Komentari

jezdimir.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Haha, jebemu Jezdimire, ko da gledam sebe kada čitam tebe. Ja kad sam vidla malog baby paučića kako još nespretno hoda po.. recimo stolu.. uzela sam cca 10 slojeva selotejpa (dugog) i prilijepila ga za stol. I zalijepila ga. Na stol. Potiskala sam sve strane da ne bi slučajno pobjegao van ili dobio malo zraka. Tako je stajao cca tjedan dana, ne bih li se ja uvjerila da je DOISTA mrtav. Prekrila sam ga nečim, da ga ne gledam jer (ako sam ga ugledala) svaki put bi me prošli trnci od šoka. Trenutno u sobi imam nekog oooogromnog pauka koji je došao izvana jerbo ispred sobe imam faking čemprese u kojima oni žive. E, taj pauk je NEGDJE u sobi jer sam ga izgubila iz vida. Ja se isto furam na onu logiku fiksacije pogledom. Palio je. Ali sad je sve propalo jer je preko dana ošo negdje.. Možda vreba iza ormara.. možda je ispod jastuka.. možda je u ormaru i kad ću ga otvoriti on će iskočiti i ubiti me ubodom smrtonosnim, oh. Ako se pitaš zašto ga jednostavno nisam ubila, eh, zato što je prevelik da ga zalijepim selotejpom, a nema šanse da ga taknem. I tako ja živim u teroru i strahu od napada iz mraka, iz dana u dan, iz noći u noć. Mislim da ću se preseliti iz te sobe. Večeras.

    avatar

    09.05.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ja cu se srusit. Obozavam ih usisat usisivacem ako su manji i slabiji od mene. Jebiga, veca riba jede manju. Ali nocni leptiri, oh, neka plazi tisucu zmija po meni slobodno i neka izvode svakojake vratolomije. No, uleti mi nocni leptir u sobu regresiram u histericnu nakupinu stanica. Nemam snage ni ubit ih. Odnosno, ponekad se okurazim i nabijem ih cipelom na zid pa onda imam divne fleke, oh, le freak c'est chic. I tako u nedogled.

    avatar

    09.05.2006. (18:24)    -   -   -   -  

  • stipanova

    Žene, žene...cccc..kakve bube..niš, nula bodova. Ođe prisutno hrabro srce bi se suočilo s legijom buba godzilla veličine, neobično dlakavih i već koješta šta vas bubomrze plaži. Ali ideja da UOPĆE NEGDJE postoje štakori (miševi su kao blaža verzija, u biti mi je svejedno), da je majka priroda dopustila to. Nekako.Greškom...Dakle, to me tjera u plač, na stol, na luster, u očaj. Napomenut ću još samo da često ljetujem kod prije u šatoru na otoku gdje su poljski štakci nešto kao mačke kod nas. I učestalošću, a bogami i veličinom.

    avatar

    09.05.2006. (18:53)    -   -   -   -  

  • jezdi

    :DDD ah, fobije su divna stvar, ima ih svakakvih! ja recimo nemam niš protiv štakora ili sličnih stvorova :) a ovo što Guzijola veli glede noćnih leptira, zaboravila sam na tog jednog stvora koji mi neopisivo ide na živce, a znao je često uletiti navečer u kuću od babe po ljeti. to je kao neki ogromni komarac koji leti onako lelujavo jer je prenespretan za bilo kakvo suvislo kretanje, pa onda samo vrluda okolo u vrlo nepredvidljivom i iritantnom maniru. brrrrr... stara je uvijek znala govoriti ma šta se njega bojiš, pa on ti ne pika, a ja bih radije da me deset onih normalnih upikne i da se čoham deset dana, nego da gledam taj izrod...

    avatar

    09.05.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Konacno netko tko razumije moju bol i patnju. Hajde da se ozenimo, zena-glavo, pa cemo se zajedno grlit kad nam tako neki unidje. Odvest cu te na vjencanje, ljuuuubaviii mooojaaaaaa. Na poroko te pooopeeeljeeem, mooooja ljubeezen.

    avatar

    09.05.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • Suputnica

    grozno. ja sam jednom usisavala stan i usisala nekog ogromnog, debelog, dlakavog pauka. a kad sam nakon 2 sata morala mijenjati vrecicu od usisavac, otvorih kutiju i izadje iz vrecice upravo taj pauk... moja reakcija: trcala sam i skakala neko vrijeme oko usisavaca, a onda naglo gurnula poklopac koji ga je, srecom, zgnjecio. grozno. uostalom koja vam je to fora ta odvratna stvorenja pustati na zivotu?! brrrr (al bas me zanima taj video... hm)

    avatar

    09.05.2006. (21:04)    -   -   -   -  

  • Flamena

    Sad se već deset minuta trgam od smijaha... Da, sve taktike rješavanja gmizavih stvorenja su i moje. Kod mene je najgori slučaj bio kad je skakavca veličine malog prsta, kojeg sam bila pokupila na jednom izletu, iskočio iz torbe i stao skakutati po sobi. Prvo me je oblio hladan znoj a kad sam se malo sabrala i ponovno osjetila svoje noge, samo sam čopila klljučeve i izašla iz stana. I čekala majku da dođe s posla i riješi ga se. Mislim da je bilo potrebno da bih i cijeli mjesec prespavala kod prijatelja a u taj stan se sama ne bih vraćala. Sad više nemam tu opciju pa primjenjujem sve gore navedene, ovisno o prilici. No meni je te bube još uvijek žao ubijati jer ih ne mrzim već ih se samo bojim.

    avatar

    09.05.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • beštijica

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Jebala te ovakva tema posta da te jebala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Sad se mahnito osvrćem po sobi i sve me češe!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAA!!!! Jel moram reć da mrzim insekte, bube, paukove, bla? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

    avatar

    09.05.2006. (23:18)    -   -   -   -  

  • amy damon

    dijelim s tobom strah od buba. i sa svojom sestrom. znale smo iza ponoci zvati tatu i mamu da nam ubiju pauka, nocnog leptira ili velikog komarca...

    avatar

    10.05.2006. (14:34)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Znanost je utvrdila da oni koji se uzasno boje buja da zapravo ne mogu doživjeti orgazam...

    avatar

    10.05.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @xiola, kao što rekoh na tvom blogu, mislim da bismo bile divan par :)

    @olaf, skakala? pa ti si još dobra, ja bih se onesvijestila! *puf* i ode Jezdi ;))

    @flamena, jao, ni ne počinji sa tim mrcinama skakavcima,njih sam potpuno zaboravila. oni su mi valjda najveći horor, u jednoj sekundi preskoči tri metra i stvori ti se ravno na vrh glave! hop! evo, naježila sam se...

    @beštija, eno ti ga iza leđa, samo što ti nije ušao u uho!!! ;DDD

    @amy, klasika, kužimo se. vjerujem da je to nekad bilo i simpatično, ali sad me stari gleda čudnim pogledom kad se sakrijem iza njega i počnem ga gurat prema poprištu uz 'tataaaa dođi ubi buba tamo iza ogromna fuj fuj! ;)))

    @hero, a koji to točno znanstveni umovi kontempliraju o povezanosti dlakavih pauka i frigidnih žena? ;)

    avatar

    10.05.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Ja mislim da se Herostrat boji paukova. :D

    avatar

    10.05.2006. (16:36)    -   -   -   -  

  • Parah dox

    U onoj pjesmi "Facts of life" kažu da prosječni čovjek pojede 8 spajdera godišnje. Pa si ti sad misli kako ti je mali uletio u ustašca kad si se ono jutro sita probudila...

    avatar

    10.05.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • Parah dox

    Nego ja ti to sve rukom skidam, malo se propnem na prste svoje nožne i pauci su dead.

    avatar

    10.05.2006. (19:40)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Jesam se nasmijala i postu i komentarima! Iskušala sam većinu opisanih taktika, a sad već godinama hvatam bube čašicom od jogurta, poklopim papirom i bacam kroz prozor. Kad je jako hladno, lete u podrum. Jedna buba više ili manje, u podrumu ih ionako ima bezbroj. Samo, ipak treba pripaziti da susjedi ne shvate zašto ste tako brzo otvorili i zatvorili vrata. Pisala sam i ja o žoharima neki dan, koga zanima neka navrati. :)))

    avatar

    10.05.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Znaš što, Jezdimirušo, ne vjeruj ovim zlim dušama koji te (nas) plaše sa noćnim šetnjama pauka po uspavanim licima, ulascima u usta, razlozima zašto se netko budi sit, a lego prazna želuca. Nije to istina! Tako je mene prošlo ljeto plašio Promatrač, al nije to istina. Nije. Nije. Nije. Nije. Nije. Nije. Nije. Nije. Nije. Nije. Nije. Nije. Nije. Nije.

    avatar

    11.05.2006. (08:39)    -   -   -   -  

  • Samohrani student

    A jadne male buubice :) A bubi bubi Jezdi pa što ih se bojiš? :P Od svih fobija ( a ja se bojim zmija ) najzanimljivija mi je medeortofobija :))

    avatar

    11.05.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @neutrino, zeko je u ljetna vremena malo poslovno zauzet, ali vratit će se on najesen, još jači i bolji, vrijedi ga pričekati :) a što se tiče ovoga prelaženja buba preko lica, pravit ću se da to nisam pročitala ;))

    @parah, dakle, kao što napisah neutrinu, pravit ću se da nisam pročitala. u mojoj sobi nema nikakvih buba, nit ja jedem neke paukove po noći. to je jednostavno nemoguće. hm, jutros sam se baš nekako sita probudila, a nisam navečer ništa jela... *zabrinutost*

    @beštija, nije? nije? a šta ako ipak... je?! *panika*

    @aquaria, ah, čašica i papir, klasična i često korištena metoda buborješavanja - znam, jer naime, niti ja ih ne ubijam nego ih pokušavam izbaciti žive, što zbog dobra srca, a što zbog krckanja koje si vrlo živopisno opisala u tom svom postu i koje ne želim čuti niti vidjeti ;)

    @ari, dat ću ti ja bubi-bubi kad te dohvatim i zmijicu ti ubacim u torbu! (btw, morala sam guglati da nađem tu medeortofobiju, ali vrijedilo je :)))))

    avatar

    11.05.2006. (16:19)    -   -   -   -  

  • jezdi

    erm, ne...? (ali mislim da je pravo pitanje želim li znati *gulp*)

    kaj je to?

    avatar

    11.05.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • beštijica

    NIJE! JA ZNAM. Vjeruj mi, jebemu miša! Kraj diskusije. Daj napiši novi post više da se maknemo s ove teme. :))))))

    avatar

    11.05.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    gle, ako ne znaš, ne boli.... (to sa noćnim šetanjima...) hi hi, jesam zločesta...

    avatar

    12.05.2006. (13:46)    -   -   -   -  

  • jezdi

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    ;D ni ja nemrem vjerovati da se nisam tog sjetila...

    avatar

    12.05.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    meni se s godinama povecava bublja trta, prije su egzekucije bile pis of kejk, sad gmizuce bacam preko balkona, a letece tjeram krpom:D

    avatar

    15.05.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • hybrid

    oke. jel ti to nes o bubama trekeljas il sam pijan?

    avatar

    16.05.2006. (04:13)    -   -   -   -  

  • hybrid

    PLEASE POMOZI

    avatar

    19.05.2006. (02:35)    -   -   -   -  

učitavam...