema sastojke s crnih laboratorijskih lista ALI nema ni UVA...pa daju covjeku za misliti. Recimo oni daju prednost mineralnom SPF-u a meni je svejedno kakav je, tako dugo dok je efikasan. Recimo od 20 testiranih proizvoda za suncanje, 16 nisu dobili dobru ocjenu, a to me ne iznenadjuje, bas o tome i referiram u tekstu. Inace ja sam bez kreme za ruku ko bez glave i jucer sam uletila u prvi ducan i kupila jednu sa kao UVA/UVB (Dove) i tek u hotelskoj sobi skuzila da nema UVA zastitu!

    avatar

    13.05.2006. (14:45)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobar ti dan draga...Uh, ja imam sreću što sam po prirodi malkice tamnoputa...a često nemam nikakvih problema sa sunčanjem i svega oko toga. Naravno, ako odem na more i ne zaštitim se dovoljno...zna se dogoditi i to da izgorim, a tada je to vrlo grdo. Sjećam se da sam se jednom zaboravila namazati sa kvalitetnom kremom u kojoj je pravilni faktor, a bome, bilo je dosta gadno. Baš sam primijetila, da oni ljudi koji žive negdje blizu mora i često su izloženi suncu, njihova koža brže stari...ali ujedno sam svjestna da je sunce potrebno, ali naravno, da smo njemu izloženi na pravi način. U vezi mog posta...Uh,,,pa ti jakoo opasna, ha ha. Znači tvoj pogled sve govori. Neka, to je dobro i poželjno. Ugodan ti dan želim, srećo....cmokkkk.

    avatar

    13.05.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ne volim se suncat i kvit. Zapravo, ne volim vrucine, nikako. A suncanje, nikad to ne mogah. A i volim kad sam bijela ko sir. Sta ja znam, uopce nisam in.

    avatar

    14.05.2006. (10:54)    -   -   -   -  

  • Svea

    Samo da te pozdravim! Ne stignem sad pročitati post, al to će mi biti prvo što ću napraviti uz jutarnju kavu sutra na poslu! :))

    avatar

    14.05.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • jja

    xiola-zapravo si totlano "in" samo taj in kao i sve drugo uostalom sa zakasnjenjem dolazi u nase krajeve.
    D.D.-polako, imas vremena. Nadam se da si bolje :-)

    avatar

    14.05.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...