Komentari

hal9000.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Monsoon

    AKO uspiju nametnuti euro...a Ameri su u medjuvremenu odigrali nekoliko drugih poteza kako Iran ne bi bio pozeljna destinacija za ulaganja: burza u Kataru koja ce poslovati u dolarima, prijetnje sankcijama i intervencijom, zastrasivanje obogacenim uranom, etc. Uglavnom, bit ce interesantno iducih tjedana...

    avatar

    06.05.2006. (03:54)    -   -   -   -  

  • Joze

    ako se nafta bude mirila u eurima, onda je amerika konačno propala.

    avatar

    06.05.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  • Balkanski Špijun

    ma amerika je propala čim je nastala,a mislim da je ovaj potez irana s eurom ok jer treba im malo dat do znanja da nisu jedini na svijetu,ali zapitam se često koliko stvari oni još moraju sjebat daok budu totalno propali i zašto mi svi patimo zbog njih,a uz to još i šutimo.

    avatar

    07.05.2006. (09:07)    -   -   -   -  

  • toma juda

    ja se nadam da će slobodni zidari ponovno preuzeti kormilo SAD-a i smjeniti ove zabludjele neokonzervativce, i vratiti stari slobodnozidarski duh koji je bio ugrađen u temelje američke države!

    avatar

    08.05.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • kktz

    heh, bravo juda. svi napadaju slobodne zidare kao nest negativno, ali zaboravlja se njihova uloga u prosvjetiteljstvu i pokretanju gotovo svega naprednog, istina. ali imaju kao i svi i negativnih strana, u biti mislim da nepostoji jedno masonstvo, tjst razne masonske loze danas imaju razne "agende". od onih ultra kapitalistickih i ultra desnih do totalne suprotnosti tome, mislim da nije bitno ko je sta, vec kakva su mu djela. puno je tu medijske muljaze i dezinformacija, ali sve se svodi na to. npr u slobodno zidarskim redovima su bili i osnivaci nacional socijalizma, neki najistaknutiji anarhisti, marksisti, liberali, pa i konzervativci, etc... meni necija navodna pripadnost masoneriji nije ni samo po sebi negativno, ali ni pozitivno. ponekad mi se cini da je ta prica postala klasicni slucaj specijalnog, medijskog rata.

    avatar

    14.05.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Stvar je u tome da kako među običnim ljudima, koji ne pripadaju nikakvim organizacijma, tipa političkim strankama, tajnim društvima, evo ovdje je riječ o masonima iliti slobodnim zidarima, ima kukolja. treba znati razaznati žito od kukolja i to je sve. Ja volimm reći da ja m+nisam slobodni izidar, ali duh slobodnog zidarstva živi u meni. dakle, iako formalno nisam slobodni zidar, ja se osjećam slobodnim zidarom, jer sve ono najblje što se dogodilo ljudskome rodu, sav napredak, razvoj, jedna Francuska revolucija gdje su rođeni ideali SLOBODA, JEDNAKOST i BRATSTVO su rezultat aktivnog djelovanja slobodnih zidara. SAD su zaista bila obešana zemlja, ili kako su je Eseni zvali NUOVA AMERICA, jer testamnet na kjem su nastali bio je vrhunac slobodnozidarskog i humanog i ciilizacijskog dosega, ali nažalost pokazo se nedohvatljivim ovom smrtnom čovjeku, koji je bio, jest i ostati će mrtvac.

    avatar

    14.05.2006. (16:35)    -   -   -   -  

  • Balkanski Špijun

    ma mislim da su nekad zidari i masoni uopće,bili prilično jaki i organizirani,a danas je to samo kao neki predznak...isto ko što je netko u nekoj stranci tako je netko mason..možda se i varam,ali meni to izgleda tako.Najjače je što se kod nas na to gleda kao na neko veeeliklo zlo i nemam pojma što sve ne....na žalost tako će i biti sve dok tompson bude punio stadione.

    avatar

    14.05.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  • kktz

    moguce je da se to sa masonima puno promjenilo od onog revolucionarnog naboja koji je izmedju ostalog podrzo i parisku komunu, garibaldija, radnicku borbu, etc... pa do danas - gdje se on uglavnom veze uz tajne ultradesnicarske burzujske organizacije tipa skulls and bones. who cares, svaka stvarna promjena dolazi samo i jedino odozdo. elite su mi uvijek bile sumnjive, pogotovo ove nase novokomponovane balkanske, koje o masonima znaju kolko i ja o nogometu, heh he..

    avatar

    16.05.2006. (00:47)    -   -   -   -  

  • fidel

    kmeeeeeeeeee ... daj novi post!?

    avatar

    16.05.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...