Komentari

wannabemama.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Friva

    Volim lubenice, ali ih je uistinu teško znati kupiti. One mrvičaste su ti stare, to znam sigurno. Sad si me podsjetila da sam prije dva dana srela trudnu frendicu koja je u vrećici nosila lubenicu. Očito i ona ima iste probleme. Ja ti kroz moje trudnoće nisam ništa posebno željela ili sam zaboravila. Znam da sam u Petrovu išla vaditi krv, a prije toga smazala sočni sendvič s puretinom. Znam da me teta iz laboratorija zvala da mi objasne kako kod mene imaju neke čudne reakcije i da moraju ponoviti test. Na kraju je sve bilo dobro, ali nije bilo lako čekati i to sve zbog jednog slasnog zalogaja. Otiđi na plac i kupi lubenicu. Nema veze što su uvozne, one iz Neretve ti isto nisu iz bio uzgoja, to znam sigurno!

    avatar

    10.05.2006. (08:16)    -   -   -   -  

  • borut

    Super tekst o lubenicama! Sada cu ih jesti jos cesce, jer ovdje kod nas ih vec ima i preksinoc sam se sladio njome misleci na tebe! Nego, nemoj se slucajano dodirivati po tijelu kada pozelis jesti tako veliku stvar kao lubenicu:-)))

    avatar

    10.05.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  • wannabe mama

    @friva - ma zapravo sve više želim sočne stvari, tj. sočno voće. A lubenica ne samo da je sočna, nego je i slatka. :) @Borut - ja imam onaj crveni madež (na koji vjerojatno misliš) na guzi, pa sam mamu cijeli život zafrkavala da zašto se morala primiti baš za guzicu kad je razmišljala o lubenicama. :)))) A možda ima i još neko vjerovanje za koje ne znam? :))))

    avatar

    11.05.2006. (05:50)    -   -   -   -  

  • Ana Emanuela

    Super članak; Umrla sam od smijeha u nekim djelovima ! Ma super su te lubenice; Upravo jednu mulja moj brat :)))))

    avatar

    11.07.2009. (03:26)    -   -   -   -  

  • Gabriell

    Mala Lubenice Su Zakon; Da Ti Donesem Koju!? :)

    avatar

    11.07.2009. (03:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...