Komentari

missfreud.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • missfreud

    zajebala san nešto i ubacila samo jednu sliku...inače ovo je zvijezda dok zamišlja ko zna šta na putu za pulu...katolička mladež...ccc

    avatar

    04.05.2006. (17:26)    -   -   -   -  

  • SilverDoe

    morat ću te naučiti kako se stavljaju slike... jel nju na ovoj slici neko obrađuje??? hello!!! ma odvratit će tebi misli od njega ova subota... u to budi uvjerena! ajme, jedva čekan!!! sutra lipo iman u školi dva sata (zbog prvaša, moš mislit!!!), al me onda čeka učeeenjeee svega jer sam inače - mrtva i pokopana! mogla bi vidit pivu i stock kako zajedno trče po cesti...

    avatar

    04.05.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • ana

    joj ivana...jadna ti...stvarno nisam mislila da ti je tak zao zbog toga...ma bit ce bolje...osim toga i tuga je lijep osjecaj-jadan,ali lijep...ma zaboravit ces ti ubrzo njega...ipak se u subotu pije, a zna se da alkohol lijeci sve rane...barem privremeno...pa i cuveni baudelaire je rekao:...opajajte se bez prestanka! Vinom,poezijom ili kreposcu-kako vam drago...vidis cak i pjesnik vidi u vinu bijeg od stvarnosti,pa onda mozes i ti!cujemo se jos...pusek!!!

    avatar

    04.05.2006. (21:55)    -   -   -   -  

  • luca

    svaki put kad vidim tvoj post pomislim ova nije normalna,i ja nikad ovo neću uspit pročitat...al kad počnem čitat ne mogu prestat...skoro svaki vikend sam doli i onda kad je rođendan ja u ovoj zabiti, u ovoj pripzdini(mislim, ko je ikad čuo za zagreb)ajd stavi još slika...popite sutra i za mene!!!!!!!!!

    avatar

    05.05.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • SOS

    TI SI OZBILJNO POREMEĆENA i to je sve šta ti iman reć. Il još da ti je blog dosadan i trivijalan. ne želim stalno čitat o Robiju i tvojoj depresiji. Get over it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ako ti je ovo bilo pre oštro, nazovi me.

    avatar

    06.05.2006. (10:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...