Komentari

kisnapraforgo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • gux

    ja sam ti dosla izjavljaivati ljubav. pa cu to sad raditi. ja tebi izjavljujem ljubav. ja sam manijak i trebam da ti kazem..sve sto se vec govori kad se izjavljuje ljubav. a fala bogu da si vristala. mislim da je to u biti jedini nacin. al si nekako malo vristala. vristi jos, ja cujem, sve cujem. i mislim, oooh. :****

    avatar

    10.05.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • pegi_su

    ko kaze da ne smes ??? :**

    avatar

    10.05.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • vedrana

    nisam ti kupila maramu. jerbo sam gledala u sto marama i nisam se mogla odlucit pa sam se iznervirala. tako da mi je plan otet te na sat dva pri kraju terapije da izaberes maramu. recemo da si bila u kaficu doli a boze moj. vidimo se brzo (==). proce kilometri brzo, prespavaj ih, nadam se da cale vozi ipak :D. :*******************************************************. ovo je zadnja u zivotu mater joj (:. veselim se preser mobu i slicicama sta cemo izmjenjivat :P. izbacicemo karike na koje smo slabi. ko u kvizu al bez pobjednika onog. ma znas ;). jutro milo :*. nek se mnoze zrnca. ljubim.

    avatar

    11.05.2006. (03:09)    -   -   -   -  

  • i kornjače lete

    ajde beba ajdeeeeeeeee:) ...... organizirali smo se ko skinsi na utakmici dinamo- hajduk......:).....opet brutalne usporedbe....pa im se deremo...malo vas je malo vas je pi ****.....;)))).....AAAAAAAA SAD KAD SE NAKUUUUPEE:) šaljeeemmm ti najveći poljubac u svemiru:) drži se!

    avatar

    11.05.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • Ana

    Srećnoo!!!!!!! Ma samo ti vrišti je** im ja mtr sjevernu :'( Ali ja tebe isto čekam :)) I za tvoj dolazak pripremit ću ti pravo proljeće!

    avatar

    11.05.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...