Komentari

ejjoe.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • nebi đava sa jednom plaćom

    prijo ova mi je bila po guštu

    avatar

    08.05.2006. (01:02)    -   -   -   -  

  • Ladyandry

    Pozdrav...Hvala...vidim, da se i Tebi sviđa "love"...imaš dobar izbor pjesmi..texta...oču još pogledati malo pa ti javim...poljubac!! a kako bilo na poslu..ja sam došla danas pozno kuči...jedva čekam opet vikend..ma ništa to nimam od dana kad dođem kuči...od doma idem u 6.40 a vratim se oko 17..onda malo treba jesti i več je treba na spavanje..bole me noge..biče kiša..tu kod mene je sve crno ...oblaci...samo treba još grmljavine i smo ti gdje smo..a spavat kad pada kiša je ludo...sada stvarno pozdrav i velikkkk poljubac!!!!!!!!!!

    avatar

    08.05.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • nebi đava sa jednom plaćom

    sinoć sam lega oko 3 ure a diga se u 6 i cili dan sam onako polu mamuran radija . doša sam sa posla u 6 popodne . nešto sam ubacija u kljun i opet van . ima sam posli nešto posla , i tako malo livoo malo desno od jednog do drugog . sad sam tek mdoša doma . bija sam u kuma ante koji ima jednu ružnu neizljećivu bolest . bili smo tamo i pokušali smo ka ono nešto prićat i zezat se ali nije to to . taj je ćovik prije bija pun života , a sad je to sve tuga . neću više o tom. ali život teće dalje a mora se živit- bog

    avatar

    09.05.2006. (00:46)    -   -   -   -  

  • Ladyandry

    Čao..ma nemoj mi bit tužan..znaš naš život je ljep al i jako tužan...ljep je ako imamo posao..imamo zdravlje..tužan al nemamo ništa od toga ni posla i bolest...znaš, ja znam, šta je žvot i to kako več 6 godino se lječim zbog tumora..al ja se nato več naviknula ...želim tvome kumu sve dobro veliko sreče...a Tebi sve ostalo....poljubac!!

    avatar

    09.05.2006. (20:05)    -   -   -   -  

  • nebi đava sa jednom plaćom

    hvala ti na dobrim željma za mog kuma antu, a sriće će mu tribat. lako ćemo za mene

    avatar

    09.05.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • Ladyandry

    Pozdrav..kako si danas proveo dan..dobro...gdje si bio...ništa mi nisi rekao..jao sutra več nedelja a onda ponedeljak i opet posao...poljubac!!

    avatar

    13.05.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • nebi đava sa jednom plaćom

    u subotu sam bija na jednoj fešti . feštavali smo cili dan . dobra spiza , dosta pića , dobra ekipa i bilo je ludilo. (mora sam se malo pripazit sa tim jer sam na nekoj djeti radi oklade). igrali smo na balote 5 uri . doša sam doma u dvi ure posli ponoći iz kotlenice (25 km od splita iza mosora).danas sam malo bija u šetnji po baćama , ovćicama i po marjanu i to mi je dobro došlo. ali sam

    avatar

    14.05.2006. (23:35)    -   -   -   -  

  • nebi đava sa jednom plaćom

    kompjuter mi je bija u šoku 2 dana pa se nisam javlja

    avatar

    14.05.2006. (23:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...